הם אמרו שהתפוסה של האוטובים החדישים יותר גדולה משל האוטובוסים הרגילים, ועכשיו אני ואחותי בדקנו את זה וראינו שברגיל יש 57 מקומות ישיבה ובחדיש יש רק 53!!!
איזה סתומים!!!
הם אמרו שהתפוסה של האוטובים החדישים יותר גדולה משל האוטובוסים הרגילים, ועכשיו אני ואחותי בדקנו את זה וראינו שברגיל יש 57 מקומות ישיבה ובחדיש יש רק 53!!!
איזה סתומים!!!
על התפוסה של האנשים העומדים, למשל בישנים מותר נסיעה בעמידה עד 10 איש
בחדשים עד 15 נראה לי. פשוט יותר מרווח או משו כזה.
ותמיד אפשר לקיים את הכלל "דפקנו את אגד-הלכנו ברגל.."
עומדים שם 50 לפעמים.
בלי הגזמה!!!
חחח הרבה נהגים לא מקפידים על ה-10ויש אוטובוסים שזה ללא הגבלה...
פעם היה אוטובוס מפוצץ פחחדדד
זה קוו שיש אותו כל שעתיים והוא תמיד מלא..
זה היה גם מוצ"ש של שבת מברכים וזה אז בכלל אין מה לדבר.... עמוס עמוס עמוס...
במוצ"ש תמיד מוציאים מהקוו הזה בו זמנית איזה 3 אוטובוסים..
באותה פעם הסומים במקום להוציא 3 אוטובוסים הוציאו 2...
עכשיו היה איזה 30 אנשים שעמדו באחד האוטובוסים..
במקום להזמין עוד אוטובוס החליפו אוטובוס שמותר להסיע בו מעל 10 אנשים כאילו ללא הגבלה..
כולם מזה התעצבנו... אגד הדפוקים...
כי באוטובוס סטנדרטי ישן יש 54 מקומות כולל הנהג... [בדקתי את זה כמה פעמים.. ]
או שאת יודעת, אולי זה עדיין לא הגיע לצפון.. 
מגיע באיחור הגיעה אלינו באיחור

ואת בכלל לא מבינה באוטובסים. יש מלאן סוגים (מאן, וולבו, מרצדס, סקניה, דאף) ומלאן מרכבים (אפולו, מארס - מרכבים; 2 סוגים של ברק ל'הארגז'), יש עירוניים, יש בין עירוניים, יש פרבריים, כאלה שמיוצרים בספרד, בירדן או בגרמניה ועוד....
ההשוואה לא נכונה.
זה בדיוק! באותו האורך (החדש והישן) (כן בדקנו אני וחבר שלי
)
רק שבחדש איפה שהוסיפו את הדלת תלשו כמה ספסלים
מה שאומר שבוודאות יש פחות מקום
אבל זה לא סותר שהתפוסה יותר גדולה הם התכוונו להגיד שיותר צפוף בפנים 
וזה נכון כי יש פחות מקום=יותר צפוף!!
מבחינתי אוטובוסים חדשים זה הממוגנים החדשים (יענו שייצרו אותם ממוגנים, ולא לקחו רגיל הוסיפו פנימית..) ואז בטוח שיש יותר מקום (יותר מרווח. לא יצא לי לספור מושבים..)
חלומו של כל מתנחל... לראות דרך החלון של האוטובוס! חחחח....
אבל מה שאני מנסה להסביר להודיה (אחותי, דוסית גאה) שכניראה התכוונו לאנשים בעמידה!
ודיברנו על האוטובוסים הממש חדשים בירושלים, שחצי ירוק חצי אפור לעומת הירוקים הרגילים. (בגלל שהדלת הרביעית האחורית מבזבזת 4 מושבים!
לשון הרע, רכילות.
אין בזה שום כלום תועלת.
זיכית אותנו. תודה.
הכי כיף בצפון... בלי אוטובוסי אקורדיון למיניהם ובלי ממוגנים שהצרו אותם והורידו את הספסל האחורי.... בכלל... מי נוסע באגד?? רק בנתיב אקספרס.....
שונאת אותם! חצופים! והם עוד חייבים לי פיצוי! ![]()
אני בעד להקים חברה מתחרה... למה תמיד יש לנו אוטובוסים עירוניים
משנות ה-20???!!!!!!
נכון להיום אגד משביתה אוטובוסים ושולחת אותם למדינות עולם שלישי, כלומר, מה שאגד מוציאה משרות נוסע ומישהו מוכן לשלם עליו.
האוטובוסים שלכם בכלל לא משנות ה-20, מקסימום בגילך (אין אוטובוס ששנת ייצורו היא מתחת לתש"נ).
הם גם הסיבה למכתב הרבנים (הערבוביא ב ין יהודים לערבים בצפת התחילה עם קניית דירות על ידי נהגי נתיב אקספרס)
מחשיבים גם את זה...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים