אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההמרב.

למה, לעזאזל, רק בנים יכולים להפגין??

גרר!!!

אני גם רוצההההה

בא-מת שלא אכפת לי [ז"א מאודדד אכפת לי, אבל אני מוכנה להקריב(; ] לחטוף מכות. להיעצר.

רק...

א"א.

פשוט א"א להפגין מול שוטרים ב"התקהלויות בלתי חוקיות".

ווו....

אאאאאאווווווווווווווווףףףףףף

בנים-

אם לא שמתם לב, הקנאה נודפת...

כשאתם מפגינים, חוטפים מכות, נעצרים- תעשו את זה בשמי ובשם כל הבנות, שרק יכולות להתפלל שלא תיעצרו.

ווואואאאההה

כל כבודה בת מלך פנימה!צעיר רענן

כל אחד ותפקידו!

מה לעשות, מעולם בשום צבא נורמלי - לא היו נשים, לא בתקופת התנ"ך, ולא בתקופתנו.

יש עוד מלא מלא דרכים לעזור! לא חייב ללכת מכות, זה בכלל לא מצווה.

המצווה זה להאיבק למען ארץ/תורת/עם ישראל , כל אחד ודרכו שלו!

^^^דוסית גאה!

את כ"כ אוהבת לחטוף מכות?

בסיבו"ש תבואי אלי ואני אשמח להעניק לך כמהאוהב

ממממרב.

לא אמרתי שאני רוצה לחטוף מכות. אמרתי שאני מסכימה.

ובאמת- אינלי מה לעשות וחץ מללכת להפגנות, וגם את זה אני לא יכולה.

מה יש לי לעשות? באמת!!!

אין. פשוט אין לנו מה לעשות, חוץ מלהתפלל, ולהרים פרוייקטים לחיבור העם עם הארץ.

ואני, אישית, מרגישה שאני רוצה לעשות דברים יותר חזקים. שאני ארגיש שאני עושה משו שעוזר [למרותש אני יודעת שגם מה שאני עושה זה עוזר.. עדיין- רוצים להרגיש ת'סיפוק..]

ת'אמת?

אני מתלוננת סתם, כי זה לא יעזור לי. אני לא אוכל לעשות עם זה כלום.

אז.. באמת חבל שלא יכולתי לבוא לשם. לכסח שם לכמה אנשים נחמדים מאוד ת'שיניים..

ואני פשוט אשאר לי בבית ואבכה~

חבל..

...טובי =][=

ואת רוצה לעבור דברים יותר גרועים שבנות עוברות במעצרים ??

מה היה בעמונה ?! בנות עברו הטרדות .. אז אולי כן כדי שנשב בבית ולא נצא להפגין !! כי את קצת יותר חשובה ..

טובי-מרב.

אפשר להגיד לך שזה החלק הקל? אני יודעת שזה לא פשוט, ומכה אחת לא באמת תעיף ממני איזה חתיכת יס"מניק מכוער, במיוחד לא אם עולים עלי ארבעה חבר'ה עם מגנים ואלות וכל זה... 

הבעיה העיקרית שלי- הבנים הדוסים שידפקו בגלל שאני אהיה שם ואחטוף מכות.

תקשיבי, כשהרסו אצלנו איזה בית לא חוקי בישוב- אח שלי בא הביתה וקרא לי לבוא מהר כי הורסים ת'בית נוער, ושאני אקרא גם לחברות שלי..

באתי.

החיילים/שוטרים/וואט אבר שבאו לשם- הגיעו עם גז מדמיע כזה, פלפל מסריח ודוחה.

הם פשוט השפריצו לבנים בעיניים.

אני עמדתי יחסית רחוק, ודמעתי. העיניים שלי שרפו. ולמרות זאת- לא הפסקתי לעמוד שם, ונשארתי... [ב"ה, השוטרים לא עשו כלום לבנות שהיו שם..]

אח"כ ראיתי את כל הבנים- בחורים מהישיבה התיכונית ומהישיבה הגבוהה- עומדים עם ברז מים ענק כזה ושוטפים ת'עיניים, ובערך בוכים מכאב.

פשוט התחשק לי לבוא לחבק אותם, לעזור להם לשטוף. 

ואת לא יכולה.

ולכן-- אני יודעת יותר מידי טוב, שאם בן רואה מישו [ועוד בריון] מרביץ לבת או עושה לה כל דבר אחר- לרוב האנשיםבעולם (לאו דווקא בנים..)- האינסטיקט הראשון שלהם זה לעזור לבת הזאת.. (וואי... יצא לי משפט עילג.. מקווה שהובנתי..)

והם לא יכולים לעזור...אז...

בגלל זה, בעיקר אני לא רוצה ללכת להפגנות.

כי אני יודעת [לא מניסיון XD] שזה קשה, ואני לא רוצה ליצור מצב של אנשים שרוצים לעזור לי או לחברה שלי ולא יכולים.

דווקא בתנ"ךענבל

היו נשים אישה אחת לפחות דבורה הנביאה יצאה למלחמה נגד סיסרא

דבורה לא יצאה לקרב אאל"ט, אלא ברק.לוחמת תמורות

דבורה יצאה ביחד איתו הרי זה היה התנאיענבל

שלו "אם  תלכי עמי והלכתי"

וואי ממש!!שמי תכלת2

רואים את הבנים בחסימות בירושליים ובכל הארץ, וזה מאוד מעצבן!

איך הבנות יכולות להשתתף גם במאבק?

אנחנו מארגנות הפגנה ביום חמישי בפ"ת, אבל אנחנו יודעות שאם לא יבואו בנים, לא נוכל לעשות הרבה רעש..

ב-ד-י-ו-ק!! על זה אני מדברת..!!!מרב.

למה הבנות צריכות לחכות שהבנים יגיעו ויעשו רעש?

למה הבנות לא מסוגלות ליצור רעש בעצמן?

יאללה- מי לבנות אלי!!!!

גם אם לא נעשה פה בלאגנים מסוג האבנים והמכות-

בואו נעשה בלאגנים מסוג אחר.

שלא ישמעו רק על "נוער הגבעות" אלא גם על "נערות הגבעות"...

לא רוג'ר את תשבי בבית ותתפללי!דניאלה .ד.

"בזכות נשים צדקניות נגאלנו ובכותן עתידין להגאל" בע"ה שנזכה להגאל במהרה.

וזה על ידי חכמת הנשים.

ע"י התפילות שלנו! על ידי המעשים שלנו במקום שלנו.

צדיקה שלי.. איזה לב רחמן שרוצה לעזור לעמ"י.! הדרך שלנו לעשות את זה נשמעת כחלושה ולא יוצלחת

אבל מאחורי כל הצלחה במלחמות שהיו בעמ"י נגד עמים אחרים היו נשים צידקניות שישבו בתחנונים לד'

והגברים אלו שיצאו למלחמה.

ומשם בהחלט באה ההצלחה.

כ"כ כ"כ כ"כ!!!!!!!!!!!!!תל-אביבית

מזדהה איתך רוג'ר!!!

<רק תגובה לדניאלה: התשובה שלך מייבשת.. מצטערת.. אבל לבוא ולהגיד לבת עם שיא האנרגיה מתפרצת ורצון לבוא ולעשות ולבעות ולהילחם: "לא חמודה, את תשבי יפה בבית ותתפללי כמו ילדה טובה" זה די מייבש... למרות שיש בזה הרבה..>

בכל מקרה, ממש!! רצון לבוא, לעשות, אפילו בדברים אחרים- לרקוד ברחובות בשמחת תורה, ועוד ועוד ועוד...

אבל כמו שאמרתם, כל אחד והתפקיד שלו.. ולא יעזור שנצטער על מה שאנחנו לא...

אז באמת בואו נשתדל לעשות ת מה שאנחנו יכולות בצורה הטובה ביותר!!!חיוךדוסמגניב

בקשר ל"נערות הגבעות" אני חושבת שכשמדברים על "נוער הגבעות" הכוונה גם לבנות... והבנות עושות הרבה דברים בקטע הזה...

בציפיה לגאולה שלמה...!!

תל אביבית...מרב.

אני יודעת כשמדברים על "נוער גבעות" מדובר גם בבנות.

אבל מדובר בד"כ בבנות מאודד ספציפיות, שלרוב המטרה שלהן ב-א-מ-ת זה לעשות דווקא לשוטרים, ללכת איתם מכות, לצעוק, להתחצף, להיעצר.

אני מדברת על בנות שפויות יחסית [כל אחת בדרגתה היא...], שכשהן עושות משו, גם אם זה מופרע וענק- לא שומעים. לא עושים כלום.

למה רק כשבת נעצרת צריך לשמוע עליה?

למה רק כשבת עושה בעיות והולכת מכות צריך לדבר?

למה כשאני שואלת בכיתה "יאללה אז מי יורדת איתי למאחז??" בנות מסתכלות עלי בהרמתגבה כאילו הן אומרות: "מה לעזאזל תעשי שם. זה התפקיד של הבנים המוזרים והמוזנחים, ושל הבנות שלא מתקלחות שבועות. את ילדה נורמלית. מה את עושה בקטע הזה???"

למהה??

זאת הייתה הכוונה שלי ב"נערות גבעות"-- פנאטיות ונורמליות.

סליחה על התגובה המייבשת שלי בואו נרטיב אותה קצתדניאלה .ד.

קדימה רוג'ר בואי נצא להלחם!

בום טראאח בום פפח.. אחח

(הייתי חייבת)

תשמעימרב.

אני לא רוצה להילחם במכות.

אבל אני כן רוצה להרגיש שאני עושה משו, כי בד"כ אחרי תפילות אתה רק מרגיש התרוממות. אתה לא מרגיש שב-א-מ-ת פעלת וזה באמת שינה משו למעלה [אני מתכוונת, בממשלה.. לא אצל הקב"ה...]

אז...

אז? משו לא תקין אולי?דניאלה .ד.

האם באמת אני מאמינה שהתפילה שלי תעזור? או שזה רק איזה רגע מרגש של רוממות

לא מתוקה חייבים להבין שתפילה נשמעתתתת!

את מאמינה בתפילה שלך?

אבל את מאמינה מכל הלב שישמעו לך שם למעלה? גם אם לא תראי כיצד בדיוק תפילתך פעלה?!

היי אנחנו צריכים להתעורר, ולהבין שתפילה זה עסק עצום בידיים בעצם בפה.

כוחם של עמ"י בדיבור ואני לא מדברת גבוהה גבוהה

זה נכון... הבקשות שלנו וכל המילים שלנו משפיעים בעולם.

הן לטוב והן לרע!

אז תחשבי מזה.. תפילות.. כן כן תפילה- אם היא באה מהלב אז היא לא תיתקע לה בתקרה אלא

תגיע לחדר הכי גבוהה של ההגשמות.

חשוב להאמין בזה.. מי יודע מה הצלחת להזיז לאיזשהו יהודי כשהתפללת אתמול על עמ"י שיחזרו בתשובה

ואם כבר יהודי ואם כבר עמ"י אז מי יודע כמה יהודים הצלחת להעלות דרך התפילה שלך!

זה קיים.. זה מציאותי רק דרושה אמונה בלב שלם

הממשלה והקב"ה הם לא דבר נפרדדניאלה .ד.

הממשלה בחסות הקב"ה. שכחנו? מי ברא את הממשלה או את הבן אדם שהחליט עכשיו לפוצץ רקטה

בשדרות או בנתיבות.

או אותי ואותך?

...מרב.

אני מאמינה.

אבל אני מאמינה גם, שאם אני רק אשב ואתפלל ולא אעשה כלום- המדינה תתפורר לי בין הידיים.

זה בערך כמו החרדים, הגישה שלך... רק שאצלם זה נכון גם לגבי הגברים.

הם אומרים- התורה תציל אותנו. התפילות. לא מתגייסים. לא מקימים מדינה. לא עושים כלום. מחכים למשיח [גם רציני וגם ציני..]. מתפללים שיבוא במהרה.

את אומרת- הבנות- שישבו ויתפללו. יחכו. אם הן יאמינו- תהיה פה מדינה.

זאת גישה נכונה מבחינתך. מבחינתי, לפי האופי שלי- היא שגויה.

אני אומרת- הבנות והבנים צריכים לפעול למען הארץ. למען המדינה. למען העם. למען התורה, וכל זה- עם ספר תורה ותפילין ביד. עם תפילה. עם אמונה. עם לימוד מעמיק על מה זה באמת "עם ישראל בארץ ישראל על פי תורת ישראל". 

לפי הגישה שלי-  צריך שיהיה לי סכין בין השיניים ותורה בלב, בשכל וביד.

כל אחד והדעות שלו. ההרגשות שלו. השיטות שלו.

בעע מזה לאדניאלה .ד.

קום ועשה!

תפילות עם עשייה.

השאלה מה יותר? עשייה או תפילה? חשוב להרבות תורה ותפילות ולא לשכוח שהכל בתחילתו של דבר תלוי בד' עם השתדלותינו...

אבל במקרה הזה לא שייך שאנחנו הבנות נעשה.

לכן אני אומרת שלפעמים התפקיד שונה וכל אחד צריך לעשות מה שצריך לעשות.

עם כל הרצון הטוב.

ואגב- יש חרדים ויש חרדים בואי נוותר על הכללות

עכשיו שאני חושבת על זהשמי תכלת2

אחרי שכבר עברו כמה ימים מהבאלגנים,

יש כן דברים שנשים יכולות לעשות בפועל, לדוג' נשות הדסה בחברון, זה היה ממש מאבק בפועל ויש להן חלק ענק בהקמת הישוב היהודי בחברון..

יפעת אלקובי(מישהי מהגבעות של חברון) סיפרה פעם על כל המאבקים על א"י שנשים הובילו..והיו המון.

ודניאלה וכל מי שממליץ להתפלל, לדעתי אתן קצת לא מבינות את ההרגשה, תחשבו שבנ"א בוער ברצון לעשות משהו, הוא יודע כמה זה חשוב והוא גם רוצה לקחת חלק, אבל מכל מיני סיבות הוא לא יכול לעשות כלום.

וזה ממש מתסכל.. 

זה בדיוק מה שאנחנו מרגישות עכשיו.. 

ותמיד צריך להתפלל, אבל לפי מה שאני ראיתי, בעניינים כללים לאומיים יש צורך יותר גדול במעשים בפועל. (ע"ע גוש קטיף)

לא שופטתדניאלה .ד.

יתכן שבאמת איני מבינה

והלוואי ובאמת אחוש את הצער הזה והרצון המדהים שלך והאש בעיניים שלה ושלך עוד כאלה..

אני מנסה.

זה שאני רושמת 'צריך להתפלל' לא אומר שאינני מבינה! זה אומר שאני בטוחה בלב שלם שזה

יעשה הרבה טוב ויעזור אי"ה.

וכן- בפועל יכול להיות שיש מה לעשות אבל זה לא מכות או מלחמות.

זה באמת לחשוב ולבנות תכנית אפשרית.. הכל אפשר תלוי באמת עד כמה רוצים.

אההה....רוג'ר!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

חמודה, עם כל הכבוד די להיות סטיגמטית !!!

לאף אחת אין מטרה לתת מכות וגם אין אחת שנעים לה לקבל מכות להיגרר בפינוי ולהעצר!! מנסיון זה לא כיף בכלל! אלא אם כן את מזוכיסטית....

אין לי מושג מאיפה הבאת את זה אבל שתדעי שרוב המוחלט של הבנות מודרך ע"י רבנים וכשהם אומרים להיאבק על א"י וחילול ה' אז אנחנו נאבקות! וכן גם בגמרא וגם בתורה ישנם מקרים שנשים נלחמות למען הנקודה העיקרית

ואפילו הרב מורדכי אליהו זצ"ל עודד את זה (נשות הדסה ועוד..) כל זה רק להראות לך שיש לאישה  את מקומה

אבל חשוב להדגיש שלא בכל מקום ולא בכל אופן!!!! בדיוק בגלל זה מתיעצים עם רבנים קודם.                           את יכולה לעשות הרבה מאד גם בלי אלימות וכו' כמובן שחוץ מתפילות בכוונות עצומות!!

וחבל שאת מדברת ככה כי אם תכירי מקרוב לא תביני לאן נעלמו "המוזנחות" והמתפרעות" שדיברת עליהן.....

חמדה יקרה--מרב.

אני מכירה מקרוב את ה"מוזנחות" וה"מתפרעות" שדיברתי עליהן.

אני יודעת טוב מאוווווווווווודדדדדדדדדדד שהן כ"כ לא כאלה בנות- והן ב-א-מ-ת בנות נשמות אחת אחת, צדיקות, ומוזנחות זה לא בדיוק הרושם שנוצר מהם [אחרי היכרות..]

אבל-

כן. זאת עובדה שכשהבנות עוושות משו- הן מתוארות כמופרעות, מוזנחות, חסרות ערכים ומוסר בסיסי. [וזה מבוסס על כמה כתבות שקראתי..]

אני לא דברת פה על איך אני, בתור רוג'ר, רואה את הבנות האלה, אלא איך העם כוולווו רואה את הבנות.

ולי נמאס שכל בת דתיה ומתנחלת ועם קצת ג'וקים בראש של ארץ ישראל השלמה- תוצג כילדה ונדליסטית.

אני רוצה שלא תהיה להם רבע סיבה, שמינית סיבה, מאית סיבה להציג אותנו באור כזה.

איכשהו הם [התקשורת החביבה...] מצליחים להציג את הבנות כפושעות מלחמה בערך שבאו ע"מ להיעצר וללכת מכות. אני יודעת שמתחת לפני השטח זה לא ככה!! אבל זה מה שיוצא החוצה.

וזה מה שאני רוצה שישתנה.

איך שהעולם רואה את הבנות- כבנות של עשיה. שיהיו תמונות של בנות בונות, ולא רק של בנות בעימותים. [שלא יהיו תמונות של בנות בכלל, אבל אם כבר...]

טוב....אנונימי (פותח)אחרונה

זה כבר נושא אחר אבל זה ידוע שכאשר מישהו הולך עם האמת בצורה ברורה וגאה יקומו הרבה מזלזלים למינהם שלא צריך להירתע מהם!

התשקורת תתקוף את כולם הדתיים החרדים המתנחלים כ-ו-ל-ם!!!!!!!

אז מה??? עשינו משו לא טוב???

תראי עד כמה גם בגוש קטיף הוציאו אותנו בתדמית גרועה וכל זה עם ה"פנים אל פנים"

אנחנו עושים מה שצריך!!!!!!!! לא נגמגם בגללם!!!!!!!!

אין כמו הנוער שבונה את ארצו מתוך מסירות נפש עצומה!!!

האמת תנצח וכולם יודעים זאת!! גם מי ששקוע במסכים ובתדמיות שמיחסים לנו!!!!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך