אני בן..חבר שלי שכל כך אהבתי ובאמת שהוא היה כל כך חשוב לי אז,אממ,שיקרתי לו..שיקרתי כמה פעמים והכל בניסיון לעזור,ולא במטרה לפגוע..עכשיו הוא פגוע והוא שונא אותי והוא אומר עליי דברים קשים כל כך..תחושה נוראית..אני לא מסוגל לשבת רגוע..אני כולי רועד..אני בוכה..ממש..בדמעות גדולות שקורעות אותי מבפנים..אני מרגיש את התחושה שלא הרגשתי בחיים..אני מרגיש שאני רוצה לסיים את החיים שלי..כל כך הרבה סבל..אני שבור לגמרי.. אני יודע שאלו מחשבות נוראיות אבל זה מה שאני מרגיש..נמאס לי!נשבר לי!הוא מאשים אותי עכשיו בעוד ועוד דברים שלא עשיתי ואין לי כוחות,אין בידי שום דרך לומר לו שהוא טועה..הוא לא יאמין לי בחיים...אני מחוק בעולמו..אני השטן..אני הרסתי לו את החיים והרסתי גם לי,והכל בניסיון להיות טוב ומרוב אהבה ואכפתיות,רק שאת זה הוא בחיים לא יבין..זהו..נגמר.אני סיימתי.אין בי יותר כוחות.ואולי גם לא יהיו בי יותר.כאבים עצומים מפלחים את גופי אבל אני לא מראה את זה מבחוץ..מנסה לחייך אבל רועד כולי..הקול שלי רועד והנפש שלי בוכה.די!נמאס!ה' איך יכולתי לעשות דברים כאלה לבנאדם הזה שאני כל כך אוהב??ולמה הניסיון הזה נהיה רק יותר ויותר קשה??אין למילה שלי ערך בעיניו!אין לי ערך בעיניו!לקחתי איתי לקבר אדם אחר..אני השטן בהתגלמותו..
שטן זה אחד שמנסה לעזור לאחרים??מתו"שאחרונה
בס"ד
אתה נשמע חכם, אתה יכול לנסות לשים רגע אחד את כל מה שקורה בצד ולהבין שהחיים נמשכים? כרגע מה שקרה נראה לך כמרכז העולם, כאילו זה החיים שלך... אבל זה רק רגע בהם! וזה רגע שבעזרת ה' עם הזמן יעבור...עם הזמן בעזרת ה' חבר שלך יבין שרק רצית לעזור לו, והתקרית הזאת אולי לא תישכח אבל היא לא תתפוס את מרכז החיים שלך.
לא שווה לאבד את החיים בגלל רגע אחד מהם! ! !
וכמה שזה ישמע קלישאה, אנחנו באמת לא מבינים מה ה' עושה ולמה, אבל תדע דבר אחד-אם ה' הכניס אותו למצב הזה הוא יעזור לו גם להתמודד בו ובעזרת ה' חבר שלך יצא מזה!!! ה' לא עוזב את הבנים שלו גם כשזה נראה שכן.....
למרות כל החוזק שאני מנסה להכניס בך ברור שכרגע ממש קשה לך, ובגלל שאי אפשר לנהל שיחה אישית נורמלית דרך הניק הזה אתה יותר ממזומן להתחבר לניק אחר לדבר איתי.... בהצלחה!!!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים