בס"ד
השעה היתה 11 וחצי, ישבתי על המדרגות של האמפי וצפיתי בבנות האולפנה ששיחקו מתחתי חיי שרה... ופתאום קלטתי -כמה התרגלתי למקום ההזוי הזה שכשקורים דברים הזויים-אני כבר לא שמה לב!!! ואז החלטתי לשים לב לדברים הזויים שיקרו בשעה הקרובה שאוכל לשתף אתכם
ואלה מספר מקרים שקרו:
כל היום הסתובבתי עם 3 חברות טובות מהכיתה, שלאחת מהם היה תקוע כל היום טישו בנחיריים. לא חתיכה קטנה שנתקעה בטעות, ריבוע נייר שנדחף לשם בכוונה ! כל היום לא ייחסתי לזה חשיבות, אנמרתי לכם שאני רגילה לדברים הזויים, אבל בגלל שאמרתי שאשתף אתכם אז שאלתי אותה: "**** מה העניין של הטישו באף??" והיא ענתה לי "גיליתי שככה יותר קל לי לנשום" אתם קולטים?? ככה יותר קל לה לנשום אז מה אכפת לה מה יחשבו?! 
:
זה סיפור ראשון, סיפור שני:
ישבנו בחדר אוכל ארבעתנו, הלכתי לשניה לקחת צ'יפס וכשחזרתי קלטתי את שלושתם בראשים מתגודדים בשולחן, הסכתלתי מה יש שם וזה מה שראיתי:
אחת מהם החזיקה פומלה ענקית, אחת אחרת החזיקה ליד הפומלה עגבניית שרי פיצפונת, והשלישית שהחזיקה מלפפון מולם אמרה כאילו בשם המלפפון "התכנסנו כאן היום להביא בברית נישואים-" ואז זאת עם הפומלה צעקה בקול רציני "די **** את לא רצינית!!!! רחלי-תשדכי את ביניהם" .... היא היתה כל כך רצינית שלא יכלתי לסרב! התחלתי לערוך את הטקס כראוי לפומלה ועגבניה נוצריים וכשהגעתי ל"פומלה יקרה, האם אתה לוקח לך את עגבניה זו לאישה??" הזאת עם העגבניה צעקה "אבל אני הבחור!!!".............. חברה-הם היו רציניות לגמרי!!!!: D

קטע שלישי:
יצאנו החדר אוכל ואחת אמרה "יואוו אייך בא לי לתפוס ראש..." אז אמרתי לה בצחוק "תסתובבי בחדר, זה כבר יביא לך סטלה" והיא בלי להתבלבל אמרה "את בטוחה?" אז **** (לכולם יש שם עם 4 אותיות..) אמרה "כן, ברור, אבל תהיי עם עיניים פקוחות ותסתכלי לתיקרה".... עמדנו באמצע מיסדרון שעוברים בו מלא אנשים, והם בלי להתבלבל פרסו ידיים לצדדים והתחילו להסתובב במהירות כשהם מביטות לתיקרה, אני הסתכלתי מהצד ונשפכתי מצחוק, אבל עברו שם מלא בנות ואפחת לא ראתה בזה דבר מוזר!! ויותר מיזה-היו בנות שהצטרפו אליהם!! סתם! כי בא להם!!! 

לא יודעת מה איתכם, אבל אני לומדת מזה המון, כמה אחנו מקובעים ושפוטים של הסביבה. הלוואי על כולנו להיות חופשיים כאלה