למה למורות מותר ה-כ-ל ולנו אסור מאום?
המורות יכולות לאחר לשיעור כמה שבא להם (אוי, סליחה, שכחתי, הם לא מאחרות. הם "מתעכבות"), אבל אם אני נכנסת לכיתה שניה אחרי שהמורה סגרה ת'דלת היא מעיפה אותי מהשיעור?
למה כל היום מורות מעירות לנו על זה שלא עשינו שיעורי בית, אבל הם באות עם מערך שיעור לא מוכן בגרוש? (מזל שלפחות הם יודעות מה נושא השיעור.. כי פעם גם גם היה לי מורה שלא ידעה, ופשוט שאלה אותנו.)
למה לנו אסור להביא פלאפון לבצפר, ואם מורה רואה / שומעת פלאפון מצלצל היא מחרימה אותו, אבל לה מותלר לדבר עם בעלה / הילד שבדיוק...(תשלימו לבד) / ההורים שלה / אנלא יודעת מי?
והכי מעצבן - למה למורות מותר להגיד לנו כל מה שהם רוצות? היום למשל מורה אמרה לבת מהכיתה שלי "תסתמי ת'פה שלך", אבל אם היא תגיד לה את זה בחזרה...מה יעשו לה... למה מורה יכולה להגיד לי "קפצי לי בזיגזג", אבל כשאני אמרתי את זה למורה העיפו אותי הביתה?
די!!! אני בחיים אל ילך להיות מורה... בשביל מה? כדי שכל בוקר כשאני קמה הולכת לעבודה, אני יראה את כל הבנות עושות לי פרצוף? פשוט נורא..
ובשבילם אולי כדי שתהייא מורה ..

(בדר"כ זה מגיע בתוספת של משו כמו "תגידי בעלך עיצבן אותך הבוקר שאת מוציאה את זה עלינו?!" בתחילת השנה גם נכנס למנהל ג'וק מוזר לראש-הוא רצה שנעמוד כשהוא נכנס לכיתה (!!). בוקר אחד הוא נכנס ואומר לנו לעמוד..... איזה צרחות הוא חטף!!!! "למה מי נראלך שאתה?!?? למה רק בגלל שאתה מנהל תאולפנה מותרך לדרוש כבוד?!?? נראלך שאתה שאתה יותר טוב מאיתנו, אה? יאללה סע סע" ועוד צרחות בסגנון