שמעתם על זה?שיראל.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/214206 

לא כתובה פה הסיבה משום מה,אז אני אגיד מהי.

הרקע: על הרבה בתי קברות בארץ השתלטו משפחות פשע והן סוחטות כסף ממשפחות שמעוניינות לקבור את מתיהן במקום מסויים (ליד הבעל/האישה וכד') או בזמן מסויים (ביום הפטירה,ביום שישי וכד').אומרות להן שזה עולה יותר כסף וכך מוציאות סכומים מטורפים ממשפחות שלא אכפת להן כמה כסף הן יוציאו - העיקר שמתם יקבר בכבוד.

הם עושים זאת בעזרת איומים על אנשי החברא קדישא שנאלצים להכפף לתכתיביהם.למה הם חייבים? הבעייתיות שבעניין היא שאנשי החברא קדישא יכולים למסור את הפושעים למשטרה,אבל יהיה קשה מאוד להפליל אותם רק על סמך איום שלא בטוח שהם איימו,וגם אם יש את האיום מוקלט או משהו והם אכן יאסרו - מדובר פה במשפחות פשע שהאחים שלא נאסרו יבואו לנקום ב"מלשינים" - אנשי החברא קדישא.

מה שקרה פה הוא שכבר הרבה זמן מנסות המשפחות האלו להשתלט על החברא קדישא בחיפה.עד עכשיו ראש החברא קדישא לא הסכים,וכשהם ראו שהם לא מצליחים הם פשוט רצחו אותו.אפשר לומר שהוא מת על קידוש ה'..

ועכשיו - מה אתם אומרים שאפשר לעשות? איך אפשר לעצור את המכה הנוראה הזו? מה יהיה עם ראש החברא קדישא הבא שימונה? אם יכנע לתכתיביהם - עוד בית קברות סחטן נוצר בעיר גדולה בישראל,ואם לא יכנע - יהרג? איך יוצאים מין הגלגל הזה? יש לכם רעיון?

>><אריאל>

דבר ראשון צריך להפנים:

פשע- זה לא עניין למשטרה, זה עניין לכולם. כי היום אני נפגע, מחר אתה, ומחרתיים הוא...המשטרה צריכה לטפל בזה, לבד, לפעמים מול ארגוני פשע גדולים ומסוכנים.

אם ניתן להם את התמיכה שהם צריכים, כציבור, כעם--אם נתנגד לפשע, מכל סוג שהוא, למשפחות הפשע- ניצור לגיטימציה למיגורו המוחלט. אם נמשיך לטמון את הראש בחול, להמשיך בשגרה עד שזה יגיע אלינו שום דבר לא הולך להשתנות.

זה לא רק בחברה קדישא, זה בכל דבר שיש בו אופציה נוחה לעשות כסף קל...הכל קורה מסביבנו.

א. בגלל זה שאלתי אתכם מה אתם אומריםשיראל.

שצריך לעשות ולא מה המשטרה עושה.

ב. אז זהו,הוא לא נתן להם את התמיכה שהם צריכים,ותראה מה קרה לו - נרצח.הם ממש מסוכנים.

אפשר להגיד לקבור בביתי קברות אחרים,כדי לא להכנע לסחיטות,אבל זה לא כ"כ פשוט.כמו שכתבתי - לפעמים רוצים להקבר דווקא במקום מסויים,ליד מישהו מסויים או סתם במקום שיהיה נח לגישה לעלות הרבה לקבר.

ג. זה לא רק בחברא קדישא,אבל בגלל שזה קרה שם פתחתי בזה שם.

מקל אחד המשפחות שברו בקלות...<אריאל>
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך ט"ז שבט תשע"א 00:03

כי,עם כל המאמצים,הוא רק מקל אחד. הנק' בדברים שלי שאם נתאחד ציבורית נגד הפשע (קרי:משפחות הפשע, הימורים בלתי חוקים, סמים, גנבות, וכל מרעין בישין-בכל מקום שיהיו) נפתור את הבעיה.

>קודם, מראים שאכפת לנו, מחאות נגד הפשע, הפגנות, עצרות,עיתונות, --זה נושא שכואב לכל העם באשר הוא--.

כולן יובילו לחקיקות נגד הפשע, יובילו להחרפת המדיניות המשטרתית. (ברגע שפרט יתנגד לבד לדרישות שלהם, זו פשוט גזר דין מוות) יש דברים שאפשר לפתור אך ורק ביחד, אצלנו זה עם מחאה ציבורית. 

נחמד להגיד,אבל איך מבצעים ת'כלס?שיראל.
בעיה לארגן הפגנה?..<אריאל>אחרונה

חבר שלי מהכיתה אירגן הפגנה של אלף איש לתמיכה בשייטת אחרי המשט. קודם, יוצאים מהמחשב ומתחילים ליזום.

~~~הסנה-בוער

אני גרה בעיר שנחשבת עיר פשע- וכן, מעבר לכל הצחוקים והסתלבט על העניין, אחוז הפשיעה פה גבוה מאוד ונתקלים בו ביום יום. משפחות פשע ופשיעה בכלל, זו לא בעיה רק של 'העולם התחתון' או המשטרה. זו בעיה של כולנו.
כמובן שאנחנו לא יכולים 'לתקוף' את הבעיה ישירות. א"א לדון פה על "משפחות פשע- איך בתכל'ס ממגרים אותם", כי כן, זה גדול עלינו.
אבל גם אנחנו הקטנים יכולים לשפר פה קצת .
באיזור שהוא מלא בפשיעה, אני ממש ממש רואה את החינוך כעוגן הצלה. אם זה בתנועות נוער, במתנסים, בבית הספר- אפשר להציל ילדים ובני נוער שמדרדרים לפשע ולעולם התחתון ע"י חינוך טוב ומאמין.
אפשר לעזור אחד לשני, גם כלכלית. הרבה משפחות נכנסות לעולם הזה ובאות במגע עם משפחות הפשע בגלל חובות ודברים כאלה. אז באמת להשתדל לפעול באזור שלנו למען משפחות במצוקה.

וכמובן- להגביר מודעות, לדבר על העניין, לתת הרגשה שגם אם מישהו הסתבך- אנחנו עדיין פה בשבילו, והוא לא מתמודד עם זה לבד.

בתקווה לעתיד טוב יותר, שלום עולמי,  ושות'.

^ וואו,יפה! רואים שיש לך נסיון בזה..שיראל.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך