בס"ד
אתמול הייתה לנו בסניף מסיבת פורים, הכל טוב ונחמד, עד שהבנתי שאני בבעיה רצינית מאוד.
המד"ש שלי היה שיכור-ולא רק זה, הוא ידע שהוא שיכור, הוא יודע מה קורה לו שהוא שיכור ובכל זאת הוא בא למסיבה.
עכשיו, מלא זה היה חברה גדולים, מסיבת פורים למדריכים, אחלה, שיערב לו-זה היה מסיבה גם לשבט נבטים, מה שאומר שזה כולל גם את כיתה ד'.
הוא ידע מצויין שהוא שיכור, הוא לא הסתיר את זה ושתפסנו אותו המדריכות רגע הצידה ואמרנו לו שזה לא מתאים שהוא בא הוא אמר שדווקא הוא חושב שזה טוב, כי ברגע ששיכורים יוצא כל האמת של הבן אדם והוא רוצה שהחניכים שלו יראו את האמת שבו.החניכים שלנו גדולים, כיתות ח'-ט', אז אם זה היה רגע לשבט שלנו אז אולי זה היה איכשהו בסדר, אבל היו שם ילדים קטנים יחסית, ומה לעשות הוא הפחיד אותם!
אז נכון, הוא לא היה מאוד מפחיד, וציטט רבנים, ואמר דברי תורה ולא עשה יותר מדי שטויות-אבל בכל זאת...
וכן, באו אלי חניכים קטנים יותר ואמרו לי שהוא מפחיד אותם, ובאמת שניסיתי להסביר להם שזה לא כל כך נורא שהוא שיכור, שהוא לא יעשה להם כלום, כי הוא בעיקר דיבר עם המדריכים והחניכים הגדולים יותר וגם שהוא דיבר איתם הוא אמר דברי תורה ולא עשה שטויות (שמר נגיעה כרגיל וכ"ו...כי הסניף שאנחנו נמצאים בו חוץ ממני, המד"ש שלי, ועוד מדריכה בסניף כל השאר לא שומרים נגיעה...)אבל!!! מה עושים עכשיו?! החניכים כן יזכרו איך הוא התנהג וכ"ו וממדריך שיש לו שם כזה או אחר-מהדוים שבסניף הוא יהפוך למדריך שיכור ומפחיד-וכן, זה מפריע לי, כי תכלס זה משפיע גם עלי בתור מדשי"ת...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()