אני לא מאמינה שאני כותבת אתזה- כבר הרבה שנים אני מדחיקה.
אבל כבר נמאס לי- אני לא יכולה!
אני שביעיסטית, גדולה מספיק בשביל לנתב לעצמי את דרכי בחיים ולהחליט על מהלכים מסוימים- אם לא על כולם.
הבעיה היא שאבא שלי לא ממש חושב כך. זתומרת- ממש לא חושב כך!
והוא עושה אתזה בצורה מתוחכמת- הוא כאילו מביא הסברים ללמה אני חייבת לעשות מה שהוא אומר וכאילו זה לטובתי- אבל בעצם זה סוג של שליטה שהוא מחפש.
לפעמים אני ממש מפחדת ממנו- שהוא יעשה לי משהו אם לא אעשה כמו שהוא מבקש- שהוא יפגע בי פיזית או רגשית!
ועל סמך העבר יש לי סיבה טובה לפחד!!!!
הסביבה מכירה אותו כאדם נחמד, מבין משתדל ואיכפתי ואין מצב שאני פונה למשהו.
לפעמים יש לאבא שלי כריזות שהוא לא מדבר איתי או שהוא מאוד עצבני ואז הוא כאילו מחכה שאני אשאל אותו אם עשיתי משהו לא בסדר ושאתנצל ואסטמרטט (מלש' סמרטוט) ואז הוא כאילו חוזר לעצמו והכל בסדר.
הוא לא נותן לי להביע את דעתי- תמיד הוא יודע יותר טוב ויש לו נימוקים מצוינים לכך!
אני מוצאת את עצמי עושה מה שהוא מבקש ורוצה- העיקר שיהיה שקט בזירה ומרגישה שהאשיות שלי נמחקת לאט ואט .
זה הגיע למצב שכמעט כל דבר שאני אומרת או פעולה שאני עושה ישר אבא שלי עולה לי במחשבה - מה הוא היה אומר עם הוא היה לידי ואיזה פגם הוא היה מוצא במה שעשיתי!!!
אני בחרדות מה יהיה כשאני אגיע לענייני חתונה- הוא יכפה עליי להנשא עם משהו שהוא רוצה? הוא יוכיח לי למה לא עם משהו אחר? אני שוב אעשה משהו שאני לא רוצה???
אני רוצה לקום ולצאת מכאן!!!