בס"ד
משלומכם חברים יקרים? איך עבר עליכם השבוע? ניצלתם אותו מספיק? הצלחתם במבחנים? שימחתם חברים?
רציתי לשתף אתכם במחשבות שלי בעקבות תופעה שקורת הרבה לאחרונה בפורום..
אני מדברת על הכינוי "השם של כולם".. אני לא יודעת למה אין פה כמעט אנשים שזה מפריע להם, אבל לי לא עושה טוב לראות הודעה מהניק הזה. תשאלו למה? אני אסביר לכם למה:
דבר ראשון, העניין ברור לי. אני מבינה היטב למה הוא נועד, בין אם זה לאמירת דברים על אחרים- ובין אם זה לשאול משהו- שאולי, איכשהוא יתפס כחסרון בך ובתדמית שאתה יוצר. אני מבינה את הצורך הזה לא להיות אתה לפעמים, אבל זה כבר לא נעים. תחשבו על אדם שרואה הודעה ומשקיע עליה הרבה זמן בתגובה, יושב, כותב, מצטט, קורא, נותן קישורים, ואז אין לו מושג אם האדם שיושב מאחרוי הניק "השם של כולם" באמת קרא.
עוד נקודה- א"א לפתח דרכו קשר אישי. לפעמים מדובר על נושאים שלא נעים לדבר דרך הניק האמיתי שלך בפורום, אז במקרים כאלה הרבה פעמים מדברים באישי על זה, ובמקרה הזה, זה לא אפשרי.
עוד סיבה למה לא- יש אנשים שפוחדים להגיד את הדעה שלהם ולעמוד מאחוריה. יש אנשים שפוחדים להתלונן, לבקש או להעיר משהו אז הם מסתתקרים מאחורי הכינוי הזה. זה מעצבן:/
(ונעזוב את העניין הזה שעכשיו מישהי אמרה שדרך הניק הזה התחילו לדבר דברים גסים.)
הדבר היחיד שאני רואה שהניק הזה מועיל במשהו זה בלחסוך זמן לפתוח משתמש חדש.
חשבנו לחסום אותו מהפורום, אבל החלטנו לשאול אתכם קודם...
מה דעתכם?
[אגב, סתם נקודה, גם אנשים שפותחים משתמש חדש ומשאירים הודעה בפורום, מומלץ מאוד להיכנס דרכו אח"כ שוב, ולהגיב לאנשים שהגיבו לך וכו'. אחרת יחשבו שזה טרול ולא כדאי.. ]
לא שאלתי רק מתוך נימוס!