כ"כ התלהבתי מהפורום הזה.......בכלל מהערוץ הזה....איזה רמה...(גבוהה..) באמת!
וזה לא בציניות...כולם פה עוזרים לכולם! משתפים..צוחקים...מייעצים! וכו' וכו' וכו'.....(אגב, תודה רבה
)
אבל ברגע אחד - בום! השרשור כתגובה על ההתאבדויות ממש הוריד לי הכל! ("מתוקה שכזאת"- אל תקחי את קשה...אבל זה בשיא הכנות.)
לא רק שלפי דעתי ירדה הרמה...וגם יכול להיות שאלו שחשבו על כזו אופציה (להתאבד...) באמת הבינו אותך לא נכון...וחשבו שאת מדברת בציניות וסוג של לגלוג עליהם, אלא גם שהעלת את ההקלטה שלך....ואולי זה הכשיל כמה מאיתנו...(הבנים שבינינו...)! תחשבי על זה רגע, יש כאן כאלו שבאמת משתדלים בצורה הכי אמיתית וחזקה שלא להיכשל...ולא לשמוע קול אישה...ואת ניפצת להם את זה בשניה...! נכון, הם יכלו שלא להיכנס ולא לשמוע...אבל הסקרנות היא זו שגרמה לזה....הסקרנות! וכן, גמאני הייתי רוצה שכל העולם ואישתו היו שומעים אותי שרה...עם הגיטרה...ונכון, הם לא מכירים אותי ולא רואים אותי....אבל אני מבטיחה לך..שיש כאן כמה שזה עשה להם לא כ"כ טוב...!
וכאן- אני פונה לכל הבנות שבינינו...= כולנו רוצות שישמעו איזה קול מהמם יש לנו...ואיזה שיר יפה עם הלחן המרגש חיברנו....אבל, יש לזה מחיר! אומנם, הבנים שומעים..והם יכלו לבחור שלא לשמוע...ובכל זאת..העוון ע-ל-י-נ-ו!!!!! תבינו...הם נכשלים...ואנחנו נענשות! ואני לא מדברת מתוך תיסכול או קיטור כלשהוא...הכוונה שלי, היא שאפשר לחסוך את כל זה...ולשיר בטהרה...! כי...כן...זה כן עושה להם משהו....! (בנים - לא להרוג אותי....!!! סליחה אם פגעתי בכם...אבל זה רק לטובתכם!)
מתוקה שכזאת - מתנצלת מראש אם נפגעת...באמת! ומצטערת שזה ככה בפרהסייה, אבל לא הייתה לי ברירה אחרת...
בפעם האחרונה שדיברנו קצת התווכחנו ולא כ"כ הסכמנו אחת עם השנייה! אז סליחה אם נפגעת וקחי את זה לצומת ליבך!
בנות - בואו נעבוד על זה ביחד!!! בהצלחה
בנים - בהצלחה!
ושוב, סליחה אם גם אתם נפגעתם!!
יומטוב!!! 

(
)