שבת זכור! איזו התרגשות, הולך להיות מדהים בע"ה.
איפה אתם בשבת? קריאת מגילה?
ולמה התחפשתם?
האם אתם מתכננים להניח בטטות במשלוחי המנות המסורתיים על מנת לשמח את שכניכם?
(רציתי לשים ליצן
אבל הוא בכלל לא שמח
אז: ![]()

)
הסנה-בוערשבת זכור! איזו התרגשות, הולך להיות מדהים בע"ה.
איפה אתם בשבת? קריאת מגילה?
ולמה התחפשתם?
האם אתם מתכננים להניח בטטות במשלוחי המנות המסורתיים על מנת לשמח את שכניכם?
(רציתי לשים ליצן
אבל הוא בכלל לא שמח
אז: ![]()

)
ראיתי היום בטטות בחנות
![]()
![]()
![]()
![]()
יש לנו באולפנית במוצ"ש פעילות במקום שבת זכור (שהייתה אמורה להיות שבת שעברה אבל בגלל הגשמים המרובים היא התבטלה ) ואני לא יכולה להגיע כי יש לנו מסיבת פורים בסניף וזה נורא מעצבן!!!! אבל בעיקרון קריאת מגילה והכל אני ביישוב בו אני גרה. אני מקווה שתהיה מישהי שתתחפש לבטטה שיהיה קצת מגוון ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(((.. אינלי כח..יעלולה
סתם אחד חפרןסלחו לי אתם בטטות? אם אתם כבר מקימים את הכללים, קימו אותם לגמרי (כמוני) אינכם כותבים כראוי ...סססססססססססססססססססססססססססתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ולסיום - 

בעזרת ה' נחמה את זכר עמלק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בבית... קריאת מגילה איפה יכול להיות? בגינה הציבורית?? חח סתםסתם! אבל לא אומרת...
אממ... החלטתי לייבש ועקב תקלות טכניות אני לא מתחפשת 

עקב שנאתי הקשה לבטטות אינני מתכוונת לעשות כנא' למעלה!
הרהוראני בבית בשבת ובפורים..
התחפשתי לפרדוקס (לא היה לי מושג למה ואז ביום חמישי הציעו לי את הרעיון)
זה היה מצחיק להסביר לכל הבנות בכיתה ז' ששאלו מה זה פרדוקס |אוהב לחפור| " את עולם לוגיקה אפשר לחלק ל2 על ידי תכונה מסויימת וכל העמצים בעולם חייבים..." בלה בלה בלה.. אני חושבת שהן פחדו ממני כל היום בגלל זה
התחפשתי לילדה שלא התחפשה..
|עצלן|
חוששתני שלא נשלח בטטות, אינני בטוחה עד כמה זה ישמח את לבב מכרינו האהובים..

אין לי כוח למלאות אחרי התקנות הבטטה של התקונוגה ולכן אני נמנעת מלהגיב...

אווזה.הנני מבואסת עד כדי שיעמום שגרם לי לשבת על המחשב בערב פורים כמו איזו בטטה, שכן היה לנו סעודת פורים משפחתית, ובמקביל מסיבת פורים בסניפי הנחמד. עקב כך שהוריי לא הרשו לי לברוח מהסעודה המשפחתית נאלצתי להשאר שם, וכאשר גמרנו התקשרתי למדריכותי היקרות. ומה התברר? שבו ברגע הם יצאו מהסניף שבו התקיימה מסיבת הפורים (שאני הייתי שותפה באירגונה). עקב כך ובהתאם לזאת אני מבואסת מ-מ-ש!!
משפחתי ואנוכי אצל סבנו וסבתנו במודיעין
בטטה של עיר
אה ואימי קנתה לי כנפיים של פרפר אז שמתי אותם בלימודים ועכשיו אני מחפשת אחריהם לסעודה...

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים