די.אספרנזה

תפסיקו להגיד ש"כל הערבים ימותו".

לא כל הערבים רעים. לא כל הערבים חיות. לא כל הערבים רוצחים.

תאחלו את כל הצרות, הכאב והייסורים למחבלים. ופה גם אני מצטרפת.

אבל לא לערבים.

יש מחבלים - שהם ערבים, אבל זה לא אומר שהערבים -- הם מחבלים.

יש טובים.

אתם חושבים שקל להם ככה? אנחנו פשוט תקועים בתוך הבועה שלנו, ולא יודעים כלום.

הם גם סובלים, סובלים מהשלטון הרצחני הזה שלהם.

הם לא יכולים להתנגד, הם לא יכולים לצאת במחאות - למה גם אותם ירצחו.

יש גם טובים. לא כולם רוצחים.

בדיוק כמו בשואה.

כן, היה את היטלר - ואת כל הSS והמשטרה, והאזרחים הגרמנים, הפולנים, ובעצם - דיי כל אירופה.

אז רגע, בגלל שנרצחו 6,000,000 יהודים, כל הגרמנים היו חיות?!

לא. הנאצים היו חיות. לא הגרמנים, לא הפולנים.

מה אם כל "חסידי אומות העולם"?!

הם לא גרמנים? אלא שהצילו יהודים, החביאו, החיו.

מה איתם?

אותו דבר, הערבים.

זה שהמחבלים רוצחים אותנו, זה הופך את כ-ל הערבים לרוצחים?

תחשבו על זה שניה.

או במילה אחת. שונאי ישראלב.ש.

אם נתחיל למנות את כל העמים שיש בהם שונאים שלנו זה לא ייגמר.

"ונקם ישיב לצריו וכיפר אדמתו עמו"

נכון. שונאי ישראל.אספרנזה

אבל זה לא אומר שכ-ל הערבים הם שונאי ישראל.

בסדר, הם עמלק. זה עדיין לא אומר שצריך לרצוח את כ-ו-ל-ם.

(הדגשתי את הכולם.)

לי אין בעייה אים הם חיים או מתיםהמלך!!!!

אבל שלא יהיו בארץ שלנו אם הם פה ולא רוצים לצאת.... אז כן!! צריך בכוח!!

^^!!!!מישי' מאפושו'

אין לי בעיה עם העם הערבי בתור עם. יש לי בעיה איתם בתור עם כובש! כרגע אנחנו במצב של מלחמה נגד העם הזה וצריך להתייחס לזה בהתאם!

אאל"ט זה היה רפול שאמר שצריך להעמיס את כל הערבים על משאיות ולהעיף אותם מהארץ. אמרו לו, מה.. אבל יש ערבים טובים... "ערבים טובים? שישבו בקבינה!"

זה היה גנדי...יהודי מרמ"ג
אה.. תודה על התיקון.מישי' מאפושו'
אני מבינה את מה שמוביל לדעתך...אור הלילה

אני מבינה את דעתך, ואת מה שמוביל אותך לחשוב כך.
אנחנו לא מבינים כלום, אפילו שכן, יש את הערבים הנחמדים הרוצים שלום. יש את הילדים התמימים שלא אחראים למעשיהם,מכיוון שכך חינכו אותם.
הקב''ה ציווה אותנו למחות את עמלק, ובכלל את זכרו. אנחנו אפילו שאנחנו לא מבינים, צריכים לעשות את זה.

כן,
ואולי אפילו לשנוא אותם, כי אם נחבב אותם, או אפילו נחשוב שהם בסדר, לא נוכל למחות אותם, ולא תהיה לנו את הסיבה למחות אותם.
אז כן לצערי, שכל הערבים (הלוואי שיתגירו! אתם יודעים... אבל אם לא..) ימותו.
טוב אני מקווה שנפנים, ובע''ה שתהיה לנו את המדינה שלנו לעצמנו!
כי העם הזה לא מאמין בקב''ה ובכך מערער את מעמדו של הקב''ה בכל העולם!

להיתראות ויומטוב!!

עם מילים כאלהמישי' מאפושו'

וכל הרשע והרוע שיש בעולם. המר מאוד מישהו לא יבין נכון ותפרוץ שואה שניה.. רק שעמ"י יהיו המשמידים. ח"ו.

צריך לברר בדיוק מה הכיוון, ואיפה הגבולץ

שימותו כל הערבים!!!!!!!!!!איזה טוב ה'!!!!

סתם רציתי לעצבן אותך קצת בכותרת...

באופן אישי אני חב הרבה מאוד למספר ערבים שסייעו לי במצבם מסויימים בחיי כולל אחד שללא עזרתו אשתי לא הייתה כיום בין החיים.

אבל ערבים אלו הם בגדר חסידי אומות העולם בדיק כפי שנתת דוגמה טובה מהשואה.

הערבים ככלל רוצים לרצוח אותנו ומאפשרים לרוצחים את ההגנה הסביבתית שם זקוקים לה. גם כשיש משת"פים מקרבם זה הרבה פעמים מתוך אינטרס ולא מתוך צדיקות.

אז נכון, אולי לא צריך להרוג את כ-ל הערבים אבל בערב כואב שכזה כשכל עמ"י מבכה את יקיריו שנרצחו על קידוש ה' ע"י ע-ר-ב-י-ם לא הייתי פותח דיון שכזה מאחר והרגש לא תמיד ניתן לשליטה.

יבוא יום ויהיה כאן שלטון המתבסס על התורה ואז נוכל לעשות את ההבחנה ולהרוג רק 99% מהערבים ולהשאיר בחיים את חסידי אומות העולם.

רק הערה קטנה-שירה חדשה~
רק הערה קטנה-שירה חדשה~

נכון, לא כל הערבים, והגרמנים, והפולנים וכו'.

אבל העמלקים- כ-ו-ל-ם!!!!

להזכירכם, אנחנו קוראים על זה בדיוק עכשיו-

"מחה תמחה את זכר עמלק מתחת השמים לא תשכח"

אין, אסור שיהיה עמלק!!!!!!

מצווה מפורשת למחות, ולא להשאיר זרע!!!

רק תיקון קטן...

נכון אבלענבל

כשאנשים כתבו פה שכל הערבים ימותו הם כתבו את זה מתוך צער וכאב ולא נראה לי שאם הם יחשבו על זה עכשיו הם יגידו כל הערבים פשוט כשכואב לך אתה לא שם לב.

סליחה על החפירות

שטיות לגמרי!!!אנונימי (פותח)

אם הם עמלק צריך להרוג את כולם!!!!

ונכון לא כל הערבים רעים-רובם הכולל!!!

טור ענק של טל גלעדהרועה

אני מסכים אבל הסטטיסטיקה עדיין נגדם..

אפשר להזכיר לך ש-מתו"ש

בס"ד

לפני שמחבל נהיה מחבל הוא היה סתם ערבי???

וכן, יש אולי כמה ערבים טובים, אבל רובם כולם באמת חיות. בלי תרבות, אכזריים, עושים הכל בכוח הזרוע. לא יודעת איפה את גרה, פה בשומרון אני רואה את זה כל הזמן בכל הערים והכפרים מסביב. חיים בזוהמה, מסוכן לנסוע איתם באותו כביש כי "כל אחד הישר (או מוטב להגיד-העקום) בעיניו יעשה", הם נדחפים בכל מקום, גונבים, מתפרסים בשטחים לא שלהם, זורקים אבנים סתם כי זאת מכונית של יהודי וכו... עשי טובה, יהודים לא ראיתי מתנהגים ככה. ואם כן אז היהודי ה"רע" היה נחשב לבודד, לעומת זאת אצל ערבים ערבי "טוב" נחשב למשו מיוחד. וכן, נתקלתי בכאלה, אבל מאות-אלפים-רבבות אחרים שנתקלתי בהם בחיי היו פשוט חיות.

*רובם ככולםמתו"ש
אוי, נו במ'ת!*sapir*

אני לא מבינה איך אפשר להגיד את זה!

במיוחד אחרי הרצח המזעזע הזה!

ימח שמם וזכרם של כל הערבים!! שישרפו, שיתהפכו, שישחטו, שימצאו את מותם בקרוב!!

מי מבלבל לך תשכל בבילבולי מוח : "יש גם טובים"\"הם לא יכולים להתנגד"??? 

הם בטוח עכשיו עושים מסיבות או לפחות שמחים על 5 היהודים שנרצחו!!

תתעוררו למציאות!!!! הערבים המזוהמים האלה רוצים במותכם הקרוב! שלי, שלכם ושל כל עמ"י!!

נכון שלא כולם ממש עושים משו בשביל שזה יקרה, אבל כולם בלב  רוצים שנתחפף מכאן ונתן להם לחיות כאן בשקט!!!!

אתם יכולים להמשיך לחיות בתוך בועת הרחמנות שלכם, להמשיך לפרנס את הרוצחים, ולהתייחס אליהם יפה...

אני מקווה שתתפכחו ביתר מהירות, ותבינו שארץ ישראל היא שלנו, ושלנו בלבד, והערבים- מקומם בגהינום!!

אבל לאחל להם את אל כל ה"ברכות" האלאמישי' מאפושו'

זה אפשר?? אני מבינה את הצורך, אני מבינה מאיפה זה בא... אבל אנשים, אנחנו לא הם!!! אנחנו לא באים בגישה כזאת! הדרך שלנו זה לא שואה!!

אני לא אומרת שלא צריך בכח, לפעמים זאת הדרך. אבל ח'ברה- "שישרפו"?? "שישחטו"?? זה לא עמ"י!!!

אי אפשר להכליל עם שלם. פשוט אי אפשר.הרהור

רשע לא עובר בתורשה.

מסכימה. אני משתדלת לומר על "כל שונאי ישראל"תולעת השני

שזה די "פוליטיקלי קורקט" אבל זו גם לשון נקייה.

נקודה חשובה. שימו לב!

מה?!שכל הערבים ימותו!!!אמן!!!!!!!!!!!!!!!תן חיוך....=)

כמו שבעמ"י יש ערבות הדדית-שכל אחד אחראי לכולם, ככה גם להם יש את זה!!

אם אתם לא רוצים שאני יקלל אותם אז תעיפו אותם מהארץ והכל יהיה הרבה יותר רגוע!!מבטיחה!

וכמו שבנתיים אין מצב להעיף אותם, ככה גם אין מצב [לפחות ממני] להפסיק לקלל אותם!!

שבוע מעולה!בעז"ה נתראה בביהמ"ק עם כולם [תחיית המתים וכו']אמן!

זה גם כלכך הפריע לי לראות את זה!!^^!!!הרהור
קפץ.הרהור

אם הייתם נולדים ערבים?!

אם הייתם נולדים לאיזה רשע אולי יהודי?!

הייתם רוצים שישפטו אתכם בגלל ההורים שלכם?!?

על אותו עיקרון.

יש ערבים רעים.

י-ש!

אבל רשע לא עובר בגנים!

כן, שוטפים להם ת'מוח אבל עדיין, להכליל עם שלם?!

איך אפשר?!

אולי אם היינו יכולים (או לפחות הייתי) לראות את הדברים שחור על גבי לבן אולי עוד היינו יכולים להבין אותם.

לא את הרצח!!

לא!!

רצח אכזרי אי אפשר להבין!!

אבל את הצורת חשיבה,

אולי.

הרמב"ם פוסק:יהודי מרמ"ג

שבמלחמת מצווה אסור להחיות נשמה....

חוצמזה שב"ה נולדתי יהודי כשר.

עדיף להרוג מיליון ערבים חפים מפשע מאשר....יהודי מרמ"ג

שיהרג יהודי אחד.

כ"כ לא מתאים לפתוח על זה דיון עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!הסטלן הקטן

כשהדם כ"כ חם....

אני אענה בכל מקרה...

אני גר מהיום שנולדתי בתוך  ערבים...ככה שאני יודע ומכיר את המנטליות...וכשכל יום זורקים עלינו אבנים,בקת"בים וגולות .....וזה ילדים מגיל 5 עד גיל 30....ומאחוריהם הבנות שמעבירות להם את האבנים...וכל מבוגר או זקן או סתם עובר אורח שעובר ומעודד אותם....וזה רובו המוחלט של הכפר.......ושכל ילד ערבי מגיל שנתיים שאני עובר לידו מוציא לשון\עושה פרצוף\צועק\מקלל או סתם מתגרה....או שסתם הערבים זורקים את הזבל אצליך בחצר\ברחוב....ולספוג קללות ותנועות שונות.....

ואם זה לא משכנע אותך....אז נגיד ככה...שתמותי הם לא יצטערו.....ואפילו ישמחו....

טאוווב העלתם לי את העצבים ח-ז-ק!! כנסו>סנופי=)

אנשים קוראים לזה להתעורר!! אתם חיים בעולם הרחמני של בבי בג"ץ שלום עכשיו...

במיוחד עוד שהפיגוע רותח ומבעבע..!! חבר'ה ילד נולד ומחנכים אותו להרוג ולשנוא את  היהודים.. הבנות שיד לאחיים מצילות הבנות חושבות שהם נחמדים... אז זהו שלא... הם יום אחד הצילו בנס את האוטו של אמא שלי בחווארה... אז ניראלי שאמשלי מעדיפה רכב הרוס מאשר לא עלינו בעז"ה הרוגים!! יום אח"כ בירושליים שאבו לה את כל הדלק...

מז'ה תיראו איך הם פוגעים בנו!! תפתחו תעניים!! אז כן ילד ערבי נולד לא השמתו נכון (שגם זה אני לא כ"כ בטוחה לומשנה...) אז אנחנו ניתן לו לחיות בשקט וניתן לו הפליה מתקנת... ומחר ח"ו הוא יקום ויהפוך למחבל שוב ח"ו למה לקחת סיכון?! יש רק1% של ערבים "טובים" (וגם זה לא בטוח בכלל!!) אז אני קיצרתי עוד אני יוכלה להוסיף באישי... אבל אני מאחלת שכל כל מכל של הערבים החולארות האלה ימותו ישרפו וייחנקו!! אמן!!

שבוע  טאוווב עם בשורות טבות בעז"ה!!

לא. לא הבנתם. אולי לא הבהרתי טוב>>אספרנזה

(מחילה מראש - יצא לי ארוך. מאוד. אבל תקראו. כי אם לא הבנתם נכון, זה חשוב לי שתראו. שלא תבינו שאני אומרת סתם. וכן, יש קצת היגיון במה שאני אומרת. אולי אני טיפשה, אבל עדיין יש קצת היגיון. תנסו להבין קצת.)

שלא תחשבו לרגע, ל-ר-ג-ע, שאני איכשהוא בעדם, ואיכשהוא רוצה ש'יהיה שלום' וכל מיני גיבובי שטויות כאלה ואחרים.

למה זה לא יעבוד, וראינו את זה טוב מאוד.

כן חברי'ה - גמני חיה בשומרון, ובהר לידי יש כפר שלם של ערבים ואם אני רוצה לנסוע לעיר או לענארף איפה -- אני עוברת בתוכם, ממש ככה.

נראלכם לרגע שאני לא רוצה שהם יעופו מפה? נראלכם לרגע שאני לא רואה שהם "חיות"?! (בגרשיים, כי חיות לא רוצחות תינוקות עם סכין ביד, ואם כן, אז זה כי הם הולכים למות ברעב.)

אני הכי רוצה שהם יעופו, אני הכי רוצה שכל המחבלים ה---- האלה (צינזרתי), שיקבלו את כל הרוע שבעולם, ולא, שלא ישמיו אותם בכלא למה מה יצא לנו מזה? הם ישלימו בגרויות, יעשו תארים, ויצאו בעיסקה הבאה וירצחו עוד אנשים.

זה לא מה שהתככונתי להגיד!!

פשוט -- אני אומרת שיש אחוז קטן טוב. תמיד. כמו אצל הנאצים. זה לא אומר שאני רוצה שהם ישארו בארץ שלנו, או שיחיו על הכסף שלנו או ענארף מה, אבל סתם אמרתי.

והיום שמעתי כמה שאומרים שצריך 'תג-מחיר' -- ורגע, ברור שצריך!! אבל תלוי איך!!

יש את האלה שרוצים פשוט לבוא לכפרים ולפוצץ אותם! תגידו, חברה,

זה לא קצת להיות כמוהם?!

להפוך להיות אחדים משלהם?! (רובם?)

לבוא, ולהרוג כפר שלם של ערבים - וזה לא משנה אם הם ישמחו שאנחנו נעוף מפה או שהדם שלנו יזרום בנהרות -- זה לא משנה, כי א-נ-ח-נ-ו לא ה-ם!!

אנחנו לא נאצים!

קיבינמט, עברנו שואה, ואנחנו מסוגלים לעשות את זה? להרוג ילדים ונשים שיש כאלה שחפים מפשע - וזה עדיין לא משה אם הם השונאים שלנו, ופשוט לרצוח אותם?!

כמו שהם עושים לנו?!

כ"כ לא! צריך למצוא משו אחר.

לרצוח את המחבלים - כן, ברור שכן!

מצידי עכשיו, את כל המחבלים שבבתי כלא להויצא ולרצוח! כן! אבל לא לפוצץ כפר שלם כשבפנים יש אנשים שלא עשו כלום!

וכן, רק אם זאת אישה אחת!!

אברהם אבינו - בכה לקב"ה כשהוא רצה להרוס את סדום ועמורה!

זוכרים את זה?! "האף תספה צדיק עם רשע"?!

אנחנו הופכים להיות כמוהם.

כמוהם.

אז למה אנחנו מזדעזעים כ"כ מהשואה, או, שרוצח דוקר ילדה בת 3 חודשים אם אנחנו רוצים לעשות אותו דבר?!

<><><><><><>געש

אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות תג מחיר או כניסה לכפר ערבי ולשרוף את כולו  לשואה או לנאצים????.

הנאצים הרגו אותנו לא כי הפרענו להם, לא כי השטלתנו להם על המדינה ולא כי עשינו להם פיגועים...הם הרגו בנו רק כי אנו יהודים ובלי שום סיבה אחרת!!

אבל זה שונה!!!!!

הם מחנכים את הילדים שלהם לשנוא אותנו הם רוצים במותנו הם משתלטים לנו על המדינה ובראש שלהם רק מטרה אחת, שאנחו לא ניהיה יות!!! לא פה ולא בעולם!!!!!
וזה הסיבה שאנחנו רוצים במותם!!!!

אז תגידי שיש אחוז פיצפון שלא שונא אותנו שלא רוצה במותנו...אז מה הם עושים פה???

שיחפשו לעצמם מקום אחר!! כשהם כאן הם קודם כל גוזלים מאיתנו ת'ארץ וכמה שיש כאן יותר זה תומך באלה שכן שונאים אותנו!!!

וכבר ראינו בשנת תרפ"ט ערבים שממש אהבו אותנו והיו החברים הכי טובים ויום אחד פשוט קמו ושחטו אותנו!!!!

אז כן, אני רוצה במותם של כל אלה ששונאים אותנו וכל אלה שעוד נמצאים פה בארץ ותומכים באלה ששונאים אותנו ורוצים במותנו!!!

מוות לערבים.דוסית גאה!

שישרפו כולם.

זקנים נשים וטף.

"אשרי שיאחז וניפץ את עוללייך אל הסלע".

נכון! אתם צודקים! ברור שהם רק רוצים להרוג אותנו!אספרנזה

ואני יודעת את זה, זה לא שאני חיה במאדים או משו כזה, כן?

ואני גם רוצה שהם יעופו מפה! כאילו שאין להם מספיק ארצות להיות בהם!

פשוט אני אומרת, שלהגיד ככה, ולרצות לרצוח ולהרוג את כולם -- זה להפוך להיות כמוהם.

להפוך לרוצחים בדיוק כמוהם.

למרות שאנחנו לא מחנכים ככה את הילדים (-אגב, ראיתי סרט על גוש קטיף לא מזמן, והיה שם ילד קטן, בן 5, שפשוט אמר למצלמה שאם הוא רואה ערבי הוא לוקח אקדם ויורה לו בראש. זה נורמלי תגידו?!) ולמרות שאנחנו לא זורקים עליהם אבנים (-אמממ, רובינו לפחות לא עושים את זה), ולמרות שאנחנו לא חוגגים כשאנחנו שומעים שערבי מת (אממממ..) ולמרות שאנחנו לא באים ורוצחים להם משפחה שלמה עם סכין --- למרות הכל, אנחנו יהודים.

יהודים.

אנחנו בני אדם.

אנחנו לא חיות, אנחנו לא נאצים, אנחנו לא רוצחים, אנחנו לא הם.

כן, צריך להעיף אותם מפה, ומי שרצח יהודי - מגיע לו מוות וייסורים וכל מה שאתם מאחלים.

אבל סתם ככה?..

תראו איך אתם מדברים. ואני מבינה, באמת. ואיפושהוא, אני גם מייחלת ליום שבו הערבים ייכחדו מהעולם, כן כן.

אבל אנחנו יהודים.

אני לא ראיתי שמישו אמר שהוא רוצה לעשות להם מה ש-מתו"ש

בס"ד

מה שהם עשו לנו! אנחנו שונאים אותם (ובצדק) על איך שהם מתנהגים, אנחנו רוצים שהם יעופו מפה, ושהם יבואו על ענשם.

אוקיי, יש (אולי) אחוז אחד שבסדר, שהוא יהיה כמו מהמיעוטים השונים פה בארץ. או שיתגיירו. או שילכו למקום אחר אם כ"כ קשה להם.

יש לנו את כל הזכות בעולם לשנוא את הערבים בארץ. לא רק את המחבלים, את הערבים.

צודקת(אספרנזה)מרים=)

תחשבו על זה-

אנחנו אומרים הם חיות הים נוראיים וכל זה ו-נכון..

אבל אז אנשים באים ושאלים למה לא מגיבים באותה צורה.

מה,רוצים לרדת לרמה שלהם???

ופשוט-בואו נסנן את המילים שלנו...בכל התגובות בכל נושא...

צודקת אספרנזה...געש
אנחנו יהודים!! וזה ארצנו!!!
ואם הם באים ומשטלתים עליה ולוקחים אותה מאיתנו, אז נלחם בהם!!
ואין כאן חפים מפשע!!! כל מי שנשאר פה זה פשע שלו נגדנו הוא גוזל מאיתנו את הארץ וצריך להלחם גם בו ואם הוא לא רוצה ללכת אז שילחם..
יהושע כשנכנס לארץ נתן לעמים שישבו פה 3 אופציות.. שלום (מה שהם לא רוצים בו)
אם אני לא טועה להתגייר או לקבל את שליטתנו וליהיות גרי תושב שזה כולל שבע מצוות בני נח או להלחם..
וכן את יריחו החריבו את העי שרפו עד הסוף והרגו את כולם!!
אז תשאלי אולי היה שם אחוז אחד של צדיקים??
אם היה אז הם היו צריכים ליהיות כמו הגבעונים שבאו וביקשו להשלים וליהיות עבדים..
תגידי אולי שיש ערבים שרוצים להשלים אבל אם יפתחו את הפה הממשלה הדיקטורית תהרוג אותם, זה בדיוק מה שהיה אז שכל העולם כעס על הגבעונים אבל עמ״י היה חייב להגן עליהם..
אז כל מי שלא בא לעשות שלום או מי שלא הולך כנראה בחר באופציה השלישית להלחם!!
אני די מסכים עם אספרנזה...אנונימי (פותח)

אני מסכים שהרוב המוחלט של הערבים ימ"ש הם רוצים אותנו בים והם שונאים אותנו, אבל יש מיעוט שלא....

וביכלל כל המשפטים שהפאנטים הביאו של מחיית עמלק, מי ביכלל אמר שמצוות מחיית עמלק זה על הערבים??

כאילו מרב רגשות של כעס(שגם לי יש) אתם ממציאים דברים שנראים לי חסרי בסיס.... אבל קשר צריך להעיף את כולם

מהארץ....!!

ת'כלס זה לא שייך עכשיו הבירור הזה בשעה כזאת יאללה שישרפו כולם!!

רק להוסיף משהו קטןאיזה יום שמח

כשהיתה אחת המלחמות של עמ"י (בזמן התנ"ך)

ולא הרגו את כל העמלקים לפי ציווי ה'   ה' ציווה להרוג גם את החיות והבהמות.....

יש לנו את הערבים  עד היום.....

לגבי מחיית עמלק....הסטלן הקטן

רוב הדעות (נראה לי)...סוברות שעמלק הכוונה לאויבי עמלק שבאותו הדור...

למה אתם חוגגים את פורים?אנונימי (פותח)אחרונה

בפורים היהודים הרגו שבעים וחמש אלף גויים, כולל נשים וילדים, שכולם היו שותפים לפשע.

שבעים וחמש אלף איש.

ועד היום לא קם רב אחד שאמר שזה לא בסדר.

מי שמרחם על אכזרים, מתאכזר כבר היום לרחמנים, ומי שמדעזע ממה שילד יהודי קטן אומר, ברור לי שאין לו רחמים על יהודים, אחרת הוא לא היה מעז בכלל לדבר ככה על ילד יהודי.

עד שח"ו ערבי לא יפגע באדם קרוב אלייך- את לא תביני.אוהבת את אבא

בס"ד לק"י

ואני בטוחה שזה לא קרה. תראי איך את מדברת.

@@@@*_*_*_*_* הדיון הזה -*_-*__*_*_*_*_*_*_**@@@@@ארי צלוב

הדיון הזה נעשה פה פעמים רבות בעבר אין על מה להתווכח כל אחד רואה את זה מזווית שונה

ועד שח"ו לא קורה משהו לא מבינים את זה עד הסוף!

(טוב לא יכלתי להתאפק אז אני מוסיף פה גם קצת מעצמי)

אחד מגדולי השמאלנים שהתחרט אמר: מחבל באוכלוסיה הוא כמו דג במים לפעמים צריך ליבש ת'מים כדי לתפוס ת'דג

המחבל ממרכז ימח שמו וזכרו היה עד אותו בוקר נהג הסעות תמים שכולם שם הכירו שאם היו מקללים אותו אנשים היו אומרים למה? הוא דווקא בסדר..

ביישוב שלמדתי בו אחד העובדים הערבים הכי מוכרים ביישוב שעבד שם שנים בלולים התברר כראש החמאס באזור שהוציא את כל הפיגועים כנגד היישוב..

וכו' וכו' עוד עשרות דוגמאות..

היה בשואה חסידי אומות העולם.. נכון זה בדיוק הקטע לטא לכולם קראו ככה אלא רק לכמה בודדים אז אולי אני יסכים גם פה כמה בודדים שיוכיחו אחרת אני יקרא להם ככה עד אז כולם אותו דבר כי הרי אפעם א"א לדעת מתי חוצים את הקו מסתם מסכן למחבל ימ"ש

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך