ילד חמוד, עדין ומתחשב, מחייך, זורם...
כדאי לי להתחיל חברות עם ילד מהכיתה שלי??עכבר הכפר
לא.. כלומר לדעתי..~מאמי~
תשמרי את העדינות, ההתחשבות ואת כל שאר הדברים שבזכרת לגיל יותר מאוחר.. גם בשבילך וגם בשבילו..
מה את חושבת?ניגונים
ברצינות גמורה. את חושבת שזה טוב?
זה קשה אבל לא...נשמה שלי!!=]
תחשבי על זה את רוצה בעז"ה שיהיה לך בעל "משומש" שכבר בנות היו איתו?
אותו דבר בעלך הוא רוצה שאת תיהי הראשונה שלו והאחרונה...
זה יכול ממש לפגוע לך חס וחלילה בעתיד שלך את תשווי אותו לבעלך ובעלך יהיה מסכן ולשניכם לא יהיה נעים..
אני יודעת זה קשה אבל מתמודדים זה לא פשוט אני מבינה אותך,אם את צריכה לדבר עוד בכיף בשיחה אישית רק תכתבי על איזה הודעה את מדברת.סבבה?.
בהצלחה=]
למה את צריכה איתו חברות?צחקן
כי היא מרגישה כלפיו אולי משהו...נשמה שלי!!=]
לא למה היא רוצה. למה היא צריכה.צחקן
מה??? ^^^בל"חית
הילה=] - זה שווה?? לפני שתפספס את ההזדמנות?? למה היא עומדת להתחתן?
רק לפני שנייה היתה לה בת מצווה....מנסגר??
*חנוש*- אשמח ממש לדבר איתך באישי...בכולופן...לא נראלי שאת בשלב כזה שיכול להתמודד עם המושג הזה "אהבה"... בשביל מה את צריכה את זה עכשיו?? ונכון, זה כיף והוא חמוד...ועדין ומתוק...אני שיא המבינה אותך....
אבל בשבילך...ורק בשבילך...אל תעשי את זה....תהני מהגיל הזה..מהילדות הזו...תלמדי..תשקיעי ואל תתעסקי עכשיו בדברים האלו...יש לך עוד זמן....בהצלחה ממש!
יומעולה
יש פוטנציאל להתחתן איתו בסופו של דבר?!הרהור
אחרת לא!
זה לא כמו חברה שזה גם לכיף.
לפחות לא אמור להיות.
חברות כזאת היא למטרת נישואים.
וזה לא תמיד כלכך ורוד..
בהצלחה!
אפרת
^^ גם אם יש פונטציאל,נושי104
אם היא צריכה להתחתן איתו - היא תתחתן איתו.. למה להיכנס להכל מעכשיו?
^^פשוט אין לי מושג בת כמה היא.הרהור
אני כבר כתבתי את דעתי חבל ששניכם תיהיו משומשיםנשמה שלי!!=]
כי אהבה בגיל הזה זה לא אהבה אמיתית בד"כ בשביל להתחתן...
זה לא רק "פוטנציאל" אלא קשר שביסודו נועד על מנתron9
להקים בית בישראל ולהתחתן .
בגיל כזה הדבר לא אפשרי... ההלכה מתירה קשר של חברות רק למטרה של הקמת בית ונישואין .
היא בת 12.5...צחקן
כן ברור שכדאי לך!מתו"ש
בס"ד
בטח זה יהיה קשר מאד עמוק, ומאד מגניב להגיד שיש לך חבר, אפשר לדוגמא לצאת איתו לסרט, ויש למי לעשות עיניים. וכל החברות מקנאות... כן אפשר גם להתנשק-למה מי חושב על בעלי לעתיד? ואם את אפילו לא אוהבת אותו זה בכלל רעיון גאוני... אז במילים אחרות:
מה הקטע?!??
וואו יש לך חבר??? סורי אבל זה מה זה לא נכוןנשמה שלי!!=]
בטח שחושבים על הבעל שלך!!!!!את עכשיו בונה את העתיד שלך,אותך עצמך את בונה אותך בשביל בעלך....
תחשבי שאת ה-100% וכל פעם שאת מתחילה עם בן אחר יורד לך 10% מהערך שלך ואז מה ישאר בסוף לבעלך???
את ההשוואות שתעשי לו??????
תחשבו על זה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את כמו יהלום שעוד לא ליטשו כל פעם שנוצר קשר בינך לבין בן הוא מוריד שכבה מהלכלוך של היהלום(מעצמך)ובסוף זאת תהיה אהבת אמת והאחרון שיוריד את השכבה יהיה בעלך.אבל לא בעלך צריך להיות הראשון והאחרון שיוריד את כל השכבות ויקיר אותך לא שבנים אחרים יעשו את זה בשבילו...
נקודה למחשבה...
^^אם הבנתי נכון לא קראת אותה עד הסוף..הרהור
ישמצב חחח אבל זה ממש חשוב מה שכתבתי..=]נשמה שלי!!=]
אבל נשמה- היא כתבה בציניות טהורה!!!נדנדה כתומה.
עזבי...רדי מיזה...אורי=]
אמנם זה מושך והכל [מכיר את ההרגשה....[ה-י-ט-ב!!]
אבל עזבי את הקטע שזה הורס,כמה כבר תהיו ביחד?חצי שנה?שנה?!
הפרידה בסוף,סתם תגמור אותך...!
לא!את ילדה...הסטלן הקטן
מה את מבינה?מיפה את יודעת שאת באמת רוצה להיות חברה שלו?
סליחה על הניסוח אבל את בת12.5 ובגיל הזה עוד לא מבינים מה המשמעות של זה...(וגם לך בטוח שכשיותר גדולים
)
אורי-נשמה שלי!!=]
אני יודעת שאתה מכיר את זה ה-י-ט-ב אבל אם אפשר להפסיק את זה לפני למה לא??למה לגרום לה להשבר????
לא!!! כנסי...סיזר22
פעם חשבתי שזה מגניב אבל תאמיני לי שעוד כמה שנים את תצטערי על זה....
( לא שיש לי כ"כ ניסיון...אבל גדלתי בחברה מעורבת... ואני מצטערת על זה עד היום...)
נשמה-גולי =]
זה בדיוק מה שהוא כתב!!! שהוא מכיר את זה ולכן הוא לא ממליץ!!!
לדעתי לא.אור הלילה
טוב אני ממש מיתנגדת. מה יצא לך מהחברות הזאת? יהיה לך חבר ו...
טוב אני אשמח מאוד אם תפני אלי באישי!
ו.. בהצלחה!!!!!!!!! 
לאמץ גישה יותר בוגרתמשה
וכשיהיה רלוונטי, יהיה אפשר לנסות.
(ובעז"ה יהיה, ובעוד לא הרבה מדי זמן)
אוקיי.. כולכם עשיתם לי סחרחורת=)עכבר הכפר
דבר ראשון- וו'קשה תפסיקו עלי ועל הרגשות שלי כאילו אני איזה עכבר מעבדה....! (לא כועסת, פשוט קצת מרגיז...)
דבר שני-אני מציינת שזה חברות ראשונה שלי! ואני דיי מרגישה אליו משו.... |אהמממ... נבוכה...=)|
דבר שלישי-אני לא כ"כ קטנה, וזה דווקא מקובל אצלנו.
דבר רביעי-אם כבר קטנה- זה בכלל בכלל לא הזמן לדבר על החתונה שלי.....!!!
דבר חמישי-נסיתי לחשוב מה הוא ירגיש עם כל אחת מהתשובות שלי:
לא- הוא יוריד ת'ראש ויגיד כזה "טוב,... אני מבין.... את לא חייבת.... אבל שתדעי, אני ממש הייתי שמח להכיר אותך יותר מקרוב.... אולי עוד כמה זמן...." וילך עצוב....
כן-הוא יחייך אלי בשמחה. הוא יגיד לי "אני כ"כ מאושר. חיכיתי לתשובה שלך, כבר חשבתי ש..." ואז נתחיל לדבר וכו'...
אני פשוט מרגישה שאני לא יכולה להגיד לא....
הוא לא לוחץ עליי, לא מרמז,
מה אתם אומרים?
אני לא מבין היכן ההתלבטות בכלל. היהדות לא מתירה קשron9אחרונה
קשר כזה. תקראי את תגובתי.
הקשר הזה לא נכון וחסר מטרה לצערי.... והוא אסור ביסודו....
לא!נועוש=]]!!
וואלה נשמע חמוד הבנאדם.....הילד המושלם!!
ואני כן הייתי מסכים....
*חנוש*-ישמצב את פונה אלי בשיחה אישית?נשמה שלי!!=]
נשמה,אם זה לא הזמן לדבר על החתונה שלךהסטלן הקטן
אז זה גם לא זמן לדבר על חבר שלך...
מצאת איפה לשאול...[לא קראתי ת'תגובות..אבל שאלות כא=]רות[=
לו לא שואלים כאן!!...]
למה?הסטלן הקטן
רות! באמת למה?! כל שאלה אתם אומרים לא לשאול....סיזר22
^^נושי104
כי יש לפורום חוקים, וחלק מהשירשורים פה - נוגדים אותם..[[=
[ומי שרוצה, יש פורום שהוא בדיוק בשביל זה [יעני לא רק בשביל השירשור הזה עצמו, בשביל כל אלה שכאן מורידים ת'רמה.[והם באמת מורידים..[[= ] ] פורום צעיר בראש=) - http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/f42]
רגע, מה הבעיה בשאלה הזאת? ואגב,בת-ישראל-וציון
הדעה שלי לגבי השאלה הזאת היא שאת לא צריכה חבר, למה???
תהני מהגיל הזה, תהני מהחברות,מהצחוקים, וגם מהחברים...
את לא צריכהחבר זה סתם הורס את כל הגיל הזה, אולי בתיכון יהיה מה לדבר על חבר,
לבנתיים, (ואני יודעת שכבר אמרתי את זה בתחילת המודעה)- תהני עם החברות והחברים שלך (או אם אתם מעדיפים, "ידידים". אני אישית קוראת לזה "השבט שלי") אל תקחי לעצמך דברים שעושים לך כאבי ראש כבדים מידי, כמו קשר עם בן, תהני מהחיים איך שהם כרגע ואיך שהם כנראה אמורים להיות....
-------
אולי לא הייתי מספיק ברורה, אבל אני מקווה שכן....
נ.ב.- הנקודת ראיה שלי, היא של נערה בערך בגיל שלך (בת 13) שגם גדלה (וגודלת) בחברה די מעורבת (חוץ
מזה שהכיתות בבית ספר שלנו מופרדות מכיתה ו', אבל חוץ מיזה אני לא יכולה לחשוב על עוד משהו...) וגם יש לי שתי חברות שהיה להם חבר, ובשלב מסוים זה נראה שהם כבר לא כל- כך נהנו מזה...
נ.ג.- כבוד! (עזבו בדיחה פרטית...)
אני אישית, לא הייתי מעיזה לשאול כאן שום שאלה...*reut*
כל דבר שבנאדם שואל יש את המתנשאים שאומרים שזה הורדת רמה, את המבאסים שמתיחסים אליך כאילו אתה ילד קטן ומטומטם וואת הנחמדים שבאמת כותבים מה דעתם...
^נושי104
תבינו, אפ'חד לא מנסה להתנשא מעלייכם, פשוט רוצים שהפורום יהיה טוב יותר, וזאת הדרך שלהם.. ושוב, יש את פורום צעיר בראש..[[=
והמלצה למנהלים..נושי104
כדאי שתגדירו יותר מה אתם רוצים שיהיה בפורום, ואלו סוגים של שירשורים, ככה יהיה יותר טוב לכולנו..[[=
למה לא שואלים?שיראל.
לא בגלל שאסור,ממש לא,פשוט תהיו הגיוניים - זה פורום דתי,רובו 'דוס',ומטבע העניין אף אחד כמעט לא יגיד לכם "לכו על זה"..ברור,לא?! ואז - למה לשאול?
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!