מה לעשוות?
יש למישהו עצה?
ממש לא כדאי.
אל תעשי צעד לא בריא.
זה הכלל.
תאמיני לי, אל תעשי ת'דבר הזה.
ואם את מחליטה שכן, תעברי רגע לקבל איזה דו"ח,
לא קנס, אלא רק 'דין וחשבון' מה הולך להיות לך...
זה נוצץ. ה - 'אמאמא' של הנוצץ.
אל תקני את זה. בשבילך, לטובתך.
להרחבה, בשמחה. רק שכעת אין לי זמן להרחיב פה, מצטער.
אפשר במייל, עם עוד קצת פרטים בנושא, בשמחה.
את יודעת שהוא קיםי? באיזה עוד מסגרות הוא נמצא (תנועת נוער? התנדבות? משהו?) מי מכיר את שניכם?
כמה הקשר שלכם רציני? הוא מוכן ללהתחתן באדר של שיעור א' או שהוא נהנה לשחק בך?
את רצינית?
הוא קיים בלי שראיתי? שלא תצפי למשהו איי איי איי.
כמו חתונה או אישיות או יופי, מציאה וכ' אי אפשר לדעת על בן אדם דברים סה"כ מפורום עם כל הכבוד לפורום הפורום לא תמיד מראה מציאותי ואני מדגישה שכמעט לא.
את עוד שוקלת אם רציני או לא ונראה לך ש'אנחנו' רוצים? או רק את בעצם זאת שרוצה
ומנסה להאמין שגם הוא.
אני חייבת להזהיר אותך מהעם שנקרא 'בנות' אלו ש'בונות' "וואו הוא חמוד, סבבה והכל ועכשיו נפגש ואירוסין וחתונה וילדים ו..."
את בטוחה שהוא חושב כמוך על חתונה? לא נראלי שזה התכנון שלו גם ב-ל-י להכיר אותו.
אם זה כן נכון, אז או שהוא לא חשב מספיק על העיניין של המושג חתונה או שהוא אדם מיוחד.
אבל נראלי זה יותר הסוג הראשון אם הוא לא מראה רצינות... תקשיבי!
את רוצה להצליח בחייך? רוצה לא ליפול לבור שיגרום לך להתלכלך ולהפצע?
הדברים האלה סתם שוחקים ת'נשמה.
כל עוד לא סיפרת לי על משהו באמת רציני אפילו בקצה הרצינות אז שכחי מיזה שיצא מיזה באמת משהו
טוב...
הבעייתיות היא בעיקר אשליה שיכול לצאת מהפגישה רעיון כמו חתונה על פי כמה שיחות אישיות מהפורום פה
(ולא שאני יודעת באמת כמה) והנזק שיכול להגרם מכל זה.
אני אשמח מאוד אם תבואי לדבר איתי באישי אני לא יודעת מי את ויהיה קשה לי לאתר אותך.
בבקשה יש לי מה לומר לך...
שבת שלום ענקית!!!
ערביסססס!!
ממש לא בקטע של תוכחה וזה...
אני באישי...
זה שהוא מפה ולא נגיד מהפייסבוק לא הופך את זה לבסדר!!
הסבר מאוד חשוב לחיים שלך- באישי אם בא לך.
תבחני אבל טוב טוב אם את רוצה להיפגש איתו - כילו למה..
ותחפשי כמה שיותר דתיים שלובים!! וכמובן להיפגש במקום ממש מרכזי וכו'..
מניסיון אישי, אם לדעתכם יש כאן קשר אמיתי, ושניכם בכיוון של להתחתן.
תיפגשו, לפחות תבדקו האם יש בסיס בעולם האמיתי, או שמא זה סוג של התאהבות במקלדת, בדמות הורטואלית, כאשר במציאות זה לא יהיה קשר בר קיימא, ובמקרה כזה- חבל למרוח את הזמן בלדמיין דמיונות לא מציאותיים. ועדיף להיפגש ולבדוק בצורה בוגרת האם הקשר הזה מתאים, כדי שאם הקשר לא מתאים תוכלו התקדם הלאה.
אני הייתי במקום שלך, ומהר מאוד נפגשתי עם הבחור, בלי התכתבות ארוכה בכלל, וב''ה הקשר מתקדם נפלא. אך באותה מידה ייתכן והיינו רואים שזה לא רלוונטי ומפסיקים את הקשר.
לא למהר לפסול, האינטרנט הוא כלי נפלא להיכרות של אנשים.
אבל, את צריכה להיות בטוחה שאת בגיל המתאים והנכון לך, ושאת יודעת מה את רוצה מעצמך, מהחיים ומהבעל העתידי שלך- ושהאדם הזה פחות או יותר יכול להתאים לדברים הללו.
ושאת יודעת מי הוא ע''י הפעלת חוק הדתיים השלובים, כי מפגש כזה עלול להיות מסוכן.
ב''הצלחה ואם את רוצה, אשמח לדבר איתך באישי.
מצד שני, תחשבו על זה, הרבה זוגות הכירו דרך האינטרנט...
אבל תחשבי- אם נראה לך שבגיל כזה את מוכנה להתחתן, להקים בית... אם הוא מוכן...
ממש חשוב לברר!! אין מה לעשות, לפני שתיפגשי איתו, תנסו למצוא מישהו ששניכם מכירים ותבררי על הבחור! (מומלץ בטירוף.., ממש חובה..)
ב"הצלוחה..
אח שלי הכיר מישהי דרך הפייסבוק והיום היא אשתו!!!
אבל מצד שני זה ממש מסוכן..
ואומרים תמיד "אם יש ספק אז אין ספק"
אם יש לך ספק אז אל תעשי את זה..
בע"ה.
א. לברר שהבנ"א באמת קיים - מכר משותף, הוא פעיל בסניף ובארגון (ואת יכולה להתקשר אליהם ולקש לדבר איתו...)
אם הוא שמינסט - סביר להניח שהוא עשה כמה שבו"שים, לכי תבררי.
ב. יש לך וותק התכתבותי של קצת יותר משבועיים, הוא "מבין עניין" ויודע להגיב עניינית, לתת וורטים (ולא רק כאלה שהוא ניסח מחדש מגוגל) ושיש לו עומק מחשבה. כדי גם לבדוק מתי המשתמש שלו נרשם לערוץ (ככל שהמספר נמוך יותר ככה הוא משתמש יותר וותיק) - מה הוא כתב, באילו דיונים הוא השתתף ומה דעתו...
ג. כוונה- אמנם ה' יראה ללבב, אבל אפשר בכמה הודעות לבדוק את הרצינות שלו להפגש (או שמא הוא מחפש דברים אחרים, וד"ל.) / בהמשך הפגישות לבדוק שהוא לא לחוץ לקחת את הקשר לרקע מיני.
ד. פעם ראשונה (ואולי גם שניה) להפגש במקום ציבורי (המרכזית ירושלים זה מקום טוב, רק שגם שם יש חורים שחורים שאף אחד לא רואה. וד"ל.) - מוטב גינה ציבורית. את הפלאפון כדי להעביר לרטט כשמגיעים לשם כדי שלא על בסיס שיחה הוא ידע מי את (ואת לא תדעי מי הוא).
הכי טוב -מפגש פורום של לנ"ו (ממה שידוע לי יש מפגשים כאלה רק לחברי הפורום הסגור כרגע, אבל אולי צריך לארגן) .
ה. לכו (שניכם!) לקרוא ספקרים המכינים לקראת חתונה, אמונת חכמים וכיו"ב.
ו. כלכלית: חתונה לשמינסטים היא דבר מבורך, אבל כדאי שיחשבו על מאיפה הם יתפרנסו. מומלץ לדלג על השרות הלאומי (אל תגלו, אבל כחסיד של כלכלה חופשית אני תומך גם בביטול השרות הצבאי, אבל..), באם זה אינו מהווה זרז בקבלה לעבודה או בעתיד תעסוקתי- ולחשוב בצורה מאוד תכלתית על הדבר הזה שאין לו ריח - נו, כסף!
ז. אם זה מעצבן אתכם שאני כותב מסודר....
אז לא נורא. תתגברו על זה.
תפני את המאושר שלך אלי...
באלי לסחנש איתו קצת...
לא!!!
אל תפגשי אם אתם לא ממש מכירים!!!
אל תפגשי אם את רוצה רק עוד שנה להתחתן!!! זה המון זמן ואפשר לעשות בו המווון שטויות!!!
אם את לא מכירה מישהוא שמכיר אותו אישית שלא תעיזי להפגש!!!
זה יכול לעשות הרבה יותר נזק מתועלת!!!
מנסיון...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים