אוקי-חברים אשמח לשתף-ולקבל תגובות.יעלולה
אווףף.. נמחק הכל...יעלולה
לאור הפיגוע המזעזע שהיה בערב שבת כולנו קמנו מדוכאים.
התפתח אצלנו דיון בכיתה אשמח לשתף-ושתגידו את מה שאתם חושבים.
בנות אמרו-איך אפשר להמשיך ככה בחיים ולזרום כאילו הכל רגייל שמשפחה שישנה ולא עשתה כלום נרצחת. בגללנו. בגלל המעשים שלנו. איך אפשר להמשיך בשמחת אדר כשמשפחה שלמה מתאבלת ובוכה. כשעם שלם בוכה.
בנות אחרות אמרו-שנכון-זה עצוב ומותר לבכות להתאבל לבטל דברים במוצ"ש,ראשון- אבל יש גבול אי אפשר לעצור את החיים. להיפך-צריך להמשיך ולא להיתקע. צריך להראות שאנחנו ללא נתקעים נכל דבר קטן-שאנחנו עם!!
עוד משו שעלה-זה שאם לא היה את פיגוע הזה אז אנשים לא היו מבטלים את שמחת אדר (שבוע רבנית וכו') למרות שוואלה-גם עכשיו ברגע זה-אנשים מתים ביפן,נעדרים-ושןמעים מצטערים ו--אינמה לעשות הם לא קשורים אלינו. למה שנתאבל.אבל------- גם הם בני אדם-גם מאחוריהם-עומדים גוף.נשמה.משפחה.
זהו-זה מה שהיה(זה בקיצור כי נמחק לי..
) בכל מקרה-תגידו מה דעתכם.
תודה. לילה טוב!
בשורות טובותת!!
דעתי היא שענבל
צריך להצטער על שאנשים מהעם שלך מתו ככה באופן כל כך אכזרי אבל צריך גם להמשיך את החיים בין אם אלה שמתו קשורים אליך ובין אם לא, החיים צריכים להימשך!!!!
אנחנו צריכים לצעוק לריבונו של עולם דיייי!!!!כנרית על הגג=)
כמה סבל, כמה ייסורים, כמה זעזועים!!!!!
ואנחנו אומרים שצריך להיות גיבורים, שאסור להישבר... אבל צריך לצעוק דיייי!!!!!!
עם ישראל עובר כל כך הרבה סבל! אי אפשר להמשיך ככה!!!
אנחנו צריכים להתפלל! לצעוק!!!!!
טעטע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חייבים להמשיך!אנונימי (פותח)
היה יילד ששתי ההורים שלו מתו ולא היה לו בית ולא משפחה.
יום אחד פוגש אותו מנצח של להקה ושואל את בהילד איפה אתה גר?! היכן ההורים שלך?!הילד אומר שההורים שלו מתו והוא גר ברחוב הולך איך שהרוח מוליכה אותו.
המנצח שמע את זה ואמר שהוא מוכן לעשות איתו הסכם הוא יבוא איתו וידאגו לו לכל הצרכים שלו ובתמורה הילד יעבוד אצלו.
התפקיד של הילד היה שבאמצע כל הופעה המנצח יעשה לו סימן והילד יכנס לאולם ויצעק פריעלך (שמחה באידיש) וזה בעצם יגרום לקהל יותר לשמוח וההופעה תיהיה יותר מוצלחת.
הגייע הערב של ההופעה הראשונה והמנצח עושה לילד סימן להיכנס לאולם והילד לא מסוגל להיכנס מרוב הלם של האולם. איך שהוא היה נראה האורות, האנשים, האוכל והמנצח עושה לו סימן והילד לא יכול לזוז. המנצח הולך לילד ונותן לו סטירה מצלצלת על הלחי ואומר לילד עכשיו עם הדמעות והכאב תיכנס לאולם ותיצעק פרעילך!! וזה מה שהילד עשה.
אנחנו בנים של הקב"ה בנים יתומים שמחכים שהקב"ה יבוא ויגאל אותנו ע"י משיח!
כל פעם הקב"ה נותן לנו כל מני סטירות כדי לעורר אותנו על המעשים שלנו ובעצם על המצב שאנחנו נמצאים בו.זה לא חוכמה להגיד אין מה לעשות צריך להמשיך או לשבת ולישקוע בדיכאון.
פשוט צריך לצעוק לאבא שלנו והגיד לו שאנחנו לא מוכנים יותר למצב הזה!!
ולקום בשמחה על כל השטורעם והחיות ופשוט בפרעילך להמשיך ולעשות כמה שיותר מעשים כדי שבאמת ניהיה ראוים שהמשיח יבוא ויגאל אותנו ויפסיקו כל האסונות האלה שיש לעמ"י!!!!!
צריך להתאבל ולהמשיך הלאה-אנונימי (פותח)
ולהתקדם. להיות יותר טובים.לחזור בתשובה!! מחר לקום לבוקר חדש ולהחליט להשתפר במשהו מסוים שלא מוצלחים בו. אולי אפילו שכל אחד יקבל על עצמו משו. כחלק מהעם.ולהבין שהם-משפ' פוגל הי"ד נבחרו מכל העם וזה אומר לנו שאנחנו צריכים להתעורר לתשובה שלמה. יאללה שכל אחד יקבל על עצמו משו..לא חייבים לרשום פה. אבל להחליט על משו שצריך להשתפר בו,לקבל,ולרשום פה-קיבלתי על עצמי. ולא חיב לפרט.. שנידמע בשורות טובותת!!
אם אנחנו נפסיק לחיות ולשמוח בגלל הפיגוע הזה..מרב14
אז הערבים ישיגו את מטרתם. ואנחנו נעזור להם בזה.
לא!
כמובן שאי אפשר להמשיך כאילו לא קרה כלום, חייבים לנסות להשתדל הכי כמה שאפשר- להמשיך! לשמוח! לשמח! לחיות!!! להראות להם שלא, זה לא יצליח!!!
הקפצה.יעלולהאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים