(מחילה מראש - יצא לי ארוך. מאוד. אבל תקראו. כי אם לא הבנתם נכון, זה חשוב לי שתראו. שלא תבינו שאני אומרת סתם. וכן, יש קצת היגיון במה שאני אומרת. אולי אני טיפשה, אבל עדיין יש קצת היגיון. תנסו להבין קצת.)
שלא תחשבו לרגע, ל-ר-ג-ע, שאני איכשהוא בעדם, ואיכשהוא רוצה ש'יהיה שלום' וכל מיני גיבובי שטויות כאלה ואחרים.
למה זה לא יעבוד, וראינו את זה טוב מאוד.
כן חברי'ה - גמני חיה בשומרון, ובהר לידי יש כפר שלם של ערבים ואם אני רוצה לנסוע לעיר או לענארף איפה -- אני עוברת בתוכם, ממש ככה.
נראלכם לרגע שאני לא רוצה שהם יעופו מפה? נראלכם לרגע שאני לא רואה שהם "חיות"?! (בגרשיים, כי חיות לא רוצחות תינוקות עם סכין ביד, ואם כן, אז זה כי הם הולכים למות ברעב.)
אני הכי רוצה שהם יעופו, אני הכי רוצה שכל המחבלים ה---- האלה (צינזרתי), שיקבלו את כל הרוע שבעולם, ולא, שלא ישמיו אותם בכלא למה מה יצא לנו מזה? הם ישלימו בגרויות, יעשו תארים, ויצאו בעיסקה הבאה וירצחו עוד אנשים.
זה לא מה שהתככונתי להגיד!!
פשוט -- אני אומרת שיש אחוז קטן טוב. תמיד. כמו אצל הנאצים. זה לא אומר שאני רוצה שהם ישארו בארץ שלנו, או שיחיו על הכסף שלנו או ענארף מה, אבל סתם אמרתי.
והיום שמעתי כמה שאומרים שצריך 'תג-מחיר' -- ורגע, ברור שצריך!! אבל תלוי איך!!
יש את האלה שרוצים פשוט לבוא לכפרים ולפוצץ אותם! תגידו, חברה,
זה לא קצת להיות כמוהם?!
להפוך להיות אחדים משלהם?! (רובם?)
לבוא, ולהרוג כפר שלם של ערבים - וזה לא משנה אם הם ישמחו שאנחנו נעוף מפה או שהדם שלנו יזרום בנהרות -- זה לא משנה, כי א-נ-ח-נ-ו לא ה-ם!!
אנחנו לא נאצים!
קיבינמט, עברנו שואה, ואנחנו מסוגלים לעשות את זה? להרוג ילדים ונשים שיש כאלה שחפים מפשע - וזה עדיין לא משה אם הם השונאים שלנו, ופשוט לרצוח אותם?!
כמו שהם עושים לנו?!
כ"כ לא! צריך למצוא משו אחר.
לרצוח את המחבלים - כן, ברור שכן!
מצידי עכשיו, את כל המחבלים שבבתי כלא להויצא ולרצוח! כן! אבל לא לפוצץ כפר שלם כשבפנים יש אנשים שלא עשו כלום!
וכן, רק אם זאת אישה אחת!!
אברהם אבינו - בכה לקב"ה כשהוא רצה להרוס את סדום ועמורה!
זוכרים את זה?! "האף תספה צדיק עם רשע"?!
אנחנו הופכים להיות כמוהם.
כמוהם.
אז למה אנחנו מזדעזעים כ"כ מהשואה, או, שרוצח דוקר ילדה בת 3 חודשים אם אנחנו רוצים לעשות אותו דבר?!