מכתב לחברות שלי מהגן.אנונימי (פותח)

זה נראה לכם, וגם לי לפעמים שלא משנה כמה היינו חברות אז בילדות, אני והחיים שלי רצו מכאן למקום אחר. כן, השתניתי קצת. ואולי לא נשארתי בדיוק פה אתכם, עם הנורומות החברתיות והדתיות שתמיד ציפו ממנו שיהדהדו בנו כל חיינו. אתם כולכם די נשארתם כמו שצריך, הולכות בתלם- מדריכות בסניף, משקיעות בלימודים. תכלס- לא יוצאות מהבועה.(וזה לא סטיגמה!אבל אני גם לא חושבת שזה רע!)לכאורה נשארתם בדיוק אותם חברות תמימות מכיתה א' וב'.אלה שעברו איתי תקופות די מכובדות מחיי.אלה שמחייכות איתי מהתמונות באלבומים הישנים.כמה זכרונות יש לנו ביחד.פעם עוד היו לפעמים רגעי נוסטלגיה מרגשים...

ועכשיו-אני בת 16,וגם אתם.נכון שאני לא מגיעה הרבה הביתה, כן. יש לי גם חיים אחרים שם מחוץ לבועה. בלי קשר לסניף, למשפחה, או ללימודים. אבל לפעמים כשיוצא לי לחזור לכאן (בכלזאת צריך בית חם מידי פעם.) אני יוצאת לחפש את החברות הטובות הוותיקות שלי.אני מוצאת אתכם בין פעולה לישב"צ.למרבה הפלא עדיין עובר בי גל של התרגשות. אני משום מה עדיין מרגישה קצת קשורה. מצפה לאיזה חיוך אמיתי, התעניינות,אולי לאיזה צפחה או כיף כואב. כל אחת מחבקת בתורה, אתם שואלות במקהלה בקול מתחנחן מה נשמע?לא מנסות להסתיר את המבטים החוקרים שננעצים.ואז, אתם הולכות, בלי לשמוע תתשובה. אתם חושבות שאתם רואות מי אני, ולאן אני שייכת. בטוחות תמיד שרק קפצתי ואני עוד שניה הולכת. אז רציתי שתדעו.למרות שגם אני חשבתי שזה טיפשי, ומיותר, לא שייך, ומוזר. אני ניסתי להתפטר מהקשר אליכם והתייאשתי. אפילו שאולי זה לא צריך להיות ככה אני עדיין זוכרת הכל,אוהבת אתכם, ומתעניינת באמת מה שלומכם. אפילו שזה נראה שאני כבר ילדה אחרת. ואני יודעת, השתניתי בהמון דברים, ואין לכם, גם לא באולפנא חברות סוררות כמוני..גם אני כמוכם גדלתי, גבהתי והתבגרתי,ובשונה ממכם עברתי כמה דברים שלפעמים משנים בנאדם..אבל בתוך תוכי אני עדיין מרגישה החברה הטובה שלכם מכיתה ד', זאת שמחכה לפגוש אתכם, לדבר, ולצחוק. יכול להיות שמתישהו גם אצלי הזמן יעשה את של, וגם אצלי הלב יקפא שם. אני מבינה, קשה להתייחס לשונה. ואני מאוד מעריכה אתכם, אתם באמת צדיקות, מצליחות , ושפיציות!!! אבל תדעו שזה קצת כואב וצורם, אפילו שזה אולי בכלל לא נראה...

אני אוהבת אתכם,חושבת עליכם,ואולי יום אחד,אם אני יחזור למיטבי,יהיה דוסית כמוכם-תהיה לנו הזדמנות לדבר עלזה פנים מול פנים.

מתגעגעת-חברת ילדות שנשכחה.

מזדהה כל כך....הסטלן הקטן

אבל לא נראה לי שיש מה לעשות נגד זה כי זה בעיה אצל חברות שלך...אולי לדבר איתם....ריגשת....זה גם יפה מאוד....

מזדהה..אבל אצלי זה החברות המיסודי..גולי =]
וואוו!! מצמרר!! אני כל כך לא רוצה שזה יקרה לי!!..יעלולה

אנלא ידבר איתם.אני משחקת אותה אדישהאנונימי (פותח)

ובכוונה סתם שמתי תמכתב פה,ולא שלחתי להם...סתם פריקה.כי משו געש בי.

עצוב נורא..מרב14

תנסי לדבר איתן?

אוף זה ממש עצוב...

מתוקה את!אנונימי (פותח)

אין לך מושג מה גרמת לי להרגיש,כמעט בכיתי.

זו תקופה קשה אבל זה יעבור,אולי את תחזרי אליהן וגם אם לא-לא נורא,את תמצאי חברות חדשות-בבית הספר,בשירות/בצבא.

ה' מוביל אותנו לכל מיני מקומות בדרכים נסתרות,אז אל תתייאשי ושיהיה לך רק טוב.

וואו, ריגשת אותי..עכבר הכפר

זה באמת עצוב....

אפרת ק. לא הבנתאנונימי (פותח)

יש לי חברות..סתם מבעס שיש בנות שהיו חברות שלי שנים.קצת השתניתי,טיפה התרחקתי מהם.והם כבר לא מרגישות קשורות אלי.הם שכחו ממני..בכללי שאנשים כאלה דוסים טובים הרבה פעמים מתרחקים ומרחיקים אנשים שלא בדיוק כמוהם...

מותק,חיוכים

את צודקת, הם לא מתנהגות נכון בזה שהם מתרחקות,
אבל... חשבת פעם על זה שאולי הם  פשוט לא יודעות איך להמשיך את הקשר איתך?
אולי הם לא יודעות אם את רוצה בכלל קשר.?
השתניתם, ולפי מה שאמרת גם ממש, אז אולי... אולי פשוט קשה להם לראות אותך כמו אותה חברה ישנה מפעם? הם לא מוצאות את הנקודה ההיא, המקום שיגשר בינכם ותוכלו להגיע אחת אל השנייה.הם לא יודעות על מה לדבר, הם לא יודעות אם הנושאי שיחה שלהם יעניינו אותך, נהיה בינכם משהו כמו חומה קטנה, מרחק שכזה, והם לא יודעות איך לגשר עליו.
תחשבי על זה... נכון, ישמצב שהם גם עסוקות עם ההדרכה ועם הכל, וכן זה לוקח זמן! ועכשיו הם כבר לא פנויות כמו תמיד... אבל גם ישמצב הגיוני מאוד שהם לא יודעות איך להמשיך את הקשר איתך אחרי שקצת התרחקתם והשתנתם.

אולי תיהי את זאת שמנסה לגשר, לחבר...
תנסי!
מה אכפת לך, לא תפסידי...

הפצעים נהיו צלקות...אנונימי (פותח)אחרונה

ראיתי שנורא נגעתי לכם ללב..אז למי שנשאר מוטרד-זה כבר לא עצוב לי העניין.

אולי זה עצוב קצת שזה כבר לא עצוב.

אבל אני כבר באמת השלמתי עם המצב,והמכתב כבר לא רלוונטי......

חג שמח יהודים קדושים 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך