האנשים שכותבים פה בפורמים האלה הם כ"כ נאיביים וכ"כ תמימים או לחילופין מיתממים, דבר ראשון שמרגיז אותי זה שאתם חושבים שאתם אנשים פתוחים כאשר במבחן המעשה אתם אנשים חשוכים ופרימיטיביים [רק שלא יצנזרו לי את המשפטים הקשים הללו] כי אתם מרגישים מעצמכם ומדברים גבוהה גבוהה וילדות בנות 15 משחקות לך אותה כאילו הן בנות 20 פלוס וכל סוגיה של פתיחות שמועלת פה אז כל ה"פתוחות והבוגרות" מתחילות להסביר לנער ולנערה המסכנים כמה שזה נורא שהם חברים בן ובת וכמה זה פוגע וכמה שזה נורא וכל מיני הסברים בלתי משכנעים ובלתי מעניניים שזה מה שהכניסו להם לראש אם זה ההורים או לחילופין באולפנה או בחברה בה אתם נמצאים ובעוד שאתם מדברים וכותבים במונחים "גבוהים ובוגרים" [תסלחו לי] אבל אתם מבלבלים את המוח מכיון שאתם\ן לא באמת פתוחים וכל הדיבורים ה"בוגרים" וה"פתוחים" שאתן כותבות זה בגלל שזה מה שהחדירו לכם ולא הגעתם לזה בעצמכם, אני הסיסמא שלי זה להיחשף לכמה שיותר תרבויות, כמה שיותר צורות חיים וכמה שיותר השקפות עולם כי ככה אני מאמין שהאדם שעושה כך הוא באמת יודע על מה הוא מדבר ולא כמו כל האלה שמספרים לנו כמה הטלוויזייה "משחיתה ונוראה ופוגעת במידות" בעוד שהם בחיים שלהם לא ראו פרק אחד של משהו בטלוויזיה חוץ מאצל סבא וסבתא... אז זו נקודה שאני מקווה שהצלחתי להבהיר אותה ובהמשך לדבר הזה רציתי לומר גם שהנה תראו איך הציבור מה שנקרא הדתי לאומי איך הוא לאט לאט נסגר ואיך לאט לאט נהייה פחות ופחות פתוח ויותר ויותר מתחרד [אני רוצה להבהיר שאין לי חלק ונחלה בכל ה"דתיים הליברליים" ההזויים והגנובים הללו כפי שאולי עלול להיות מובן כך ע"י דבריי ואני ממש ממש חושב שהם אנשים צבועים שאין להם בכלל מה לחפש בדת כי הם בעצם מעקרים אותה בגישה של אנחנו דתיים, כלומר הייתי מוכן לקבל שהם אומרים רנחנו לא חייבים כלום לאף איש ואנחנו לא רוצים לשמור כל דבר שכתוב בשולחן ערוך וזה לגיטימי אבל הצורה שבה הם מנהלים את הדברים זה הזוי ומטופש, דרך אגב אני חי בלי הגדרה הייתי בציבור הדתי לאומי ואני עושה מה שאני חושב שצריך לעשות בלי שאף אחד יחליט לי ואני לא מפחד ממה יגידו ומה יאמרו ] מה שהיה בסדר לפני 50 שנה הפך לאסור לפני 30 שנה ומה שהיה בסדר לפני 20 שנה הופך להיות היום אסור, ובעצם הציבור הדתי לאומי הופך להיות בעצם חרדי-ציוני ואם תגידו לי, מה הבעיה להיות כאלו [ שזה גם קשור למה שכתבתי למעלה שמרוב שמכרו לכם לוקשים שאנחנו צודקים במאבק מול החרדים אתם כביכול לא מתייחסים אליהם כמתחרים בעוד שבמבחן המציאות אתם מתחרדים] אז אין שום בעיה אלא פשוט מאד אתם מראים שלציבור הזה [הדתי] אין בעצם חוט שידרה בסיסי
וואלה, רק שלא יצנזרו לי
...)