קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו...
אני גם כזאתי כמוך. אני אומרת למדריכות שלי (איזה נשמות שהם!) הכל. באמת. ואני מזה פתוחה איתם. באמת כל פעם שמשו מציק לי הרבה זמן, אני הולכת ומדברת איתם. (אוי... זה נשמע זוועה... כאילו הם הסמרטוט שלי... אבל מזה לא.) הם באמת עוזרות לי בפול דברים. למשל כשיש לי איזה משו בעצמי שאני חושבת שהוא באמת לא טוב ואני צכה לשנות אותו, אני הולכת ומדברת איתם, והם באמת עוזרות. בהכל!! ואני אומרת להם ת'דברים הכי אישיים, וזה רק בגלל שאני יודעת שהם בחיים לא יעשו עם זה כלום. כי בעצם, בשביל מה הם מדריכות? מדריכות באות, לפני הכל, כדי לעזור לחניכות. אם זה בפעולות, אם זה בשחנ"שים, ואם זה רק בלתת חיוך קטן. אז למה שאם את באה למדריכה שלך כדי שתעזור לך אז שהיא תעשה אם זה משו אחר? היא לא תשתמש בזה לשום דבר אחר. גם מה היא תכלס תעשה עם זה? תלך לחברות שלה לתגיד להם "חניכה שלי ככה וככה וככה" כאילו זה באמת הדבר האחרון שיש לה לעשות בחיים. לפחות ככה המדריכה הנשמה שלי. היא בחיים לא תגלה סודות שלי, כי היא יודעת שאני סומכת עליה, ושהיא פה כדי לעזור לי, ולא שום דבר אחר. וגם כמו שמוריה אמרה, אם מדריכה היא כזאת שמדברת עם חניכות ומשחנ"שת איתם וכו', = היא באמת אוהבת אותם והם חשובות לה! אז למה שפתאום אחרי שהיא תעזוב היא תזרוק אותך? אני, המדריכת עבר שלי, אני עדיין מדברת איתה, לפחות פעם-פעמיים בחודש. אפילו שהיא כבר עזבה לפני כמעט שנה. אנחנו עדיין חברות ממש. במקום מסוים אפילו יותר מלפני שהיא עזבה. ונראלי שאחרי שהמדריכות שלי יעזבו אני עדיין ימשיך להיות חברה שלהם, ולדבר ולשחנ"ש איתם, והכל ישאר בדיוק כמו פעם.
וואו!! יצא ארוך... אבל זה באמת פרייקה משמעותית, וירד לי משו מהלב... באמת, זה מזה עוזר לכתוב על כאלה דברים.=]] ובכוונה כתבתי מהשם הזה, כי משוטטות פה כמה חברות שלי, והדבר באחרון שאני רוצה זה שהם ידעו שאני ככה מדברת עם מדריכות שלי. תודה עם קראת עד פה. שיהיה לך יום נעים!!