נבנסתי ונדהמתי@#$$@$#$#$^%*$#@!האחת והיחידה!!

בשאיפה לעליה

פורום נוג"ה יקר!!!!

אני לא יודעת מי מכם מכיר אותי ומי לא,

עד לפני חצי שנה הייתי גולשת כאן הרבה,

אבל מה לעשות שהזמן הולך נגדינו.

ויצא שכבר כמעט חודש לא נכנסתי לכאן.

אני נכנסצ היום בבוקר,שושן פורים תשע"א.

קוראת על הרבנים,הכתרה,התקנון וכו'

ומגלה שהפורום הזה הוא אחד המקומות הזוווועתים שבנאדם יכול להכנס אליו.

ועכשיו אני יסביר.

כשיש לי חברה שאני יכולה לדבר איתצה החיים יפים,

כשאין לי יש לי שתי אפשרויות:

1.להיות חסרת חברות

2.לעבוד על עצמי שיש לי חברות.

איך עושים את זה?

נכנסים לפרומים(לא דווקא ערוץ 7 גם פייסבוק) ומתכתבים עם אנשים לא מוכרים.

ומעכשיו יש לי יותר מ200 חברות.

אבל ברגע שא ני אתנתק מהמסך אני אגלה שאני שוב לבד.

לזה קוראים:

העולם הורטואלייי

ועכשיו,

סתכלו לאן הגענו,

הכתרה ותקנון וירטואלי???

אתם לא חושבים שקצת הגזמתם הפעם??

אתם נותנים לעולם הורטאולי לעשות לכם קונצים כאילו הוא העולם הרגיל שלכם!!!

אתם לא צריכים חברה יותר,

כי יש לכם הכל במסך!!!!

שלא תחשבו שאני באה נגדכם,ממש ממש לא!
סתאם כואב לי לראות איך אתם נכנסים לזה חזאק,

וכמה זה יכול להרוס אותכם כמו שזה הרס אותי!!!

אם הגעתם עד לכאן-תודה...!

וסליחה עם יש נפגעים...!

צודקת.ניגונים

אבל, ויש אבל גדול-

המקום הזה נותן המון אם יודעים איך להשתמש בו. (ממש כמו כל דבר בחיים.)

שטויות. יש לי חברים אמיתיים מכאןצחקן

שאני בקשר טלפוני עמם, נפגש עמם, מקדם פוריקטים וכיוצא באלו.

יצחק.

האם העולם הוירטואלי שלך זההאוסנת

לעולם האמיתי שלך?

(לא חסרים פה אנשים שבעולמם הוירטואלי הם במרכז החברה, אבל בפועל הם לא יודעים איך ליצור קשר עם בן כיתתם)

^^^

ובזאת הוספתי על הדברים הנכונים של אריאל.

שטויות.משה

את אשתי הכרתי כאן. אז מה, היא וירטואלית?

כל ערב מחדש אני מגלה שלא

אבל אתם לא יכולים להגיד שאין כאן דברים שליליים.ניגונים

(וגם לי יש מכאן חברות מדהימות-זה לא קשור. צריך לדעת איך לא להסחף.)

את צודקת במידה מסוימת אבל את גם טועהענבל

אנחנו מסוגלים להבדיל בין העולמות וחוץ מזה שכמו שצחקן אמר אני הכרתי אנשים חדשים נפלאים ועם עומק פה והם לא באו במקום החברות האמיתיות שלי הם באו בנוסף אליהן ודבר שני גם אני מכירה מישהי שיש לה חבר בגלל הפורום והם יתחתנו בסוף השמינית או קצת אחרי אבל אני יודעת שהם יתחתנו! אז יכול להיות שזה עולם וירטואלי ויכול להיות שזה נראה לך מוגזם אבל אני קיבלתי מפה המון דברים טובים ונפלאים וראיתי פה כיוונים חדשים לחיים בקיצור הפורום תרם ותורם לי המון!!!

אז לכל חברי הפורום היקרים תודה לכם תמשיכו להיות כאלה נפלאים!

סליחה על החפירות פשוט הייתי חייבת להגיב כי זה ממש חרה לי חופר

אממ..אביב

ככה:

האמת שבהתחלה כשקראתי על הרעיון נרתעתי מזה..

ואז הבנתי שזה לא רציני, רב רבנית וכו'..

פשוט להרים כאן קצת ת'מורל, לעשות אווירה, ליצור הווי לפורום..

מעכשיו יש יותר בדיחות פנימיות, צחוקים וזה..

בעיני זה נחמד.

הפורום, מה לעשות, הוא חברה (hevra), ולכל חברה יש הווי ובדיחות ופעילויות.. אז לנו יש מפגשי פורום ו"רב ורבנית" ותקנון..

אבל זה הכל לכיף, באמת.

לוידעת,

מקווה שהסברתי ת'צמי כמו שצריך..

שבוע טוב!

אביב

דבר ראשון- מה שכתבת לא נכון לגבי כולם!כנרית על הגג=)

דבר שני- אם נהנים מזה וזה עוזר, אז למה לא? למה חייבים להיות בדיכאון  אם אין לך חברים? ולמה לאנשים פה את לא קוראת בני אדם? מה- זה יצורים וירטואליים? אסור להנות קצת?

ודבר שלישי- אני שונאת את המושג הזה עולם וירטואלי! המחשב לא כותב הערות ותגובות לבד, מישהו אנושי יושב וכותב את זה, ואם אתה מדבר אם מישהו אז הוא באמת מדבר איתך, במיוחד אם אתה מכיר אותו, זה דרך המחשב אבל זאת מציאות!!!

אני יכולה להעיד ....עץ על מים

שזכיתי להכיר כאן מישהי שהכרתי הרבה לפני ערוץ 7....

זכינו להכיר יותר טוב ב"ה ....

יש בזה חיובי ויש פחות חיובי...

והכל תלוי במקרה הספציפי שעליו מדובר!

העולמות הם לא סותרים.<אריאל>

אין לך מה להיבהל, קצת אויירת פורים לא מזיקה. זה שיש בפורום הכתרה ותקנון זה מוסיף למי שנמצא פה, ולא גורע מכלום בעולם האמיתי. 

לא נראה לי שמישהו חשב פה: "וואו בגלל שיש הכתרה בנוג"ה עכשיו אני לי סיבה ללכת להכתרה של ישיבה/אולפנא.  

את בטח מתכוונת לצאת נגד השיעבוד לעולם הוירטואלי, אני מסכים- לשרוץ פה מבוקר עד ערב, ולא להיות מעורב בחיים חברתיים רגילים בגלל העולם הוירטואלי הוא דבר פסול והורס. אבל אם להשתעבד לפה או לא, זה החלטה של כל אחד ואחד, בין אם האווירה טובה או לא טובה. 

צודקת....~מישי~

זתומרת אם אתה מצליח לשמור על עצמך מהתמכרות זה טוב אבל אם לא פשוט כדאי לא להכנס...
ברור שהתקנון כשלעצמו הוא לא בעיה רק שיש אנשים שאצלם כל החיים זה החיים הוירטואלים אז זה מוגזם...

יש בזה משו.. צודקת.נועוש=]]!!
את צודקת ופחות צודקתב.ש.

צודקת במקרה של אנשים שלא יודעים/לא רוצים לפתח קשרים בעולם האמיתי מתוך העולם הווירטואלי.

ואת פחות צודקת במקרה של אנשים שכן יודעים לעשות את זה ואני מכיר הרבה אנשים מפה שיודעים לעשות את זה.

זה נכון שלא כל ה-200 חברים פה יהיו גם חברים במציאות אבל חלקם בוודאי שכן.

תקשיבי, בכללי, את צודקת שזה ממש לא טובzehavawize

להיכנס לעולם הוירטואלי בחוזקה ולשרוץ פה....

אבל....

אני לא חושבת שהקטע של התקנון והרב והרבנית היה הקטע הזה... זה פשוט דוגמא לא טובה...

בתור המארגנת של הבטטה הזאתי, אני יכולה להגיד לך שעשינו את זה רק בשביל האווירת פורים פה בפורום!!

זהו!

זה לא שאין לנו חיים מחוץ לזה.... רב ורבנית? עשיתי את זה במקביל להכתרת פורים שלנו[חוה! שקט! ] ! מגילה? במקביל לעיתון בית ספר!

בסה"כ רצינו שיהיה פה אווירה נחמדה... בכל זאת, פורים!

^^מסכימה ממש עם זהבה..[[=נושי104

[חחח, וההכתרה? נקודה רגישה.חושף שיניים]

אממ... זה תלוי.מרב14

זה נורמלי שעושים הכתרה וכו', אבל אני קראתי איזה תגובה של מישהי שכתבה ש- "בגלל שאנחנו חיים פה וזאת החברה שלנו, אז צריך לעשות הכתרה וכו'..." (לא בדיוק ככה, אבל זה פחות או יותר מה שהיא אמרה..)

וזה ממש צרם לי שבנאדם אומר שהחיים שלו הם וירטואלים ולא אמיתיים, והוא אפילו לא רואה בזה בעיה...

ולמשה-

אישתך לידיעתך, לא וירטואלית. אתה הכרת אותה כאן, אבל אתה חי איתה באמת, לא דרך המחשב, כפי שאתה מגלה כל פעם מחדש..

אריאל צודק....> (פירוט)סתם אחד חפרן

אני לא חושב, או יותר נכון לומר אני בטוח - שאין פה אף בנאדם שמכור לפורום כמו שיש אנשים שמכורים לפייסבוק, וזה מסיבה פשוטה - אין למה להיות מכור פה אין פה קיר שמתעדקן כל מאייה כמו בפיסבוק, ככה שגם אם אתה נכנס לפה פעם ביום, אתה יכול להספיק לקרוא את כול מה שכתבו פה באותו היום  + להגיב עליו. בקיצור דיי הגזמת שהשוות את זה לפיסבוק. כי גם מי שמכור לזה לא יכול לשבת ולהיות על האתר כול היום............

לגביי ההכתרה - הכול בא כמו שכבר אמרו בראש של פורים ושמחה ולא של התמכרות........

נ.ב אם זה רע וזה התמכרות וכו' וכו' אז למה בכללל יש לך פה חשבון לא הבנתי?!..........

יש מצב שזה נכון על אנשים מסויימים... ממש לא כולםמתו"ש

בס"ד

אישית אני יכולה להגיד לך שיש לי הרבה הרבה הרבה חברים לא ורטואלים, אבל נחמד לי כאן, אז למה לפרוש?? (אני יכולה לפרט למה נחמד אבל בכלל לא בטוח שתקראי ולא בטוח שזה מעניין אותך אז חבל להפעיל תמוח סתם.... אם מעניין אותך תגידי)

וואלה זה סתם לצחוקים...פעמיים חי
|מסמיקה קשות|טובי =][=אחרונה

יש הרבה משהו במה שאת כותבת |מכורה לערוץ |

ואולי באמת אני מפתחת פה יותר מידי קשרים ..  

אבל תחשבי שיש אנשים שמפיקים מיזה טוב ! ואת לא יכולה לשלול מראש ..

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך