אני מניח שרובכם ראיתם, אני חושב שחשוב שכולכם תראו.
/Forum/Forum.aspx/t349229#4271318
אני מדגיש גם פה, אין מקום והצדק מוסרי להמציא שום סיפור עצוב וטרגי בשרשור כלשהוא.
בנוסף לתגובה שכתבתי למעלה (אבקש שתקראו, חשוב לי...) אני רוצה לעסוק פה בכמה שאלות שעולות מהעניין.
1. איך אדע אם כל פריקה/סיפור עצוב שמשתמש מספר הוא אמת או שקר?
קודם, קשה לדעת, צריך לזכור שאנחנו נמצאים באינטרנט, קשה להיות בטוח במאת האחוזים כשאתה באינטרנט. בדר"כ, לרוב, מסתמכים על האמון, כולנו. מראש, אני מציע להאמין, כי ב"ה רוב בני האדם מוסריים, כנ"ל רוב הגולשים פה. אין הרבה שקרים ופיברוקים- הסיפור הזה נדיר.
כדי למנוע התרבות של מקרים כאלה, אני אבדוק הודעות חריגות ומחשידות. בתקווה שיבינו שגם אם ינסו "לעבוד על העולם" הקב"ה ידע מזה, ואולי גם אני ושאר המנהלים, אי"ה.
2. אם המנהלים בודקים הודעות, איפה הפרטיות שלי, כאדם רגיל בפורום?
לא נבדוק כל דבר רק במקרים מחשידים מאוד/מקרים חריגים. גם בבדיקת שיבוצעו לא נבדוק דברים שקשורים לענייני אחרים, לא נחקור דברים שאנחנו לא צריכים, וגם מנושא החקירה, לא ניקח יותר פרטים מנושא החקירה ממה שנצטרך למטרתינו.
תצטרכו לסמוך עלינו שננהג באמונה. הפרטיות שלכם והרצון שלכם להביע את עצמכם בעילום-שם מקובלים עלינו ומובנים ונשתדל ככל האפשר לתת לכם לעשות את זה בלי שום פחד ויראה- כל עוד לא תתנו לנו את ההצדקה, לא נתקרב לזהות מי אתם באמת בפורום.
3. למה להמשיך לכתוב תגובות מעודדות אם יש סיכוי שהשרשור "מזויף"?
יש תשובה והסבר בהודעה שהבאתי אליה קישור מלמעלה