נכון במגילת אסתר אז מרדכי הציל את אחשוורוש? מבגתן ותרש כאילו.
אז מה הפרס שהוא מקבל על זה? הוא לובש ביגדי מלכות ומרכיבים אותו על סוס ואומרים ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו.
תכלס, זה פשוט פרס בטטה. באמת. כאילו אתה הצלת חיי אדם. ולא סתם אדם - המלך בכבודו ובעצמו!! וזה מה שאתה מקבל? ככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו? תודה רבה באמת.
אני, אם הייתי מצילה ת'מלך ממוות בטח, הייתי מצפה למשו אחר. איזה פרס נורמלי. לא שמישו יצעק שככה יעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו. תודה באמת. יכול להיות שאפילו הייתי מגדירה את זה כ"הפדיחה הגדולה בחיי". מזה? למה שהייתי רוצה שהיו מובילים אותי בכל העיר וצועקים "ככה יעשה..."? למה מה קרה? תנו פרס נורמלי!! וחוצמיזה, מזה? הפרס שלי הוא להודיע לכולם שכדאי להם להיות טובים למלך? כי תכלס, סתכלו דקה על המילים, זה אשכרה הבטחה למישו הבא שיעשה את זה. אז מה? לבנאדם הבא שיעשה את זה יצעקו לפניו "אתם רואים? אמרנו לכם אז, אצל מרדכי היהודי" למה מי מת? זה בדיוק כמו שנגיד מצאתי למישו כדור, אז הפרס שלי זה לצלם אותי ולתלות את התמונה שלי על כל לוחות המודעןת בשכונה בתוספת כתוב "זה יהיה הפרס של כל מי שימצא לי ת'כדור עוד פעם כשהוא יאבד". פרס פשוט מעצבן. הייתי שוחטת מי שהיה עושה לי את זה.
תודה אם קראת עד כאן. אני ממש ישמח לתשובות. המשך יום נעים!!
![]()
![]()
![]()
![]()
...מתה על הסמיילי הזה!! הוא פשוט כאפות...![]()