כבר שנים שלא הייתי פה אבל אני מתכננת לכתוב את זה מלאא זמן-
אני הולכת לומר משו קצת בוטה,אל תהרגו אותי!-
אני חושבת שהפורומים בערוץ 7 הם ממש דבר שלילי שגורם להמוון בעיות!!
והנה ההסבר,אני אכתוב על עצמי-
פעם פעם כשהייתי זיינוקית נקלעתי לפה בטעות
וכמו כל זיינוקית פעורה ומתלהבת נדלקתי והתחלתי לדבר עם כולם,לשרוץ שעות ולהגיב על שירשורים.
עד כאן עוד פסדר אבל אז התחיל הקטע עם הבנים,כולם פה דוסים,לא?אז מה הבעיה?אנחנו בכלל מדברים על דברים חשובים..!!וככה עם כל מיני תירוצים נכנסתי חזק לעניין והייתי מדברת עד 2 בלילה עם בנים פה.
מיותר לציין שלא כל הבנים פה כאלה צדיקים וטהורים ומהר מאוד זה הוביל לדברים לא כ''כ טובים.
אני רוצה להדגיש שמעולם לא העזתי לעשות דברים כאלו בפייסבוק למשל כי האנשים לא היו מוכרים אבל הפורומים פה יוצרים הרגשה שבעצם אתה מכיר את הבנאדם שמולך ואין שום סיכוי שהוא יפגע בך.
חוץ מזה היו גם את הקטעים של הקלישאות,את זה הכי אהבתי בתור זיינוקית,
לייעץ לכולם מנסיון החיים "העשיר" שלי,לזרוק קלישאות ולפעמים לתת עצות שכיום אני מבינה שלא היו כ''כ חכמות..
בגדול-אני חושבת שהפורומים פה "מאשרים" ומחזקים את הקשר בין בנים לבנות,נותנים תחושה שאתה מבין הכל ותכל'ס,פורום יקר רובכם פה אנשים שלא באמת ראו את העולם הגדול[הגדול גדול אני מתכוונת] וסליחה על ההכללה,
אז אל תתנו עיצות בנושאים קשים ומורכבים כי רובינו לא ממש מבינים..
אין לי שום כוונה לזלזל באנשים פה כי יש פה אנשים מדהימים עם הרבה רצון לעזור ולהשקיע באחרים אבל אני ממליצה לכם לזכור שגם אם זה נראה שזה פורום דתי וכלם פה דוסים צריך להזהר מאוד!!!
יומטוב!!
)
)...