נכון כל הזמן אומרים לנו שזה שיא החשוב להתנדב ולקיים מצוות וללמוד וליהיות חברותי ולהתנהג יפה למשפחה וכיו'...
אז אני ממש ממש ממש רוצה לעשות ה-כ-ל!!
אני ממש אוהבת להתנדב ולראות שאני תורמת ואנשים מאושרים ממה שאני עושה,
אני גם מאוד מאוד רוצה לא לכעוס וליהיות הילדה החברותית הזאתי שכולם מתות עליה..
אני רוצה גם ליהיות האחות והבת הכי מקסימה שעוזרת בבית והאחים שלה מעריצים אותה וממש שמחים כשהיא איתם.
אני רוצה גם ליהיות התלמידה הזאתי שמבינה מהר ומשקיעה בשיעורים ועוזרת לכל הבנות שלא מבינות בשמחה...
והכי חשוב- אני רוצה ליהיות הילדה הדוסית והצדיקה הזאת שמתפללת בכוונה וחושבת רק דבים טובים ועושה מלא מצוות
אבל
זה ממש בעייתי בשבילי ההתנדבות כי אני גרה בחור ואין לי איך להגיע למקומות של התנדבויות וגם אני קטנה מידי...
זה שיא הקשה לי לא לכעוס! אין!! אני ילדה עם פתיל קצר כמו לא יודעת מה! אפילו נראלי שאין לי פתיל ישר מדליקים וזה מתפוצץ.
זה שיא הקשה ליהיות אחות סבלנית וחמודה כזאתי, ועד שאני סוף סוף מצליחה כמה ימים אחויות שלי אדישות אליי ורק מעצבנות אותי שכבר אין לי חשק ליהיות אילהם חמודה! כנ"ל להורים שלי. \=
אני מזה מנסה אבל יש לי מורות דפוקות ואני לא מבינה כלום וארר! אני לא אוהבת לימודים כבר!!
ובקשר לצדיקה- אני ממש ממש ממש מנסה! אבל זה קשה לי! אני לא תמיד מצליחה להתכוון ולחשוב דברים צנועים ולדון לכף זכות ולא לרכל ולומר לשון הרע...
אווווף!!!!!!!
אני לא מצליחה בכלום!!!! 
ואוו,, אם קראת עד לפה את\ה מזה נשמה!!!
אם אין לך מה לומר, בבקשה רק תכתב\י בהצלחה או משו כזה..
תודה רבה! שנשמע רק בשורות טובות! אמן!