רציתי לברר בשביל בתי שהיא בשביעית ורוצה לעשות פסיכומטרי כבר בקיץ. השאלה שלי- איפה עושים ? הכוונה- לחמן, אנקורי, היי קיו? מי זול? מי עדיף? כמה זמן לומדים? אנחנו צפוניים. כמה שיותר פרטים יעזרו לי כי בטח יתווספו לי שאלות.
תודה מראש.
רציתי לברר בשביל בתי שהיא בשביעית ורוצה לעשות פסיכומטרי כבר בקיץ. השאלה שלי- איפה עושים ? הכוונה- לחמן, אנקורי, היי קיו? מי זול? מי עדיף? כמה זמן לומדים? אנחנו צפוניים. כמה שיותר פרטים יעזרו לי כי בטח יתווספו לי שאלות.
תודה מראש.
השאלה האם היא ילדה של מחשב כי אם כן אז אולי כדי איקיו.
כמה לומדים.. זה מאוד תלוי בה.. וכמה זמן יש לה..
וגם לכמה היא צריכה לגיע בציון..
אם היא צריכה ציון גבוהה אז שתתכוננן לחרוש..
רוב הקורסים הם חודשים או שלושה..
אבל לדעתי היא יכולה להתחיל כבר מעכשיו ללמוד את המילים זה אף פעם לא מזיק
זה היה מטעם האולפנא ולכן זה היה ממש זול יחסית. לא יודעת איך זה במקומות אחרים..
הייתרון שלהם- שעובדים הרבה מול מחשב, יש להם מלא משחקים ושיטות מגניבות ללימוד החומר, ויש יחס אישי. [יעני הם יכולים "לעקוב" אחרי לראות כמה פעמים אני נכנסת לאתר ללמוד, ומתקשרים להגיד לי אם אני בקצב, איפה לעבוד יותר, וכו' וכו', וזה תמיד מכניס אותך לקצב]
יש להם הנחות אם אחד ההורים עובד בהסתדרות\ארגון המורים.
היא יכולה לברר אם יש קבוצה דרך הבי"ס שלה עם לחמן, שעובדים עם קבוצות סגורות של אולפנות וכו'- ועושים הנחה משמעותית.
בהיי קיו יש בערך מ3 חוד' לפני הפסיכו' קורס שהוא פעמיים בשבוע, ועוד פעם אחת שמגיעים כדי לעשות סימולציה.
סכ"ה 3 פעמים בשבוע.
מחירים.
מה יותר זול.
היא ילדה של מחשב באמת . [ומי לא, היום..] באיזה אתר מבררים על החומר הלימודי?
האולפנא שלה לא עושה קורסים כאלה.
רף המחירים נע בין 2500 ככה בקורס מסובסד מהאולפנא -כמו שאמרתי, עד 8000.
צריך להתחיל להתעניין במחירים אצל בי"ס לפסיכו'- כי בד"כ כל אחד נותן הנחה משמעותית -לדוג', היי קיו עולים גם איזה 8000, אבל אם אחד ההורים עובד בהסתדרות\ארגון המורים, מחיר הקורס יורד אוטומטית ל5000 בערך!
אז ככה צריך לבדוק 2-3 חברות, ולראות מה הכי מתאים לכם.
יש את קידום שהם מעולים, וצריך לשוטט באינטרנט להגיע לבי"ס לפסיכו' נוספים.
לחמן בין הזולים אני חושבת, גם אם לא עושים קורס מסובסד..
בעזהי"ת
עובדה, זה המחיר שאני שילמתי לקורס של 3 חוד', בקבוצה קטנה יחסית [20 בנות], כולל ספרים וכולל הכל.
אבל כמו שאמרו פה,ממש רק אם היא ילדה של מחשב. יש כאלה שלימוד דרך מחשב מוציא אותם מהריכוז יותר.
ורק רציתי לתקן,שבעיקרון הקורס הוא יומיים+יום של סימולציה [סה"כ 3 ימים]
אבל בהמשך הקורס בתקופת המרתון זה 4 ימים וזה קצת קשה.
בס"ד
זה מקום לא כ"כ מוכר, בת"א, שהמתכונת שלו בנויה סביב שיעורים פרטיים וכיתות קטנות. נכון, זה קצת יותר יקר, אבל זה שווה את זה - מדברת אחת שחברות שלה עשו במכונים היותר מוכרים ואיבדו את עצמן בתוך הכיתות הצפופות.
הם מוכנים גם לשלוח מורה לבית התלמיד, הם מאוד באים-לקראת.
מומלצים בחום!
03-5270753
http://www.onexone.co.il
בעזהי"ת
עשיתי בקידום-לחמן, זה מין דיל כזה שווה..
בעיקרון מה שהיה לנו- בחופש, פעם בשבוע קורס של 5 שעות, ובזמן הלימודים [תחילת השנה-] פעמיים עד שלוש בשבוע, 5 שעות כל פ'ם.
עלה לנו 1300, אבל זה עסקה של האולפנא, ככה שזה משו יוצא דופן.. כדאי לברר על אולפנות באזור הצפון שעושות בקיץ, ופשוט להצטרף אליהם.
האולפנא לא מתעסקת עם זה ולכן הכל כל כך יקר. אני מחכה עכשיו לתשובות מכמה חברות. היי קיו מאוד יקר. אנקורי זול יחסית [כל האלפים האלה ממש לא זולים. ולכן-יחסית ] ולחמן עושים פר בתי ספר. הענין הנוסף הוא מהבחינה הדתית? איך הולך בכיתות ..? כולם שם חילוניים? מה עושה בת שלומדת באולפנא ומצטרפת פתאום לכיתה שכולם בה חילוניים ויש בנים?
שאלה שמנקרת בי..
אבל יש להם כל מיני הנחות.
אני בתור בת שירות שילמתי 'רק' 3800. שזה ממש זול יחסית לשאר.
יש גם את סמארט שהם יחסית זולים.
לגבי הכיתות החילוניות. כן,זה מעורב. אבל לא צריכה להיות שום בעיה. זה כל אחד עם הספר שלו ומול הלוח עם המורה. לא אמור להיות שום עירבוב. חוץ מבהפסקות שיש זמן לעצמך,ושם כל אחד לעצמו מחליט איך לנהוג.
ביררתי בנתיים גם עם "חכימא" ידעת שיש כזה דבר? והם נשמעים טובים והוגנים.
היי קיו באמת זול לבנות שירות אבל היא לא בת שירות . כך שאין לה הנחות.
שווה לעשות בקיץ פסיכומטרי?
זה נראלי תלוי. אני מכירה כמה בנות שעשו שם. חלקן ממש נהנו,ואמרו שהרמה בסדר.
וחלקן קצת פחות. נראלי צריך יותר משמעת עצמית.
היי קיו - באמת מעולה.
לגבי הכיתות (זאת כבר פעם שניה שאני לומדת. לצערי חסרו לי 8 נקודות פסיכו בשביל להתקבל לאן שרציתי) זה מאוד מאוד מאוד תלוי באיזור ובבת (לגבי האופי בכיתה. לגבי הלימוד - זה בדיוק אותו הדבר בכל הארץ. אותן מצגות, אותו סדר שיעורים, אותו אתר אינטרנט שמשתנה לפי התלמידה).
אני יכולה לומר שבפ"ת או בירושלים יש כיתות שמפוצצות בבנות שירות ודוסיות באופן כללי.
לגבי המחיר, הוגנב לאוזני (ככה זה שכאת באמצע קורס.. ניגשת עוד פחות משבוע! בהצלחה לי
)
שמחיר של בת שירות הולך לעלות עוד חודש. (אגב, מחיר של בת שירות רלוונטי גם לגבי מישהי שעוד לא התחילה שירות..)
מידע אמין מאוד מאוד.
לכן - אם את בעניין - זה הזמן להרשם! חבל להפסיד עוד כמה מאות על שבועים של התלבטות.
ועוד משהו לגבי המחיר..
מה את חושבת? שלימודים זה דבר זול??
אם את רוצה להתקבל למשהו טוב, להכנס לאוניברסיטה עם ציון טוב (אםאת בינונית באנגלית - זאת סיבה מעולה לבוא להייקיו.. אין דברים כאלה!!! יכול להיות שתצאי עם פטור, מה שיוריד לך שעות וכסף לתואר..)
זה שווה להשקיע בזה..
דבר נוסף - לגבי זה שאומרים שהכל אצל הייקיו זה מחשב - זה לא ממש נכון.
מה זאת אומרת?
כן, ודאי שהאתר מטורף, ועוזר ברמות, ואין דברים כאלה,
אבל לאחרונה (לפני 2 מועדים, נראה לי שזה מה שהמורה אמר..) הם הוציאו עוד ספרים של תרגול באתר, ז"א שאם את לא בקטע של מחשב, עדיין סבבה! תתרגלי בספרים שלהם..
בהצלחה רבה!
אשמח לייעץ עוד באישי, אם את רוצה, אחרי העבר המדופלם של הפסיכומטרי שלי.
זה שהיא אוהבת להיות על המחשב מש לא אומר שיהיה לה קל ללמוד מהמחשב- אולי אפילו להיפך.
בסמארט. ממש מעולים!! ממליצה....
מגוון קורסים מאוד ממוקד,
מאמן/מאמנת אישית שעושה סדר מחוץ לכיתה
בנושאים ספיציפיים או בעדיפות ש"ב,
יחס אישי והשקעה מטורפת מצד המדריך/מדריכה.
אתר מושקע ללמידה בו לצד הלמידה בכיתה.
[שם גם מזינים סימולציות.]
אני לא זוכר כמה מחיר לקורס, זה לא זול.
אבל זה שווה את זה, כיתות קטנות ויחס מעולה.
ובהנחה שהקושי היחיד שיעמוד זה כסף.
תרימי טלפון לברר כמה ואיך אפשר להתגמש,
אנשים שם מחפשים לעשות טוב, באמת.
יעקב יוסף
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..