ניסיתם פעם ללמוד הקלדה עיוורת?
יותר מפעם אחת? קשה/קל? אתם כבר יודעים להקליד ככה?
אני אישית ניסיתי פעם אחת ועכשיו שוב באתר הזה -http://www.sense-lang.org/typing/tutor/lessons.php?lang=HE&lesson=4
צריך לזה מלאאאאא התמדה..
מקווה שאני אצליח...
ניסיתם פעם ללמוד הקלדה עיוורת?
יותר מפעם אחת? קשה/קל? אתם כבר יודעים להקליד ככה?
אני אישית ניסיתי פעם אחת ועכשיו שוב באתר הזה -http://www.sense-lang.org/typing/tutor/lessons.php?lang=HE&lesson=4
צריך לזה מלאאאאא התמדה..
מקווה שאני אצליח...
ניסיתי בעבר בכל התוכנות והדיסקים והאתרים האפשריים..
ופשוט לא הצלחתי!!!!!!!!!!!!
אבל היום אני מקלידה בהקלדה עיוורת די מהר...
איך זה קרה?
פשוט התרגלתי למיקום של האותיות עם הזמן... (אני גם מקלידה די מהר.. לא בטיל אבל די מהר)
בהצלחה אחותי...
הנה קישור שממנו אני למדתי..>>
לא יודעת אם זה הקישור שנתת..לא פתחתי אותו...
http://sense-lang.org/typing/hebrew.php
וכן! צריך מאוד להתמיד!!!
פלספניתוהשיטה זה לא לנסות ללמוד באתרים, כי בד"כ זה לא מצליח [אולי לפעמים זה כן, אבל בעיקרון לא..[[= ].
אלא פשוט להקליד הרבה, ואז כבר מתרגלים למקום של האותיות..[=
כמו בפלאפון שאחרי כמה זמן את מתחילה להקליד מהר?? אז ככה גם פה...
שמתרגלים..
אני בהתחלה הייתי מקלידה מזהההה לאאאאטטטט
ואז התחלתי להקליד בטיייילללל בלהסתכל רק על המקלדת...
וכבר כמעט שנה שאני מקלידה בשיטה עיוורת... בהתחלה קצת לאט.. היום די מהר כמו שאמרתי למעלה..
זה תרגול !!!!
אבל עדיין אני מקליד די מהר ולא בשיטה של הקלדה עיוורת. אני יכול ללחוץ את כל הא' ב' בלי להסתכל ולהרים את האצבע מהמקלדת לגמרי בין לחיצה ללחיצה
אז אני יודעת עיוור (עכשיו אני מקלידה עיוור) אבל זה די מלחיץ לכתוב עיוור אז אני מעדיפה לכתוב רגיל.... וממש בהצלחה!!! תכלס זה די כיף לדעת עיוור אבל אני אישית מקלידה יותר מהר לא עיוור אז אולי זה עדיף. אבל זה לא באמת כזה משנה...
כי רוב הפעמים אני עם כפפות... וגם אם לא...
האתר הזה ממש קשה..ממש השתדלתי להצליח,התחלתי שיעור 1,שיעור 2,שיעור 3 ..עוד איפשהו הצלחתי,שיעור 4,,5,היה ממש קשה.
אני פשוט צריכה להיות מרוכזת בשביל זה.
אז מה,
יכול להיות שבעית הקשב וריכוז משפיעה כאן..חח ![]()
אני יסתפק בהקלדה מהירה.
תודה על האתר,ממש יפה שעושים דבר כזה.
כי בעיקרון אני יודעת (אני עכשיו כותבת עיוור) אבל אני רק עכשיו התחלתי להשתמש בעיוור ולא להסתכל על המקלדת אז אני צריכה לתרגל כדי שזה יהיה ממש מהר בלי טעויות...
וחוצמיזה היום אני מקלידה די מהר בגלל שפשוט אני רגילה להקליד... היו תקופות ששרצתי פה, אי פעם בז', ח'...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים