למישהי שרוצה להיות שמחה =) רעיונות התקבלו בברכה!!
שבוע טאוווב!!
חודש מוווווושלם!!
למישהי שרוצה להיות שמחה =) רעיונות התקבלו בברכה!!
שבוע טאוווב!!
חודש מוווווושלם!!
הביאו חבילה של עויות חיוך ותפילת השמחה של ר' נחמן מברסלב[ אם את רוצה דברי]
וגם פעם בקשתי להיות תמיד שמחה וציירו לי שעות עם חיוך וכל חלק בפרצוף היה ממתק....
שתתנהג כאילו היא שמחה.
תקום בבוקר תקח את הכוס קפה שלה [ואפילו שהיא קמה הפוכה ,מכוערת, יש לה מבחן על הבוקר והכל הולך לה דפוק] תסתכל עליו ופשוט תתחיל לשבח..."אחח איזה נס איזה נס הכוס קפה הכי טעימה ששתיתי בחיי, מי מי הכין אותה?.. אני????????. לא יכול להיות!! בואנה אני מוכשרת.. והשיער שלי[אפילו שהוא כולו מג'ייף].. איזה יפה הוא היום עומד בול במקום, פשוט מיס עולם חבל על הזמן!!" ושתמשיך לשקר ולשקר ולשקר את תראי אחרי שבוע הבחורה משתנה זה לא יאומן!
יעל =)אחרונהבע"ה
ומי שהיתה צריכה להגשים את המשאלה התחפשה בשבילי לליצן 
את יכולה גם להביא לה כל מיני משפטים יפים על שמחה (תחפשי באינטרנט, יש מלא..), ולעצב אותם בצורה נחמדה..
ואם את רוצה גם להשקיע כסף - את יכולה לקנות לה עוגיות חייכנים.
ב"הצלחה! 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים