לעזוב?עכשיו?..chipi

ב"ה

שלום כולם.

אני בת שירות,שנה ראשונה.

נמצאת במקום שפשוט לא טוב לי בו..כל השבוע מחכה רק לסוף שבוע.

אני יודעת שכבר מאוחר..הרי חצי שנה מאחורינו..אבל..שווה להמשיך ככה עד הסוף?

או שאולי לא לוותר לעצמי ובכל זאת לעבור למקום טוב,שבו אוכל לתת הכל במשך חצי שנה?

בבקשה,קצת עצות.אני ממש ממש מתוסכלת..

בשורות טובות!

*****טומי

א. אני בטוחה שבמהלך חצי השנה הזו כבר ניסית..
ובכל זאת- אולי אפשר לשנות את המצב? אולי לקחת במקום שאת נמצאת איזה פרוייקט שאת מזדהה איתו ואוהבת לעסוק בכך ולהתמקד בו, אולי אפשר לעשות תקן צהרים מיוחד שממש תתחברי אליו?

רוצה לדבר באישי??

ב. אם את מרגישה שחאלס עם המאמצים.. אז אולי אפשר לדבר עם הרכזת ולשנות תקון במקום שאת נמצאת ואם לא,אז יאללה, אפ'עם לא מאוחר מדי... תעזבי מהר ורוצי למקום חדש עם חיוך  ;)

אף פעם לא מאוחר מידי...גרעין ערד

אסור לחיות את החיים בדיעבד!! חשוב לשאוף שכל המעשים, הבחירות, וההחלטות שלנו יהיו לכתחילה. אל תשארי במקום כי "את כבר שם" או כי "כבר עברה חצי שנה"

אפשר לשנות את העולם  גם בחצי שנה....גם בחודש...

כל יום הוא משמעותי!!!

ממליצה מאוד להתייעץ עם אדם שמכיר אותך ושאת סומכת עליו ולבחון סופית -האם במקום בו את נמצאת את  מוציאה  לפועל בצורה אמיתית ומלאה את כוחותיך, והאם את שמחה בעשייה (או שישנם רק עיכובים /אתגרים ברי פיתרון...). לפעמים הסתכלות של אדם חיצוני יכולה להאיר את המציאות בצורה אחרת לגמרי, ופתאום תגלי שיחסך למקום משתנה פלאים ( שינוי חברה/ צמצום קשר עם דמות לא סמפטית וכו'...)

ואם תגלי שבאמת אין תקנה....אל תשארי שם אפילו עוד יום!

בודאי יש מקום בו תוכלי למצות בו את כוחותייך ולפעול מתוך שמחה, ישנם די הרבה תקנים פנויים ומגוונים ברחבי הארץ והמקשרות של האגודות השונות ישמחו לסייע לך. (יש גם תקנים פנויים אצלינו,אם תרצי...)

והכי חשוב- אל יאוש!!

כל התנסות היא חוויה מלמדת ומבגרת ובעז"ה תמצאי מחדש את מקומך (בתקן הנוכחי או באחר....)

בהצלחה 

(אשמח לסייע, אם אוכל באישי...)

יש לי חברה שעברה תקן לקראת סוף שנה. זה אפשרי.ונסי

ב"ה

אם זה ההדבר הכי אמיתי בשבילך, לכי על זה.

אני מסכימה עם גרעין ערד..רותי7

אם את מרגישה שהמקום לא טוב לך-תחפשי מקום שירת אחר..ואז תעזבי..

(לא כדאי לך לעזוב לפני שאת מוצאת מקום אחר, אלא אם כן כל דקה בשירות שלך כרגע היא סבל, כדי שלא תצטרכי להשלים שנה הבאה כמה חודשי שירות-וזה יכול לתקוע לך את התחילת שנה הבאה..)

אה.ואיזה מקום את רוצה?רותי7

אולי אני יכולה להגיד לך על מקום שיש בו תקנים פנויים השנה ולהמליץ לך על מקומות..

אז אם את רוצה תגידי-או באישי או פה..

יומצוין וב"הצלחה!

תצטרפי אלינו אפוש

בס"ד

גרעין אופק-צפון ת"א

לפרטים:

שירה:0524317115

זה מואד, מאוד תלוי.אנונימי (פותח)

בס"ד

קודם כל - אם את סובלת שם ממישהו או מישהי, וניסית לדבר וזה לא הלך, אז אני חושבת שכדאי לך להתייעץ. אם העבודה משעממת, הדירה מזעזעת או שמנצלים אותך, תברחי! כי זה תדפיס שחוזר על עצמו.

אם את מרגישה שתוכלי לתרום יותר ולהיות טובה יותר במקום אחר, תעזבי חד-משמעית. תפקוד לקוי זה לא פייר לך, שזה לא נותן לך תחושת מיצוי וסיפוק, ולא פייר למקום השירות. אם תמשיכי עד הסוף בתחושה ש'אולי זה ישתפר, אולי זה לא כזה גרוע, אולי אולי אולי', את תסבלי ובגדול.

אם את צריכה עזרה בלחפש מקום, תשלחי לי מסר אישי ואני אשמח לעזור. הייתי במצב דומה שנה שעברה, אבל דבקתי במקום והתמודדתי - רק כי אני טיפוס כזה והיו עוד גורמים להחלטה.

ב"הצלחה!

-גבריאלה

אם את רוצה תקן מדהים במרכזגילת

תדברי איתי.

הבת שירות שם רק השלימה חודשי שירות משנים עברו

והם ממש צריכים בת שירות

מה הכיוון שלך?ת.מ.

איפה שאני עושה יש תקנים פנויים וממש ממש ממש ממש (ועוד המון ממשים) מומלץ!!!!!!!

זה חנ"מ הצוות שם מדהים!!! מקום מקסים...עבודה מאוד מספקת וכיפית...

אם את מעונינת אני יספר לך יותר....

איפה זה בארץ?chipi

אני ממש רוצה חינוך מיוחד!

אשמח לשמוע יותר פרטים

אם ממש בלתי נסבל-תעברי.כל מי שאני מכירה שעברה שמחהאנונימי (פותח)

ב"ה אבל אם את סתם בספיקות מידיות שאולי משהו אחר טוב יותר ומן סקרנות כזו, אז כדאי דוקא לתרגל התמדה ..

לחפש את הכיף שבמקום, להתחבר לחוויה עמוקה.

להתבונן מה ההשגחה  הפרטית רוצה ממך?

לשלב משהו מהנה כמו מדרשה, חברות מבחוץ , טיולים, קורס, אומנות וכד

מניסיון- לעזובעובדת השם

בשירות לאומי שלי גם אני הייתי במקום שהיה לי לא טוב בו...

כלומר, בהתחלה היה טוב אבל לאט לאט היה ממש רע וגם אני חיכיתי לסוף היום, השבוע, השנה...

לא היה נעים לי לעזוב אז סחבתי עד הסוף.. בדיעבד אני מצטערת מאוד שלא עזבתי, חבל סתם לסבול...

בהצלחה...

לעזוב. אם לא טוב לך שם, את בטח גם לא טובה שם.אנונימי (פותח)

מנסיוני.

אני בעבודתי עובדת צמוד עם בנות שירות.

כשלמישהי לא טוב- לא רק שהיא לא נותנת מעצמה, היא גם מעכירה את האוירה, רוצה או לא רוצה.

עדיף לעזוב.

וגם- יש לך חצי שנה שלמה להעביר הכי טוב שאת יכולה!ונסי

ב"ה

מאחלת לך להוציא ממנה את המיטב. איפה שתהיי. זה ה-מ-ו-ן.

בחצי השנה השניה התחלנו דברים חדשים. גולת הכותרת הייתה הדוכן של מעייני הישועה.

יש עתיד. אפשר תמיד להתחיל!

דוס

שאלה קשה..א.א.קאחרונה

גם אני עמדתי עם אותה התלבטות.

השירות היה טוב, (היה כיף עם הילדים, והם היו חמודים מאוד, וגם מאוד התחברתי למה שעשיתי - מרכז להעמקת יהדות בבית ספר חילוני), המשפחות ביישוב (הדתיות כמובן..) היו מקסימות, חמות, ומקבלות.

אבל הבנות.

ה'.

הבנות!

היה כל כך קשה.

סוף שנה כבר היה זוועתי.

עברתי לגור אצל משפחה מרוב שלא מצאתי את עצמי...

אז היום בדיעבד - כמה שנים אח"כ - לא יודעת מה הייתי עושה שוב.

כי היום - הקשר שלי עם המשפחות הוא מדהים (אני נשואה ובהריון..) והם כמו עוד משפחה שיש לי (לא כמו קרובי משפחה רחוקים..יותר כמו דודים ממש ממש קרובים)

מצד שני - הזוועה שהייתה לי שם בלתי נתפסת..

אז תשקללי לעצמך את הכל. גם דברים שנראים לכאורה הכי לא קשורים בעולם, אבל יכולים אח"כ לעשות את השנה שלך..

בהצלחה רבה.

אם את רוצה עוד התייעצות באישי, אשמח..

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך