נקמה!!!!!!!!!!!!!!!!מתנחבל

תג מחיר עדיין לא מאוחר!!!!!!!!!

אהה הסבר בבקשה!!!!!ג'ודי
לא ניראלי שלכל דבר צריך הסבר...אבודה!

הנר דועך כדי למהר...

תג מחיר זה לא הפיתרון~מישי~

אז מה פגעת להם קצת ברכוש, ממש ילד גדול. זה כאילו מוצאים הצדקה לפגיעה ברכוש. הרי בזה פעילות ממשית. זה רק הופך אותך לפורע חוק, אחד שנהנה לפגוע באחרים.
זו המלחמה שלך בערבים? לנקב צמיג ולעצבן את כולם, להשאיר גרפיטי על מסגדים, נו באמת!!!

^^^!!תילה

מסכימה עם כל מילה ~מישי~!

תג מחיר זה זהלפי דעתי)דוסית גאה!

א. ללדת כמה שיותר ילדים ולהמשיך את עמ"י במיליונים!

ב. לרצוח ערבים!!!-ואת זה כמעט ואין לנו אפשרות לעשות...

*מישי*135792468

את טיפשה. או שאת חכמה מאוד עם דעה טיפשית מאוד.

את יכולה לעשות משהו מעבר לצמיג??

אם כן תעשי חמודה.

אבל צריך לעשות מ ש ה ו כולשהו.

אסור להיות אדישים. די לשתיקות. די. די.

אם זאת הדרך שבה הם מבינים, אז מבחינתי אחלה.

ערבי צריך לדעת שהוא לעולם, אבל לעולם לא יעשה משהו שלא תהיה עליו תגובה.

אני לא חושבת שככה אנחנו נוקמים על הטבח.

כי שום נקמה לא תספיק. אל נקמות ה'- והוא ינקום.

אבל אנחנו מגיבים!!!

את שומעת? זה לא מזיז להם ממטר שתעשי הפגנה דבילית עם דגלים, או משו בסגנון.

הם מבינים רק דם. ומלחמה.

אם ערבי ידע שאם היום הוא רוצח- מחר אין מסגד,

ואם מחר הוא רוצח- מחרותיים הכפר שלו מוקף באש,

אז הוא יחשוב. וזה ירתיע.

והוא יחליט לצאת בכל זאת מן הסתם, אבל זה לא העניין. העניין זה אנחנו.

סתומים אנחנו. שותקים אנחנו.

את רוצה לעזאזל לספר מה בדיוק המלחמה ש ל ך בערבים???

לבנות עוד שכונות???!!!חחח... מדהים.

היינו צריכים לחכות לרצח הזה בשביל עוד 5 שכונות??

שמאוד מאוד מזיזות לערבים...נפלא.

אחלה של מלחמה.

בסוף יהיו עוד אלפי שכונות, אבל את יודעת מה יהיה חבל?

שלא יהיה מי שיגור בהם. אחלה מלחמה.

נכון את צודקת לי אין כח~מישי~

הכח היחיד שלי הוא בהפגנות. אבל כן יש אנשים שעסוקים בתג מחיר וכן יש להם כח לפעול.

כן לבנות שכונות, להתגייס לצבא- זה נראה לי הדברים האמייתים הרבה יותר מהרס ונזק של רכוש. ואני לא חושבת שהיינו צריכים לחכות לרצח הזה. חבל באמת שלוקח זמן להבין עד כמה חשוב לבנות בא"י ולחזק אותם. כן, וזה מזיז. זה הדבר הכי חשוב במאבק- לבנות ולבנות ולבנות! לישב את הארץ. סתכלי שניה על שכונת נוף ציון- על כל המאבק עליה . את חושבת שהוא היה חסר משמעות. הדרך היחידה להילחם בערבים, חוץ מבמלחמה (שכמובן אני לא מזלזלת זו דרך מאוד חשובה הלוואי שהיו נלחמים יותר בערבים בלי להתנצל ולעשות הסכמי הפסקת אש), היא בבניה. בישוב השטח לפניהם. בניסיונות למנוע מערבים לקנות את השטח, לקנות שכונות ובתים. 

ובקשר לתג מחיר-

אני חושבת שלפעמים האידאולוגיה לא מצדיקה את המעשה. איך שלא תסתכלי על זה מי שמנקב צמיג, שזורק אבנים הוא עבריין, חוליגן ופושע. אני חושבת שלפעמים אנשים מכסים את האלימות שלהם במעטפת האידאל ואז הכל מותר להם. אבל זה לא נכון לפגוע ברשות זה פשוט פשע. אין לזה שום הצדקה. זה בדיוק כמו להיות יסמניק להרביץ לאנשים מכות רצח ולהצדיק-האידאל שלי אומר שהמתנחלים חיים בשטח של ערבים ולכן אני צריך להעיף אותם כי הם מזיקים לערבים.
וגם אם זה באמת אנשים עם מטרה טהורה שבאמת לא רוצים לפגוע באנשים אלא חושבים שזו הדרך הכי טובה להשפיע, המטרה לא מקדשת את האמצעים!!!

תשובה!!כל הזמן שמח

לאחר הפיגוע נשמעות אמירות רבות כי "אין רגש ורצון של נקמה". הרב ישעיהו רוטר מסביר כי הנקמה מהווה ערך חשוב ובסיסי ביהדות "להעלות חמה ולנקום נקם".

אני שומע כל מיני דוברים על כך שאין רגש נקמה, אין רגש כעס יש רק רגש של כאב. כך אני שומע גם מצד הורי הזוג פוגל שנרצחו עם 3 מילדיהם בצורה אכזרית.

כתבים שמאלניים קושרים להם כתרים, משבחים את דבריהם, ח"כים ועורכי עיתון מגנים פירסום תמונות זוועה שמטרתם לעורר את העולם להבין מה קרה פה ומי הם הטרוריסטיים.

ואני אומר באופן נחרץ: זו לא הדרך! המושג "נקמה" הוא מושג גדול מאד בתורת ישראל. "ה' יקום דמו" מדבר על נקמה. דוד המלך מצווה לקראת מותו לבנו המלך שלמה שינקום במתנגדיו.

שמואל הנביא שיסף ראשו של מלך עמלק כנקמה נטו: ויאמר שמואל כאשר שכלה נשים חרבך כן־תשכל מנשים אמך וישסף שמואל את־אגג לפני ה' בגלגל".

אף הדרך לעורר כעס כדי לנקום (הפצת תמונות זוועה) הינה על דרך ההלכה: בשולחן ערוך חלק יורה דעה נאמר: "אם מצאו ישראל הרוג, יקברוהו כמו שמצאוהו, בלא תכריכין, ולא יחלצו בו אפילו מנעליו"‏. כלומר, מי שסיבת הריגתו היא עצם היותו ישראל, אין עושים כל שינוי במצבו וקוברים אותו כמות שהוא. ומסביר הש"ך "בהרוג בידי עובד כוכבים אע"פ שבשעה שמצאוהו כבר פסק הדם קוברים אותו כאשר הוא נמצא כדי להעלות חימה ולנקום נקם". משאירים אותו מגואל בדם ולא בתכריכין לבנים וזכים, כדי שהרואים, רואים את כל הדם (התמונות, התמונות) ויתמלאו זעם כדי לנקום!

דרך הנצרות ידועה בכך שאמורים להגיש לסטירה את הלחי השני. זו לא דרך היהדות. יצא והנה השבת "שבת זכור" "זכור את אשר עשה לך עמלק… מחה תמחה את זכר עמלק תחת השמים, לא תשכח". לא נכתב: כאב ובכה את אשר עשה לך עמלק…

מעבר לכך, הנקמה, או לפחות המחשבה לנקמה, הינה תהליך נפשי בריא וטבעי ולכן מותר גם על פי ההלכה. מי שהרג את הנפש בשגגה ואינו חייב מיתה על פי הדין, עדיין, אם בן המשפחה מחסל אותו מתוך נקמה, הוא פטור! לכן התורה מצווה על ערי מקלט לאותם רוצחי שגגה.

אם אתה מאמין בתורה, אינך יכול לקבוע שונה. זו דרך התורה בפרט כאשר גויים רצחו בעמך רק כדי  לחסל ישראלים. האם גם כאן חשוב לכבוש את הרצון לנקמה? ממש לא.

נכון, את הנקמה בזמנינו יש לדרוש מהשלטון ולא לפעול באופן עצמאי וזאת רק בגלל, רק בגלל שאם תפעל אישית, אתה עצמך ומשפחתך תיפגעו קשה כי מצפה לך מאסר ממושך וחבל שאחרי האסון שקרה, גם אתה תהיה מן הנפגעים. אם לא מעבר לכך. חובה לדרוש מהשלטון לפעול כנקמה בכל דרך על מנת ליצור הרתעה ולא ייהרגו יותר יהודים.

פורסם באתר רוטר 

שלא תבינו לא נכון~מישי~

אני מאוד בעד נקמה. אני חושבת שעלינו להשמיד את כל הקמים להורגינו. אבל אני חושבת שדרך של הריסת רכוש היא  לא דרך. מה שאני כן חושבת שצריך לעשות זה לעודד להתגייס לצבא, להסביר למה זה לא טוב להשתמט. שאנחנו רוצים לשמור על המדינה....

לזואתי שרשמה לפני .....ע*נ2!ש

אם יש לך דעה את יכולה להביע אותה ,אבל לא ככה,עם את לא מסכימה עם ~מישי~זה לא אומר לצאת עליה ככה.

אני בשוק..שיש וויכוחים..אנחנו במלחמה. ראבק.135792468

אמ, רק תעריכי בבקשה, כי את לא יודעת כמה קללות צינזרתי עם עצמי.

כל הכבוד לי,באמת.

מותר לדבר בבוטות. אין לי שום דבר אישי נגדה...אני לא מכירה אותה.

מישי, זה לא נכון מה שאת אומרת.

ואני ממש תוהה לעצמי מתי תפסיקו לחשוב שתגי מחיר עושים נוער שפורק עצבים על ההורים והמורים.

חוליגן? פושע? אהה. מגניב ממש. ממש. ( תרגעי, לא להתעצבן, תמשיכי-)

את יודעת כמה דוגמאות אני יכולה לתת לך מהתנ"ך שאת, יכולה לקרוא להם חולגנים עברינים חסרי תרבות? הרבה.

יהודי זה לא בן אדם שנותן לגויים לכפכף לו ת'צורה.

את שומעת? זה אפילו כבר לא וויכוח על יהודי-מרביץ-ליהודי.

זה יהודי-מרביץ-לערבי.

ועדיין יש וויכוחים? כנראה נפלנו חזק.

ילד יהודי נדקר, ילדה יהודיה ראתה את המשפחה שלה במצב כזה,

הדבר הכי מתבקש הוא לקום ולהלחם, עכשיו הזמן, באלגנים, הכול.

זה לא נגמר ככה. אין סיכוי. אתם שומעים? אז מה אם עברו כמה ימים.

אני מוכנה להקרא פושעת. אני יהיה גאה להקרא פושעת אם אלו יהיו הפשעים שלי.

אני לא חושבת שבניה זאת לא פעילות נצרכת.

היא פעילות נצרכת, בלי שום קשר לפיגוע.

זה מצויין, וזאת לא תגובה!! לא תגובה!! אסור שזאת תהיה תגובה על פיגוע...

זה מזעזע, ואנחנו מתיפיפים לנו עם עוד בתים, העיקר לא להרים נשק.

עושים הכל, את כל המסביב, רק לא את הדבר האמיתי.

אתם נורמלים?! מה העניין לפגוע להם ברכוש?!???מתו"ש

בס"ד

צריך להרוג אותם כמובן.

צריך להעיף אותם!!אביב

אבל אי אפשר ולכן ----

הצבא מטפל בהם!!

והוא מטפל,

אל תגידו שלא!!

חלאס!!
ה"תג מחיר" הזה זה חרטא, זה רק מחזק את הערבים כי הם רואים איך כל האליטה השמאלנית - שבמקרה היא זו הנשמעת בארצנו - מתנגדת ומגנה את אלה שעושים את "תג מחיר".... ואנחנו נדפקים, לא הערבים!!

די די די....שמחה שמחה

תתעוררו חיביים להתעורר!!!!

למי ששאל מה זה עוזר?

1.זה בטווח יותר עוזר ממי שלא עושה כלום!

2.זה עוזר ממש המלחמה שלנו היא בערבים(הצבא לא נלחם הוא רק שומר וגם את זה הוא לא עושה כמו שצריך)

וזה המלחמה הכי גדולה זה הדרך.(ברור שלהרוג זה הכי טוב אבל זה בהמשך)

3.הערבים מרגישים במקום של יהודים בבית וזה הכי הכי גרוע שיש.

"הצבא מטפל"?דוסית גאה!

תמשיכי לחיות באשליות אחותי.

החיילים המסכנים שלנו נלחמים כדי להגן עלינו, הם לא מטפלים בערבים.

כמו שכשכואב הראש לוקחים כדור ואחרי שהשפעת הכדור נגמרת הכאבי ראש חוזרים.

במקום ללכת לטפל בכאב ראש ולמנוע אותו לגמרי...

אביב דוסית גאה צודקת. |כבוד השופט|מתו"ש
זה לא גורם לחילול ה' מיותר?דאץ

ואז זה יותר מזיק משזה עוזר?

לא. אתה יודע למה?135792468

כי אם אתה ימני מתנחל מהשטחים הכבושים מעבר לקו הירוק,

לא חשוב ולא משנה מה תעשה, הם תמיד יוצאו אותך זבל,

ואתה תמיד תצא הפורע חוק המופרע.

ולכן כדאי מאוד להפסיק לחשוב מה ה ם יאמרו, כי הם יאמרו אותו דבר בכל מקרה.

כן ובכל זאת~מישי~

אתה צריך לדאוג שאתה לא תהיה הפורע חוק, ההורס רכוש. בדיוק כמו שאתה לא תבוא סתם ככה לגנוב לערבי. למרות שמותר לך כי הוא ערבי ולא יהודי. להרוס רכוש זה סתם להיות מושחת. אתה רוצה להילחם, תילחם סבבה. אני מאוד בעד להעיף אותם ולהרוג את כל הרוצחים. תילחם!!! תהרוג את הרוצחים!!! ומי שלא יכול (לדוגמא אני^^) לפחות תנסה להסביר למי שאתה יכול אותנו את הצד שלנו שהערבים הם אויבים שלנו ורוצחים בנו וצריך להרוג אותם. כל אחד כפי כוחו.
אבל להרוס רכוש זה לא הדרך וזה לא נראה לי עוזר בכלל. וחוצמזה שככה גם האלה שלא נגדנו שמנסים להבין אותנו (לא כולם מקבלים כמובן מאליו את מה שאומרת התקשורת) אבדת אותם. הם רואים שאתה לא בן אדם טוב. שאתה בן אדם שהורס רכוש. גם אם מותר לך לעשות את זה-זה לא דבר טוב לעשות.

ואני לא חושבת שחסר בתנ"ך דוגמאות של חוליגנים אבל אני גם לא חושבת שהתנ"ך מתייחס אליהם בכבוד. דוד המלך הוא הראש שמתנגד לזה. לרצח סתם. לנזק סתם. אם זה במלחמה לפגוע על מנת לנצח- זה בסדר. אבל כאן זה סתם הרס כדי לקבל את הצומי של המשטרה. לא יוצא מזה כלום. וגם אם זה לא בני נוער, אם זה אנשים מבוגרכים- קל וחומר שאני לא מבינה איך הם יכולים לעשות דבר כזה...

ואת יכולה לכתוב לי איך שאת רוצה. גם אם תקללי אותי זה לא יפגע בי זה יפגע בך שאת מקללת. אני באמת לא יפגע. תגידי מה שאת רוצה. בסה"כ את רוצה להגיד את הדבר שלדעתך הוא טוב. יכול להיות שאני ממש מרגיזה אותך. אני מצטערת. אין לי כוונה כזאת. פשוט אני מאמינה במה שאני מאמינה- אני מאמינה שיש דרך טובה והדרך של הריסת רכוש- לא טובה. אני חושבת שזה לא מוסרי להרוס רכוש. יכול להיות שמקרה שזה ערבים את חושבת שזה הדרך היחידה הטובה וביותר. זה בסדר.

כ"כ מסכימה- 135792468!!!*#&למה?!*#&

חוצמזה, שלהתגייס לא בהכרח אומר נקמה בערבים.. זה הרבה נגד יהודים.. כואב כואב, אבל נכון!

ואני קראתי פה כמה דברים..ואני גם ממש מצנזרת את עצמי-

חברה, די להיות "בסדר" !!!! די לנסות למנוע חילול ה' על ידי התכופפות..אנחנו לא בגולה! זאת הארץ שלנו!

פה, אנחנו שולטים, בלי לתת סיבות ותירוצים לאפחד!

כמו שנאמר, הם בלאו הכי ימצאו איך להוציא אותנו ----- (צנזורה)

אז לפחות שאנחנו לא נרגיש כאלה ביננו לבין עצמינו!!!

משום מה זה לא שלח לי את התגובה...~מישי~

כתבתי משהו ממש ארוך אני מקווה שהוא יעלה אם לא אני אנסה שוב...

יופי...זה נשלח... =)~מישי~

תפתחו..נטע=]

אנחנו כאזרחים לא יכולים לעשות יותר מידי.. כי זה שנזרוק אבנים על ערבים וכו'.. זה לא יעזור..צאו מהסרט, זה לא מאיים עליהם בגרוש..-והם אפילו ימשיכו לעשות פיגועים וכו'.. כי הם רואים שהממשלה לא עושה כלום ואנחנו כאזרחים מנסים להתנקם בהם.. מה שכן, צריך להסביר לממשלה שזאת הארץ שלנו, המדינה שלנו ולכן אנחנו השולטים, וברגע שהאויב פוגע בנו אנחנו צריכים לעשות עם זה משו ולא לוותר(לדוגמה-לרצוח מחבלים,לא לשחרר מחבלים מהכלא,לפצוץ בתים שלהם,לא לתת להם לבנות בתים,לפתוח במלחמה(אם כל השאר לא עוזרים)וכו'..)אבל זה צריך להעשות ע"י הממשלה, הצבא, וכו'.. צריך להסביר לממשלה שבזה שהם יורים על מתיישבים בחוות גלעד כדורי גומי הם גורמים ליותר פיגועים. למה?! כי כשערבים\האויב רואים שאנחנו נלחמים בתוכנו ויורים אחד בשני, אז למה שהם לא יכנסו למסיבות?!?! מבחינתם זאת אחלה סיבה..

ואני לא אומרת שלא מריך לרדת לצמתים וכו'..צריך, אבל אנחנו צריכים להבין למה אנחנו עושים את כל זה ובשביל מה ובשביל מי..אנחנו הולכים כי להראות לממשלה שזה כואב לנו וצריך לטפל בזה, ולא כדי לעשות "תג מחיר" שבכל מקרה לא יעזור ורק יעצבן יותר ת'ערבים ות'ממשלה..

טעות!אנונימי (פותח)

תזכרו שניה בהסטוריה שלנו..
לא, לא רחוק מידי.. על ימי המחתרות.
נוער חזק שעשה הרבה פרובוקציות.. והשיג את המטרה באש ודם.
אני לא באה להכריז מלחמה נגד השילטון!- ממש לא!
אבל במקנה קטנה אני יכולה לסכם-
תג מחיר פירושו- ליצור פחד בקרב הערבים שמסביב לישובים.
זה לא הזוי-
מה הפלא שהם מעיזים לחדור לישוב ועוד לבית?!
הם יודעים שממילא לא יעשו להם כלום..
וגם אם יתפסו אותם סוו וואוט?!
הם יכנסו לכלא בתנאים מעולים וישוחררו אוטוטו עם החזרת גלעד שליט..
אז- העיקר הם הרוויחו ובגדול!- גם רציחה של 5 בני משפחה אחת, גם דיכאוי העם שלנו, ויותר מהכל- עצב בימים כל כך שמחים!
אז--תג מחיר הוא פרובוקציות!!! כן, גם ידוי אבנים על רכבים ערבים הוא משהו,
על מנת להשליט פחד.
אם לא מהשילטון לפחות מהתושבים!
אני ממש לא מדברת על רציחות- ומעשים שפלים כמו שלהם.
זה לא הרמה.
פגיעה ברכוש יכולה להיות גדולה וחזקה.
וכמובן- מעבירה את המסר!

לא שותקים!

מזדהה!חרותיק
העניין בתג מחיר הוא....הסטלן הקטן

לפגוע בהם ולהכאיב להם כ"כ (לא יודע באיזה דרך דווקא...)עד שהערבים בעצמם יעמדו בכניסה לכל הערים והכפרים "שלהם" וימנעו ממחבלים לצאת...

אני לא חושבת שי לתג מחיר איזושהי כוונה~מישי~

לגרום לערבים לצאת לרחובות, להפגין ולמנוע את הטרור.
ואם היתה להם כוונה כזאת אז הם לא היו מסתפקים בלנקב ל2 ערבים מסכונים את הצמיג. כי זה לא משפיע. זה מעצבן אותם, ברור. אבל לא מספיק בשביל שיגיבו. שיסכנו את עצמם במלחמה בטרור שמפחיד אותם לא פחות מאותנו.

אם עכשיו אני ארצח נהג מונית ערבי אז לא יהיו...פעמיים חי

פיגועים??????....

או שאתם סתם רוצים להוציא את העצבים ואת הכעס בצורה אלימה כי אתם אנשים אלימים... ובאותה מידה הייתם מרביצים לשוטר/יסמניק???

מה המטרה לעזזל אני מנסה לראות אותה.. אולי תסבירו לי?

פעמיים חי135792468

מה אתה חושב תגיד? מה?

אנחנו במלחמה. מלחמה מוזרה האמת, אבל מלחמה.

רוצה אני יסביר לך מה פירוש המילה מלחמה?

מספר המשתתפים- שתי קבוצות.

המטרה- לנצח.

מהלך המשחק- כל צד פוגע בצד השני, ברכוש, בחיי אדם, בקרקעות, וכ"ו.

הקטע הוא, שהם הבינו את המילה. ורק אנחנו עוד לא מצאנו את הפירוש שלה במילון.

המטרה, לעזאזל, היא לנצח. את הפירוש לזה אני מקווה שאתה יודע.

אתה גם מהאנשים שתופסים את זה ככה- שתגי מחיר עושים ילדים אלימים שנפלטו ממסגרות וברחו מהבית ופורקים עצבים? תאמר לי עם כן. אני יוכיח לך אחרת.

אם אני כותבת חד מדי..אז תאמרו אם זה פוגע או משו.

ואגב למה כתבת מהשם של כולם?~מישי~

אני לא מבינה. את\ה מאוד נחרץ\ת. למה את\ה לא יכולה לעמוד בדעות שלך...?

לא יכולה עמוד בדעות שלי?אנונימי (פותח)

אם אני רוצה לכתוב תגובה אחת פה- אני לא יפת בשביל זה ניק!
ותאכלס- מה זה משנה מי אני?!
ממילא לא מכירים אותי-

העיקר שאת המסר- העברתי!

ואגב-
פעמיים חי!- זה שהם יקבלו כתמורה הרבה פרובוקציות- ולאו דווקא בחיי אדם!
גם עשיית אנדרלמוסיה גדולה יכולה למוטט שילטון חזק.
אם מחבל אחד ימנע מללכת לעשות פיגוע- כי מי יודע מה הם יקבלו תמורה..
זה שווה הכל!!!
וביוחד- ששם ה' יפסיק להתחלל עד כדי כך- על ידינו!-
שלא עושים כלום..

תג מחיר לא עושים כזאת אנדרלמוסיה~מישי~

הם לא מנסים לעשות מרד, מהפכה... אם הם היו מנסים לעשות את זה אולי זה היה טוב (אם כי לדעתי עכשיו הכי חשוב שלטון חזק. זה מה שמחזיק את ישראל. מהפכה לא תעזור. הם ינצלו את זה שאנחנו לא סגורים על עצמנו להרוג בנו לפני שנספיק להתגונן...)
הם מנסים קצת לעצבן את המשטרה וככה להשפיע שיעשו משהו ולדעתי זה לא נכון הדרך הזאת...

ל13....פעמיים חי

לא הבנתי: אתה באמת חושב שאם לדוג' נצית שדה של ערבי אז ננצח במשהו??

הערבים ישמחו וירקדו על הגג כשיראו מגבניק גורר אותך למעצר על השחתת רכוש וגזל.

וכך ננצח?????

הם יפסיקו לרצוח/ לגנוב/ להשחית. רק אם כמה יהודים יהרגו להם אנשים?!

אתה עד כדי כך תמים??

הם יעשו יותר פיגועים ויהרגו יותר אנשים ושום תג מחיר לא יעצור רוצחי תינוקות.

מצטער להגיד לך את זה.

הוכחות שהערבים מפחדים מתג מחיר:אנונימי (פותח)אחרונה

חפ-שו בגוגל את המילים הבאות:

'תג מחיר הרשות הפלשתינית' (ככה בדיוק, ללא מרכאות).

תראו כמה כתבות יהיו לכם על הפחד של הרשות מפעולות נקם של מתנחלים.

סתם דוגמה קטנה:

ברשאון שעבר, הרשות קראה לתושבים הערבים לא לנסוע על ציר 60, מחשש למהומות של מתנחלים בעקבות הטבח, ובאמת, מעטים מאוד הערבים שנסעו.

הם פחדו!

והם מפחדים

מי שלא יודע,שלא ידבר.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך