תוכנית חיסכון...>>>עכבר הכפר

למישו יש רעין איך לחסוך כסף?!?!? אבל בלי כל הדברים האלה של "לא אוכלים יותר ממתקים", כי אני לא מסוגלת בלי חטיף ו\או ממתק אחת לשבוע (וגם זה בקושי!!) אז, ן'קשה, תנו לי רעיונות!! ואל תייבשו!! יאללה... מחכה

מוזמנת לאישי.סבתא רוחלה
רעיונותטלט!ש=]

- לשים כסף בקופה שאי אפשר לפתוח, אלא רק לשבור..

-מביאים לאבא שישמור..

-כל פעם שמרוויחים כסף שמים חצי בצד וחצי מבזבזים..

-מחליטים על סכום מסויים שכל פעם שאת מקבלת אותו את שמה בצד..[אבל סכום שאת בדר"כ מקבלת..ושלא יהיה קצת מידי.. נגיד אני שמתי שטרות של 100]

קיצר אני עשיתי את כל זה וב"ה היום יש לי בלי עין הרע המוון כסף!!

טיפ בקשר לממתקים...ד"ר אריק

בס"ד

בתור אחת שאסור לה ממתקים=]=] אני יכולה להגיד לך את זה...

הכל בראש!!!ה-כ-ל!!!

שאמרו לי שאני אלרגית, לזה, לזה, ולזה...ויחסית זה דברים בסיסיים... אמרתי לעצמי שאין מצב שאני אשרוד...אין!!! הרופא הזה חי בסרט רציני!!! משהו מטורף, אין מצב שאני עושה את זה...

והנה, כמה שנים מאז?! ( |מחשבת בקול| ז', ח', ט', וי')-בערך שנתיים וחצי שנים, אולי קצת יותר שאני משתדלת שלשמור, וכן נופלים, אין מה לעשות רק שאני יודעת שאני אסבול אחר כך...

אז הטיפ הוא טיפ של כולנו בעצם:

מה את עושה ביום כיפור שהאח הנחמד שלך בא ומבקש ממך שתכיני לו כריך עם שוקולד, ואי...איך בא לך גם! אפילו לא כריך עם שוקולד, מיץ, "את יכולה בבקשה להכין לי מיץ"-את מכינה גם לעצמך?! לא! כי את יודעת שאסור...

את בשרית, ויש גלידה חלבית שאת מה זה אוהבת, אבל ממש אוהבת, אבל את בשרית...את תאכלי?! מה פתאום!!!

זה רק מראה לך שאת מסוגלת, וזה קשה, אני לא אומרת שלא, אבל אם ממש רוצים, מצליחים, ואם זה באמת חשוב לך, את תצליחי!!!

אז מתחילים לאט, ואם את אומרת לעצמך, ואי...אני חייבת חטיף, תזכרי, שאת לא חייבת את רוצה=]=] ואת לא תמותי מזה אם את לא תקני לעצמך...

ב"הצלחה!!!

אני במשך חצי שנה "הפרשתי" כל פעם לתוך שקית אטומה..מתו"ש

בס"ד

כל פעם שהיה לי כסף שאני לא חיבת שיהיה עלי הכנסתי לתוכה, לפעמים 50 ש"ח ולפעמים רק 10... הגעתי ל1500 אם לא יותר!

תודה על העצות...!!=)עכבר הכפר

יש עוד? =)

חברה שלי לקחה בקבוק והכניסה לתוכו את הכסף..רחליOס

אבל היה קשה להכניס את הכסף.. אז ככה הכסף יוצא רק אם גוזרים תבקבוק..

השיטה שלי:*sapir*

כל פעם אני קובעת רף שממנו אני יותר לא מבזבזת.

ואני אסביר:

נניח שיש לי עכשיו 4900 ש"ח. קבעתי לעצמי רף שעד עוד שבועיים אני מגיעה ל5000 ש"ח וכל השבועיים תעשי מאמצים בשביל להגיע לסכום הזה. (לא כזה קשה, ב-2 בייביסיטרים כיסית את הסכום..)

אחרי שמגיעים, את סוגרת את הסכום בשקית ושמה במקום בטוח. ואז את עושה עוד קצת כסף שאותו את יכולה לבזבז...

אחרי שכבר הצלחת להגיע לסכום של 5200, תחליטי שזה מעכשיו הרף שלך וממנו את לא יורדת- ואז עוד פעם- מכניסה את ה-200 ש"ח לשקית, ואז כל מה שאת מרוויחה- לביזבוזים!!!

שיטה מעולה! בזכותה הצלחתי לחסוך כסף וגם להינות!!! (מסעדות, קניות וכו'...)

בהצלחה!!!

אני ואשימחוושאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך