מהסוג שצוחק על המתמטיקה.
אני צריכה קטעים נחמדים על מתמטיקה.noga14
הנה כמה שקשורים איכשהוא...(אם לזה התכוונת..)שפילבלעע
-שני אנשים טסים בכדור פורח. פתאום יש סערהוהם עפים למקום בלתי נודע ונתקעים על עץ. בינתיים עובר מישהו לידםץ הם שואלים אותו מהעץ: "תגיד, איפה אנחנו?". האיש חושב, בודק את כיוון הרוח, מחשב ואז אומר: "אתם בתוך כדור פורח!" עונים לו אותם שניים: "אתה מתמטיקאי, נכון?". האיש משתומם ושואל: "איך ידעתם?". הם עונים:" על פי שלושהדברים: 1.חשבת לפני שענית", "נכון", "2. ענית תשובה נכונה", "נכון", "ושלוש, לא עזרת לנו בשיט!!"
-איך מחשביסט לוכד אריה?
חוצה את הסוואנה ל-2, באחד הצדדים נמצא האריה. אז הוא חוצה את הצד הזה ל-2. באחד הצדדים נמצא האריה. חוצה גם את הצד הזה ל-2 וכן הלאה...
איך מתמטיקאי לוכד אריה?
הוא מקיף את עצמו בכלוב ואומר: "אני מגדיר את השטח זה להיות 'החוצה'."
יש לי 2-מרב14
"אם רבי נחמן היה לומד מתמטיקה הוא לא היה אומר שאין שום יאוש בעולם כלל"
"מתמטיקה, יש לי את הבעיות שלי, אני לא צריך לפתור גם את שלך!"
88שלבוקית
העולם מחולק לכמה סוגים של אנשים:
1/3 שיודע מתמטיקה
1/3 שלא יודע מתמטיקה
זה משו כזה.. ואוו זה מעפן..אבל יש בדיחה כזאת או משו..
מה שכבר נכתב זה טוב אבל אני צריכה עוד.noga14
מ"מ זה כזה דבר מגעיל. עובדה שיש בה כ"כ הרבה איכסיםטליה
לא יודעת אם זה עוזר..סיפור שכתבתי:מתו"ש
בס"ד
פעם לפני שנים רבות, כשעוד היו שבטים עתיקים ואנשים חיו בתוך בתי בוץ ובמבוק, היתה מישהי בשם טיקבלה הקרציבלה, שכולם קראו לה בקיצור: טיקה.
טיקה היתה גאונה ולכן כולם שנאו אותה, כי תמיד היא היתה שואלת אנשים שאלות מוזרות, שאלות כמו: "מה זה נעלם במעלה שניה שמחולק במספר רישוני ברביע הראשון של הצירים??" ...
כולם התחרפנו, בייחוד שסין עוד לא היתה קימת אז והם לא ידעו סינית.
יומחד (=יום אחד) הגיע מישו בשם זרובבל (זרובי בקיצור), שהחליט שהוא לא נכנע ורוצה לתת תשובות לשאלות המוזרות של טיקה.
זרובבל חשב וחשב.. הוא החל להתאמץ ולהתנשף ולהחליף צבעים מרוב ריכוז ומאמץ, עד שהתפוצץ מת על האדמה.
כולם הגיעו וצעקו צעקות אימים "מי הרג את זרובי שלנו??" והאנשים שראו את מה שקרה אמרו "זה בגל טיקה!" ולפתע מישהו צעק "הוא מת מטיקה!!!"
ולכן, מאז ועד היום, קוראים לשאלות החופרות האלה:
"מתמטיקה"
שכולם ידעו כמה הן מסוכנות.
*כל הזכויות למתו"ש
מתו"ש, איזה מתוק!!!! =]]גוזל לשעבר
צריך לשלוח את בני גורן (השם נתון לשינוי) לקניבליםדינדין
שירגיש מזה חילוק אברים בלי שארית!!! ![]()
חחהה מתו"ש, זה סיפור קורע!!עכבר הכפר
משהו דומה לדבר שכתבו בו-בין השורות
מתמטיקה יקרה-אנא התבגרי ופתרי את הבעיות שלך בעצמך...
לסבא של חברה שלי קוראים בני גורן אז הוא מתלהב כל פעם מחדש שאומרים לו שחשבנו שהוא כתב ת'ספר...
מקסים.המשיכו בבקשה.noga14
חחח "מתוקה שכזאת" - אהבתי ...סתם אחת
צריך לשלוח את בני גורן לקניבלים, שילמד מה זה חילוק איברים ללא שארית ..!
מתמטיקה יקרה, את כבר ילדה גדולה, הגיעה הזמן שתתחילי לפתור את הבעיות שלך בעצמך !
אחד החזקים...הסטלן הקטן
מלאך המוות הגיע ראשון, כהרגלו. הוא סקר במבטו את הלשכה הסודית שבמדור השישי בגיהנום. היא היתה ריקה למדי. "שוב אני היחיד שמגיע בזמן", סינן בכעס, "לכל הרוחות והשדים".
"לקרוא להם?" שאלה אותו המזכירה. "חשבתי שאמרת שזאת ישיבת חירום, בפורום מצומצם..."
מלאך המוות לא התייחס. "תעשי קפה", אמר, שתי כפיות רעל"
כעבור מספק דקות כבר ישבו סביב השולחן כמעט כל בכירי הגיהנום, ומלאך המוות פתח את הישיבה בקולו הרועם. "רבותי, כזכור לכם, החלטנו בישיבה הקודמת לנסות תכנית חדשה שתסייע לנו להשתלט על העולם, במקום התכנית הלא-מוצלחת שלפיה פעלנו עד כה. הניסיונות לשתול בכדור הארץ סוכנים שלנו, החל מפרעה, דרך אנטיוכוס ועד לגרגמל, כשלו בזה אחר זה. כעת אנו מנסיים ליישם את הרעיון שהציע חברנו הייאוש: במקום לשתול רשעים חזקים, נייאש ונחליש את כוחם של האנשים הקיימים, וכך נוכל לשלוט בעולם באין מפריע. כולכם הכנתם דו"חות על יישום התכנית בשטח?"
"אל תדאג", אמר אשמדאי, "הכל בשליטה. התרבות החדשה שפיתחנו הולכת ומתקדמת. הקניונים והמותגים צוברים תאוצה, והכנסנו גם לטלוויזיות כל מיני תכנים שיעזרו לצופים להתייאש מתיקון המציאות שמסביב, או לשכוח ממנה לגמרי ולשקוע ב..."
דפיקה בדלת קטעה את דבריו.
"מה זה אמור להביע?!" נזף מלאך המוות בשטן שנכנס פנימה. "לא די שאתה מאחר, אתה גם מעז לדפוק בדלת?!"
"ועוד באמצע הדיווח שלי", הצטרף אשמדאי. "שיקח אותך האופל!"
"למה תמיד אני?" הגיב האופל בכעס.
"מצטער על האיחור", אמר השטן והניח את קלשונו על המתלה שבפתח הלשכה. "זה עתה שבתי משוט בארץ ומהתהלך בה. המצב פשוט נורא, אל תשאלו מה ראיתי. אירגוני חסד, מבצעי התרמה, פעילים חברתיים... אמרת שהתכנית החדשה חייבת להצליח. איך אתה מסביר את זה?"
"איך אני מסביר?" שאל מלאך המוות. "השד יודע למה!"
"אה... טוב, האמת היא שאני יודע..." גמגם אשמדאי במבוכה. "ובכן... שכחתי לספר לכם על בעיה קטנה. עם רוב המבוגרים אנחנו די מסתדרים. הם צריכים לעבוד לפרנסתם, והראש שלהם די מקובע ורציני. גם הילדים לא מהווים סכנה, אבל עדיין נשארו הרבה בני נוער אידיאליסטים הצלחנו לנטרל את חלקם באמצעות טלויזיות ומועדונים למיניהם, אבל עדיין יש הרבה מתנדבים, ותנועות נוער... אני לא יודע מה אפשר לעשות נגדם..."
שתיקה מביכה השתררה בחדר. שוב נשמעה דפיקה בדלת.
"מה זה הנימוס הזה היום, השתגעתם?!" הרעים מלאך המוות בקולו. האיש שעמד בחוץ פירש זאת כ"יבוא", פתח את הדלת ונכנס פנימה. "שלום, מצטער על ההפרעה. קוראים לי בני. במקרה עברתי במדור שמתחתיכם כדי להדפיס את הספרים שלי, ושמעתי את הדיון שלכם, ובפרט את השתיקה המביכה. רק רציתי להגיד שאין לכם מה לדאוג, הנושא בטיפול".
"מה זאת אומרת?" התעניין האופל.
"אנחנו עובדים כבר הרבה שנים על פיתוח ´התכנית להסחת דעתם של בני הנוער מהאידיאלים ומהמציאות שסביבם´, או בשמה המקוצר: ´בגרויות´. הרעיון הוא פשוט: שכנענו את בני התמותה המבוגרים, לקבל אנשים לעבודה או ללימודים האקדמיים על-פי ´תעודות בגרות´, שמשקפות ידע, כישרון, יכולת חרישה, טחינת חומר וכיוצא באלו. מבוגרים רבים קנו את זה, משום מה, וכך, לפחות במשך חודשיים-שלושה, בני הנוער נאלצים לנטוש את האידיאלים לטובת הבגרויות".
"זה נשמע די מסובך", אמר השטן.
"נכון", אמר בני, "סיבוכים הם המומחיות שלנו. שכרנו עובדים מיוחדים שישבו במשרד החינוך וימציאו תוכניות חדשות מדי שנה, כדי שהמבחנים ילכו ויסתבכו. בסופו של דבר, כל המדריכים, הפעילים והמתנדבים שדיברתם עליהם, משתעבדים לנוסחאות, טבלאות וסיכומים"
"כל הכבוד", אמר מלאך המוות, "אבל תגיד לי, באמת שופטים אנשים בכדור הארץ על פי פיתרונות של תרגילים מתמטיים?"
"על זה אני כבר לא יודע לענות", אמר בני, "זה ירד במיקוד".
^^^^ וואי זה טוב!! מותר להפיץ?מאיפה העתקת את זה?טליה
זה ארוך מידי למי שי כח לקרוא את הכל????נשמה שלי!!=]
פרויקט השטו"ת נראה לי...הסטלן הקטן
ובכן:אלעזר300
יש 3 סוגים של אנשים בעולם: אלה שיודעים לספור ואלה שלא.
---
יש 10 סוגים של אנשים בעולם: אלה שסופרים בבינארית ואלה שלא.
---
איך מתמטיקאי מכין קפה, אם יש אבקה בחדר א' ומים בחדר ב'?
- הוא מעביר את האבקה לחדר ב' ומכין קפה.
איך מתמטיקאי מכין קפה, אם יש אבקה בחדר א' ומים בחדר א'?
- הוא מעביר את המים לחדר ב'; ואת זה כבר פתרנו.
---
מתמטיקאי, פיסיקאי וכימאי נתקעים על אי בודד, כשיש להם רק קופסת שימורים לאכול.
אומר הפיסיקאי: ניקח אבן, נזרוך אותה על הקופסה בזווית בזאת והיא תיפתח.
אומר הכימאי: ניקח מי-ים, נשים על הקופסה, המים יתאדו, המלח יאכל את המכסה ונוכל לאכול.
אומר המתמטיקאי: מה הבעיה? יהי פותחן...
---
כך יוכיחו אנשי מקצוע שכל המספרים האי-זוגיים ראשוניים:
פיסיקאי: 3 ראשוני? כן. 5 ראשוני? כן. 7 ראשוני? כן. 9 ראשוני? טעות בניסוי. 11 ראשוני? כן. 13 ראשוני? כן. מספיק!
מתכנת: 3 5 7 9 9 9 9 9 9 9 ..........
מתמטיקאי: 3 ראשוני, 5 ראשוני, 7 ראשוני וההמשך באינדוקציה.
מהנדס: 3 ראשוני? כן. 5 ראשוני? כן. 7 ראשוני? כן. 9 ראשוני? יהיה בגירסה הבאה. 11 ראשוני? כן. 13 ראשוני? כן...
כלכלן: 3 ראשוני? כן. 5 ראשוני? כן. 7 ראשוני? כן. 9 ראשוני? כן. 11 ראשוני? כן...
חח אהבתי ... ועוד אחד>>>אבודה!
אתיופית(אנלא גיזענית ח"ו פשוט המבטא....) ועוד אחת עשו מבחן,,, העוד אחת לא ידעה אז היא העתיקה מהאתיופית אז האתיופית אמרה לה במבטא מה-את -מעתיקה ומאז נוצרה המילה מתמטיקה....
לא משהו אבל חביב...
ועוד משו..*מותק*
יש פה חמודים ממש..
-----
חיסור- זה עסק של דיאטה
חיבור- זה מה שמקשר בין חלקי הפאזל
גובה- זו תכונה של שחקני כדורסל
ישר- זה ההיפך משקרן
נקודת השקה- זו לחי
שטחים- זה קשור לנדל"ן
מכפלה- זה דבר שתופרים בחצאית
תיכון-זה סוג של בי"ס
צלע- זו עצם בגוף
שורש- זה חלק בעץ
וואי- זו מילת התפעלות
איקס- זו אות באנגלית
מונה- זה עסק של נהגי מונית
משולש-זה צורה של גג
מיתר- זה חלק מגיטרה
אז מה זה בכלל מתמטיקה????
יומעולה!!
דווקא רלוונטי מאוד.noga14
ולא אתנגד להוספות.noga14אחרונה
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...