"אני רוצה ליהיות הכי מכולם..."אנונימי (פותח)

נכון כל הזמן אומרים לנו שזה שיא החשוב להתנדב ולקיים מצוות וללמוד וליהיות חברותי ולהתנהג יפה למשפחה וכיו'...

אז אני ממש ממש ממש רוצה לעשות ה-כ-ל!!

אני ממש אוהבת להתנדב ולראות שאני תורמת ואנשים מאושרים ממה שאני עושה,

אני גם מאוד מאוד רוצה לא לכעוס וליהיות הילדה החברותית הזאתי שכולם מתות עליה..

אני רוצה גם ליהיות האחות והבת הכי מקסימה שעוזרת בבית והאחים שלה מעריצים אותה וממש שמחים כשהיא איתם.

אני רוצה גם ליהיות התלמידה הזאתי שמבינה מהר ומשקיעה בשיעורים ועוזרת לכל הבנות שלא מבינות בשמחה...

והכי חשוב- אני רוצה ליהיות הילדה הדוסית והצדיקה הזאת שמתפללת בכוונה וחושבת רק דבים טובים ועושה מלא מצוות

אבל

זה ממש בעייתי בשבילי ההתנדבות כי אני גרה בחור ואין לי איך להגיע למקומות של התנדבויות וגם אני קטנה מידי...

זה שיא הקשה לי לא לכעוס! אין!! אני ילדה עם פתיל קצר כמו לא יודעת מה! אפילו נראלי שאין לי פתיל ישר מדליקים וזה מתפוצץ.

זה שיא הקשה ליהיות אחות סבלנית וחמודה כזאתי, ועד שאני סוף סוף מצליחה כמה ימים אחויות שלי אדישות אליי ורק מעצבנות אותי שכבר אין לי חשק ליהיות אילהם חמודה! כנ"ל להורים שלי. \=

אני מזה מנסה אבל יש לי מורות דפוקות ואני לא מבינה כלום וארר! אני לא אוהבת לימודים כבר!!

ובקשר לצדיקה- אני ממש ממש ממש מנסה! אבל זה קשה לי! אני לא תמיד מצליחה להתכוון ולחשוב דברים צנועים ולדון לכף זכות ולא לרכל ולומר לשון הרע...

אווווף!!!!!!!

אני לא מצליחה בכלום!!!!

ואוו,, אם קראת עד לפה את\ה מזה נשמה!!!

אם אין לך מה לומר, בבקשה רק תכתב\י בהצלחה או משו כזה..

תודה רבה! שנשמע רק בשורות טובות! אמן!

את יודעת שהרב ארוש אומרשמחה ואמונה

איך אדם יודע באיזה מצב רוחני הוא נמצא?.. תבדוק מה הרצון שלו, אם יש לו רצון לטוב הוא במצב טוב!

ואם הרצון שלו שואף למחשב וכל היום פייסבוק- אז המצב לא משהו..

אז בוא נתחיל מזה שאת במצב מעולה.. כי יש לך רצונות ,משהו אדיר!

אבל עוד משהו שממש חשוב לזכור זה דע את מקומך כאילו חשוב חשוב חשוב שיהיה לנו רצונות טובים, אבל לדעת שאני עכשיו נמצאת בדגרה מסויימת  שאני לא יכולה לקפוץ לסוף הסולם בלי לטפס על כל מדרגה וממדרגה בסולם[וכן כשעולים על סולם אז לא רק עולים.. כי בין כל מדרגה ומדרגה יש חור אם שמת לב, ששם בדרך נופלים, או אם מצליחים להתגבר, אז מה טוב אבל בדרך את יודעת, אנחנו והיצר שלנו..] בקיצור..

אז את רוצה לא לכעוס אז תשתדלי לאיזה שעה אחת ביום שבה את משתדלת לא לכעוס כאילו ממש תתחילי מהכי קטן שיש את רק צריכה כוח רצון ויש לך את כל מה שאת רוצה.. אבל זה ממש לא יבוא לך ביום אחד וגם לא בשבוע ולא בחודש וגם לא בשש שנים..

זה יקח... יקח..ואם באמת תציבי לך את המטרות האלו כאתגר לחיים את ממש תרגישי איך את משתנה.. זה כולל חרוף נפש רציני והרבה התבטלות!!

אבל אדם לעמל יולד... זה טוב לא נורא!!

הרבה בהצלחה לך והלוואי ובגיל שלך היה לי רצונות כל כך גבוהים כאלו באמת.. 

בהצלחה כמו שרציתדניאלההאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך