ברוך דיין האמת.
בטח רובכם ראיתם את הפוסק הזה ולכן כדי שזו לא תהיה תפילת שווא נא להפסיק להתפלל לרפואתה : /Forum/Forum.aspx/t346320#4241992
ונא להמשיך להתפלל על בנות ישראל החולות שבפוסט :
-איילה חיה בת חמדה צפיה.
-חיה מושקא בת יפה.
ברוך דיין האמת.
בטח רובכם ראיתם את הפוסק הזה ולכן כדי שזו לא תהיה תפילת שווא נא להפסיק להתפלל לרפואתה : /Forum/Forum.aspx/t346320#4241992
ונא להמשיך להתפלל על בנות ישראל החולות שבפוסט :
-איילה חיה בת חמדה צפיה.
-חיה מושקא בת יפה.
ושנשמע בעז"ה רק בשורות טובות!!
רק בשורות טובות...
ה' נתן,ה' לקח יהי שם ה' מבורך...
מותר לשאול מי זאת?
מה היה לה?
וקצת פרטים ממי שיודע?
לצערנו ונפטרה. קרובה שלה פרסמה את שמה בפורום אחר והבאתי את שמה גם לכאן...
ה!2ה 2!2הב"ה אבל עדיין צריך להתפלל...
היא שברה יד וכל הפרצוף והכתף שלה תפרים..
בקיצור כמעט כל הגוף....
תודה רבה!!!
שנשמע רק בשורות טובות!!
http://www.kipa.co.il/ask/show/221731
עדכון (יום ג', יא' באדר א'):
כמה בשורות טובות: ב"ה בזכות תפילותיכם ותפילות כל עם ישראל, אילה חיה יצאה מכלל סכנת חיים ואף פקחה את עיניה, אמנם זוהי תגובה אנסטינקטיבית אך מבשרת טוב. בנוסף בבדיקות אחרות שנערכו היו כמה תגובות מעוררות שמחה. יש לציין שמצבה עדיין מוגדר קשה ומחכים שתתעורר בעז"ה בקרוב. היום ומחר (רביעי) אמורות להתבצע בדיקות חשובות. משפחתה מבקשת להמשיך ללמוד ולהתפלל לרפואתה השלימה אכי"ר.
***עדכון (יום א', טז' באדר א') (עדיין צריך להמשיך להתפלל !):
אילה חיה הועברה ממחלקת טיפול נמרץ למחלקה אחרת. בדיקות נוספות (שמיעה וכו') חזרו טובות ב"ה, ואילה חיה אף נושמת בכוחות עצמה. בדיקות נוספות אמורות להתבצע היום ומחר. אף שמצבה עדיין קשה, כרגע עיקר הטיפול הוא מנוחה בהשגחה - מה שמחזק יותר את הרגשה שהכל בידי שמיים ואעפ"כ אנו מבקשים שהקב"ה ייתן כח לרופאים לרפא. אכי"ר.
משפחתה שבה ומודה לכל המתפללים והלומדים לזכותה של בתם אילה חיה, ומבקשים להמשיך בתפילות ובעיקר להתחזק בלימוד הרגיל. אי"ה בזכותכם ובזכות יום הולדת שנה (12 חודשים) לאילה חיה, החל היום, נזכה לשמוע בשורות טובות בקרוב ממש.
נא להתפלל לרפואת ולהמשיך להתפלל לרפואת:
-איילה חיה בת חמדה צפיה.
-חיה מושקא בת יפה.
-צבי מנחם בן חוה.
****עדכון (יום א', כג' באדר א')(עדיין צריך להמשיך להתפלל !):
חסדי ה' כי לא תמנו כי לא כלו רחמיו. היום (א) היתה אמורה אילה חיה לעבור ניתוח ע"מ שיוכלו להמשיך להאכילה ע"י צינור, אך ישירות דרך הבטן. ניתוח זה נדחה כבר פעמיים בשבועות האחרונים ואתמול החליטו הרופאים שאין צורך לנתחה כיון שהתחילה לאכול רגיל דרך הפה. (לאחרונה נודע שדבר דומה קרה כאשר רצו לנתחה ע"מ שתוכל לנשום ושוב בחסדי ה' ובזכות תפילותיכם, בוטל הניתוח כיון שיומיים לפני -התחילה לנשום בכוחות עצמה) אמנם היא עדיין חלשה אך זו התקדמות משמעותית. כדי להבהיר, ב"ה אילה חיה התעוררה ואף עוקבת בעיניה אחר הסובבים אותה. בימים הקרובים תועבר אילה חיה לבית חולים שיקומי בירושלים עיה"ק ת"ו, על מנת להתחיל את תהליך השיקום. תפילותיכם ותפילות כל עם ישראל מורגשות מיום ליום מרגע לרגע, ואין מילים בפי משפחתה להודות לכם על כך. ועל אחת כמה וכמה לבורא עולם על החסד שעושה איתם בכל רגע. בקשתם שטוחה בפניכם שתמשיכו להתחזק בלימוד התורה ובתפילות. וזכות התורה והתפילה תגן עליה ועליכם בתוך כל שאר הזקוקים לישועות. אמן.
נא להתפלל לרפואת ולהמשיך להתפלל לרפואת:
-איילה חיה בת חמדה צפיה.
-חיה מושקא בת יפה.
-צבי מנחם בן חוה.
****עדכון (יום ג', ב' באדר ב')(עדיין צריך להמשיך להתפלל !):
אילה חיה הועברה לבית החולים השיקומי 'אלין' בי"ם עיה"ק. השיקום החל, ועל אף ההודעה הקודמת אילה חיה עדיין לא אוכלת לגמרי באופן עצמי דרך הפה, אך מתפללים ומקווים לשיפור בנושא זה ובכלל בתפקוד כל הגופו כולו בע"ה בקרוב. הנכם מתבקשים להמשיך בתפילות. ואי"ה שנזכה לקיום דברי חז"ל משנכנס אדר מרבים בשמחה, אמן.
נא להמשיך להתפלל לרפואת בוך שאר כל חולי עמך בית ישראל:
-איילה חיה בת חמדה צפיה.
-חיה מושקא בת יפה.
-צבי מנחם בן חוה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים