טוב, אני בעיקר קוראת פה..לא כותבת..
אבל יש לי צורך לפרוק טיפ טיפה..תעזרו לי עם תגובות מעודדות כמו שאתם יודעים? אני אשמח..
אוף, זה בטח נשמע דבילי..אבל לפעמים לכתוב עוזר..ובאינטרנט שהכל כ"כ אנונימי, אני מרגישה הכי בטוח, אוקיי?
טוב, ראיתי פה כמה דיבורים על דכאונות ועצבות וכו'...
אפשר לומר שאני מזדהה?
אני רוצה לשתף בבעיה שיש לי עם הבי"ס שלי.. בעיה בעייתית- מוזמנים להגיד לי איך הייתם מתמודדים, ומה דעתכם.
ובכן, בעקבות שיר שכתבתי, ושהמורה שלי ראתה בטעות- נקראתי לשיחה עם היועצת.. למי שראה שירים שלי, אולי הוא היה מבין..
מוות? פחד? כאב?- תמצאו שם המון כאלה..
בכל אופן, השיר דיבר על בדידות, ועל תחושה של חיים בשקר. היועצת דיברה איתי ושאלה למה אני מרגישה ככה...אני לא אוהבת אותה (בצורה עדינה).. היא צבועה ומאוד מ-ב-י-נ-ה כזאתי... ידוע לי בודאות שהיא סיפרה עליי דברים אישיים שידוע לה בעקיפין, ושאפילו לא רציתי שהיא תדע- עם בנות אחרות בשכבה..
היועצת והמורה שלי אמרו ש"הן מודאגות ממני...מחברה שלי (שהיועצת דיברה איתה עליי, כמובן) נודע לי שהן לא מאמינות לי שאני נפגשת באופן קבוע עם מישהי מקצועית. הן ניסו לשכנע אותי במילים רכות ומ-ב-י-נ-ות שאני אפגש ושפוך את הלב לפניי היועצת..כן, בטח!
לא רציתי, אז הן אמרו לי שאני צריכה להיפגש עם מישהי אחרת, ושהיא תתקשר אליי בהמשך היום לקבוע פגישה..הן שאלו אם אני כועסת..חח..כועסת? אני? על מי בכלל?
היועצת והמורה שלי הוסיפו ודיברו על כך שאני קצת מתחילה לשתף את החברות שלי בכל הקשיים שלי- פיזית, רגשית..במה שקורה לי.. היועצת אמרה שהיא מודאגת מהתאוצה שהעניין תופס בקרב השכבה (שתי חברות מאוד טובות שלי, שרק אחרי המון זמן נפתחתי לפניהן..בערך) וביקשה ממני לא לשתף את החברות שלי בבעיות שלי..כי הן צעירות מדי, ולא בטוח שהן יוכלו להתמודד עם זה "לכי תדעי מה זה עושה להן" היא אמרה לי..
אז זה מה שהיא חושבת? שאני אדבר עם יועצים ופסיכולוגים בני מאה, שאני לא מכירה בכלל אבל הם בטוחים שהם מכירים אותי.. ולא אשתף את החברות שלי בכלום.. עכשיו, גברת יועצת, תסבירי לי את למה השיר שלי מדבר על בדידות...
סליחה על החפירות, אבל באמת רק פרקתי..כאילו, לחברות אני לא יכולה לספר..אז לפחות לכם..סוג של..?
ובהצלחה ילדונות!