(בנות)
אם אני לא טועה, אני כמעט בטוחה שכבר פתחו על זה שירשור,
אז פשוט תחפשי.....
בכל זאת:
בית אבות.
fox.
ילדות קטנות.
חיות בסרט. או סתם חיות.
זוגות...
גמדים.
עקרות בית.
מדריכות (בתנועת נוער..).
מלכות אסתר.
מעודדת.
שוטרות סמויות.
משו' סימלי אחר..
נדנדה כתומה.*שישיות מים - להתחלק לשישיות וללכת עם בקבוקי מים ומדבקות של חברות של מים
*בלי עין הרע - יענו בלי עין ובהריון..
*ג'וקים וk300 - המורות הk300 ומרססות את התלמידות ואז התלמידות כאילו מתות..שהן הגו'קים.
*השיר אלף אוהל ב' זה בית... -לעשות תמונות של הואותיות ושל הדבר שהוא בשיר ואז לשיר אותו..ממש לעשות "הצגה"
לכולם.
*איש טבח שמו - לעשות כובעים של טבחים ולכתוב עליהם את השמות של הבנות ,ולשים סינר..
*עקרות בית.
בהצלחה!! וחודש אדר שמח!!
נראה לכן שיבינו את התחפושת "עד חצי המלכות"(חצי פנים מאופרות,חצי כתק,חצי גלימה ושרביט)?
סורי על הניצלו"ש...מקווה שזה בסדר!
חתונה.כאילו 2בנות חתן וכלה מישהי צלמת אחד מסדר קידושין...
וזה חמוד ממש.. גם אם לא לגמריי מבינים...
חוץ מהאלה שמתחפשים למלכת אסתר / חיל, לא מבינים שום תחפושת. אז צריך או ללכת עם שלט, או להסביר כלך חצי דקה, ולהרגיש פטפון שבור.
אני נראלי יתחפש לקורקודיל שיודע ללכת על 5 וחצי רגליים ולירוק אש מהאזניים. אני פשוט ילך עם חולצה ורדרדה, חצאית ג'ינס, מגפיים, וכו', עם שלט / כובע (עוד לא החלטתי) שעליו רשום: "קרוקודיל שיודע ללכת על 5 וחצי רגליים ולירוק אש המאזניים!!"
מה דעתכם?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים