בס"ד
אני מדירכה בסניף מעורב (בנים-בנות), הם גדולים, זה אומר שהם בכיתות ח'-ט', והם לא שומרים נגיעה.
אז נכון, יש את אלה שממש מכבדים אותי וממש משתדלים שלשמור ממני נגיעה=]=] אבל...תמיד יש את אלה שלא ממש...
מה זאת אומרת?!זה אומר שהם אומנם די "מכבדים" אבל!
"האוויר הוא של כולם!האוויר הוא של כולם!את לא יכולה לגעת בי!את שומרת נגיעה!האוויר הוא של כולם!האוויר הוא של כולם"
הם מכניסים ת'ידיים שלהם בפנים, או הולכים מלפני ונעצרים סתם ככה פתאום כדי שאני אתנגש בהם או שאני לא אוכל להתקדם או כל מיני שטויות כאלה, לשם ידיים על העיניים שלי בלי לגעת בי אבל אני לא רואה לאן אני הולכת...
זה מייאש!מאוד מייאש! כי אני מסבירה להם שוב ושוב! ושוב! והם ממשיכים, אבל שניה לפני אשני נכנסת לבית שאני נמצאת בו, הם אומרים לי "אריאל, את יודעת שהכל זה בצחוקים וזה..."-מה בצחוקים?! ודיברתי איתם כמה פעמים!והם לא עושים את זה רק לי, הם עושים את זה לעוד מדירכה בסניף ששומרת נגיעה...(אני, המד"ש שלי, ועוד מדריכה מהסניף היחידים בסניף ששומרים נגיעה...אה...ואולי הקומונר, לא בדקתי=]=])
הקטע שהם אומרים לי "וואלה, את צודקת אני אפסיק" אבל הם בתכלס?ממשיכים!מייאש אותי!!!לא יודעת מה לעשות! זה סוג מסויים של אנשים, ואין לי מה לעשות עם זה!!
אז...אשמח לעצות=]=]