אני יודעת שזה מוכר אבל-תן חיוך....=)
פעם ראשונה שאני רואה את זה..L ענק
ופשוט ממש צחקתי וואו ממש תודה רבה..
ממש לא מוכר .. =]] אבל חמוד !טובי =][=
חח איזה חמוד..
נעה*
חח..חמודכל הזמן שמח
לא מוכר בכלל!! אבל חמוד[ =סיזר22
חח...העלת חיוך!
שלבוקית
אהבתי=)אביי
תמיד קל לזלזל...<אריאל>
מה שכן, חייבים לפעמים לצעוק ולהאשים (נושאים לאומיים וכד', ביקורות) אבל לזלזל ממש לא בא במקום, כי באופן כללי, (בלי הפרטים שמושחתים) ראשי הממשלות והשרים באמת עושים עבודת קודש- אתם יודעים, לא כזה פשוט לנהל מדינה...
[בכלל לא מוריד את הרמה...]
תמיד אפשר...<אריאל>
לייייייייק!The Juggler
אהבתי
קשקושה קטנה
חחחחח חזק!!! לייק!!!שירונת 2
מתיתהו - בוא, תחלוק. נראה אותך.אביב
אריאל, כל מילה בסלע!!
בעיני זו פשוט בושה שבלי לשים לב אנחנו הולכים אחרי הפרובוקציות של התקשורת השמאלנית - שמנסה להוריד את ערכן הממשלה והכנסת בעיני העם!! זה פשוט נורא ואיום שהאנשים שתכל'ס, פשוט א-כ-פ-ת להם ממנו, מקבלים יחס כ"כ מזעזע!!
שתדעו לכם, זו בדיחה שמעציבה אותי, באמת, כל פעם מחדש..
וברור שהממשלה לא מושלמת, לא קרובה אפילו, לצערינו.. =/ אבל אנחנו צריכים להתחיל להוקיר ולהעריך את האנשים שנותנים לנו כ"כ הרבה...
קצת הכרת הטוב בר'ה, ולפתוח ת'עיניים לחפש את הטוב..
אתם מוזמנים להגיב בבגרות
ולא בהתלהמות מטופשת וילדותית.. ;)
מסכימה לגמרי עם אביב ואריאלרבקה...
זה לא פשוט להיות ראש ממשלה!!!
אז נכון שלפעמים הם עושים דברים שאנחנו לא מסכימים איתם, אבל יש גבול.
לא כל דבר שמישהו מהממשלה עושה הוא לא טוב!!!
ובטח שהבנאדם עצמו לא צריך מבחינתנו להיות "מחוק" רק בגלל שהוא בממשלה.
הגיע הזמן לקחת את הדברים בפרופורציות...
אביב (ואריאל ורבקה) -שיראל.
א. אנחנו הולכים אחרי הפרובוקציות של התקשורת השמאלנית שמנסה להוריד את ערכן של הממשלה והכנסת בעיני העם? אנחנו?
הצחקתני.
ב. לאנשים בממשלה ובפרט לראשיה באמת 'א-כ-פ-ת ממנו',כדברייך? את בטוחה? כי לפחות כמה מהם (ומצטערת לומר,אבל אולמרט - שעליו אני שמעתי את הבדיחה הזאת - בהחלט נכלל בתחום אלו שלא הייתי מייחסת להם בקלות את הצהרתך הנחרצת.) לא ממש ראויים לתואר הזה.
ג. ואותי הבדיחה הזאת משעשעת כל פעם מחדש,במיוחד בגלל ההגדרות שאומר רה"מ בתחילתה 
ד. אני מוקירה את זה שיש לנו ממשלה בכללי,וגם הרבה אנשים פרטיים ממנה,אבל לא ממש מבינה למי את מתכוונת בדברייך - "האנשים שנותנים לנו כ"כ הרבה".
ה. אריאל - "לא כ"כ פשוט לנהל ממשלה".מתקשר גם לסעיף הקודם שכתבתי לאביב.סליחה על ההשוואה,אבל זה קצת מזכיר לי את פאדג' מהארי פוטר - כ"כ התאהב במשרת השר,שלא יכל להתמודד ולקבל זעזועים בכהונתו כשר.אני חושבת ש"ראשיה,שריה ויועציה" של הממשלה קצת בממשלה כי הם אוהבים את השררה שבתפקיד,ולא באמת מתוך רצון להטיב לנו כ"כ.
ו. ולסיכום - אני לא חושבת שתמיד רע כ"כ לזלזל.במיוחד במקרים כגון דה.
אשמח לתגובות ולהתלהטות חוזרת 
|מתלהט|אבגדה
א.הכוונה היא שאנחנו מעתיקים את הרעיון,מסיבות שונות.
ב.מדברים כאן על ביבי והוא לפחות יותר טוב מהקודמים-מה שמוכיח על ניסיון להיות טוב(ואגב-אם קראת עולם קטן את יכולה לראות שגם שם הודו השבוע שאין לנו עדיין רעיונות כ"כ טובים מבחינה מעשית).
ג.|לא מבין||מתעלם|.
ד."האנשים שנותנים לנו כ"כ הרבהביבי ואלו שיותר טובים ממנו(כן,יש כאלה).
ה.זה לא פחות (ואולי יותר)-לשפוט אנשים בעין סובייקטיבית.
ו.לזלזל-לה"ר,ליצנות ובמקרה דנן גם כפיות טוב וגם בעיה טכניתאם רה"מ יראה את זה וישנא אותנו עוד יותר.
הקמת אותי מהמיטה |חולה| וזה אומר שיש לי מה להגיד..<אריאל>
-קודם, לא יודע אם זו פרובוקציה שמאלנית, כל הפלגים בעם אוהבים לשנוא את הממשלה, אם תקום מפלגה שתחרוט על דגלה לשנוא את הממשלה אני מניח שהיא תזכה ברוב מוחלט של המנדטים (ואז תרכיב בעצמה את הממשלה...פרדוקס...
) גם השמאל, גם הימין, החרדים, והערבים- נדמה לי כולם חוץ מ"עלה ירוק"- שותפים בעניין. מספיק שהממשלה לא דואגת לאינטרס אחד של הפלג שאתה שייך לו, ובום. עילה מטורפת לשניאת-עדי-עד.
אני ממש לא שונא, מתנגד, צועק, אבל ממש ממש לא שונא.
-כן, לרובם אכפת מאיתנו, אם לא הם לא היו נשארים בתפקיד. יש מושחתים, יש תאווי-בצע, העיניים שלי לא מכוסות בסרט. אבל להכליל את זה על כל הממשלה? לא מתאים לך..
לא כל בעלי התפקידים הם "אולמרטים" שמחפשים את הכבוד והתהילה. קחי לדוגמה את ביבי וברק: יוצאי סיירת מטכ"ל, לא מעט פעמים סיכנו את חייהם במבצעים, עם ותק גדול בממשלה- אם רק היו מחפשים את הכסף הקל, הם מזמן היו יוצאים לאזרחות.
האנשים שאני מכיר, לא סתם מקריבים את חייהם שלהם, את הקשר עם המשפחה, עוד כסף שיכלו להשיג, בשביל עבודה שהיא לא שליחות.
יש לי חבר שהוא בן של שר, דיברתי איתו פעם על העניין, והוא כמעט ולא רואה את אבא שלו, אבא שלו חי נונ-סטופ את התרומה, את העבודה של ניהול המדינה. והוא רק שר, תארי לך ראש-ממשלה.
הנק' שלי היא שגם אם אנחנו לא מסכימים איתם, ואנחנו לא, רובם של האנשים האלה נותנים המון בשבילנו ומשקיעים בנו, לירוק להם בפנים זה הדבר הכי לא נחמד שאנחנו יכולים לעשות.
בקטנה..! כולה בדיחה, מה אתם לוקחים קשה...?סתם אחד חפרן
פחחח חזקקק XDDדאץ
מגניב!!!!!!! אהבתיייייי!!רוש לילה.אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים