מה דעתכם על כניסה לעזה?
בעיקבות המצב הביטחוני בארץב.ש.
דעתי חיובית אם זה נעשה בצורה נכונה.noga14
אני ממש בעד!!!ענבל
שיהרגו את כל הערבים!!!! אני שונאת אותם שיעופו מפה וכדאי שזה יהיה מהר!!!!!!!
גם אני בעד יאלה צריך להרוג את כולםידיד
אין קטע להכנס ולצאת!!תהילול
אם נכנסים - אז נכנסים וכובשים!!
עם כל הכבוד לעופרת יצוקה (ויש כבוד!!)
הגענו לשם, יכלנו לכבוש את עזה (וגם להחזיר את גוש קטיף..)
ונסגנו....
אז ברור שהיה לזה קטע אבל זה היה השקטה רגעית
זה בדיוק כמו לשים על פצע קרח - זה מקפיא את המקום אבל רק לכמה דקות...
אז אני אומרת שאם נכנסים (וזה יגבה מחיר...) אז לעשות אתזה פעם אחת ולתמיד!!
מתי שהוא אנחנו ניצטרך לכבוש את עזה.
השאלה היא רק - מתי???
וכמה שיותר מהר - פחות נפגעים בפיגועי טרור ! (לדעתי..)
זה ישיג קצת יותר שקט עד השקט הניצחי שיהיה בגאולה!
לא מלחמה! לא!ניגונים
אני לא רוצה עוד הרוגים.
אני עוד שניה נכנסת בהם! עצבנו אותישירה .ל.
אזעקה בחמש וחצי בבוקר...!!!!
וגם לפני שלושה באמצע חזרות להכתרה....
מכות צריך להכניס להם!!!
מסכימה עם תהילול ב100%!!!~מישי~
מה אלה הנסיגות האלה? מה זה עוזר. אנחנו יותר חזקים מהם אז בואו נכנס ונכבוש את עזה!
לא כרגע.golani
אם ההתקפה של אירוגני הטרור מעזה תימשך אז סביר שכן אבל אין טעם להיכנס למבצע כזה עכשיו, הסאה עוד לא הוגדשה לגמרי מבחינת ירי הרקטות.
לא מספיק! תנסה אתה לקום בחמש וחצי מהאזעקה!!שירה .ל.
זה טיעון פחות טוב אפילו מהטיעונים ששומעיםgolani
- מאלה שתומכים בשחרור גלעד שליט תמורת המוני מחבלים:"תחשוב מה היה קורה אם זה היה הבן שלך".
במקרה שלנו זה "תחשוב שאתה היית צריך להתעורר מהאזעקה"
הצד השווה שבהן שהטיעונים הנ"ל פונים אל הרגש ולא אל השכל - אי אפשר לנהל מדינה לפי הרגש.
מה אתה רוצה?רבקה...
עוד פיגועים ח"ו?
צריך להקדים רפואה למכה ולא לחכות שהם יגדישו את הסאה!
אנחנו לא רוצים לסבול עוד כדי שמישהו פה יבין שצריך לעשות מעשה!!!
אי אפשר לראות את כל העולם דרך כוונת הרובה.golani
אם מדובר בגל שבא ויחלוף לו אז כן, אין לי עניין לפתוח במבצע נרחב.
אם מדובר בגל מתמשך אל אלימות אז צריך להיכנס בהם בעוצמה אדירה - שיכאב להם.
אני חושב שכדאי לתת לזה עוד שבוע - שבועיים.
מה??! איך אפשר לחכות?תמר ב
ואם במחיר של המתנה ירצחו עוד יהודים?!
יחד עם זה.. אני לא יודעת אם כניסה לעזה היא פתרון..
ברור שהמדינה חייבת לטפל במצב. אסור שהוא ימשיך! אבל יכול להיות שיש דרכים אחרות להילחם בו.
ויכול להיות שכניסה לעזה תביא גם היא לנפגעים.golani
זה לא השיקול.
לא משנה שיקול לא שיקולתמר ב
צריך לקחת הכל בחשבון..
מה שרציתי להגיד זה שחייבת להיות תגובה שתמנע ותרתיע!
לא נראה לי שלחכות יעשה את זה, אין ענין שזה יפסק מעצמו כי אז זה גם עלול לחזור באותה דרך. אבל כן יש ענין שאנחנו נדאג שזה לא יקרה יותר. חוץ מזה שנראה לי שלחכות יעשה את ההפך..
אנחנו מפחדים מלהחזיר? מה הבעיה! בוא נראה מי השולט פה ואיך צריך להתנהג! ויש לנו את האפשרות הזאת!!!
אי אפשר לצאת על כל פרץ אלימות קטןgolani
- למבצע ענק.
צריך לחכות בסבלנות ולהכות ברגע המתאים.
אני לא מבינה בענייני ביטחוןתמר ב
אבל חייבים טיפול בעניין..
באופן אישי לא נראה לי שמותר לנו לחכות אחרי כל הנסיון שכבר צברנו בטרור לצערנו..
בכולופן - אם זה מה שנכון מבחינה בטחונית אז זה מה שצריך לעשות. העיקר שזה יעשה מתוך חשיבה אמיתית ודאגה לשלום עמנו.. ולא מתוך פחד או עצלנות או כל דבר אחר..
אני לא אומר לא להגיב בכלל.golani
אלא שכדאי לחכות קצת ולראות אם זה ידעך מעצמו.
למה לחכות? למה שזה ידעך מעצמו?תילה
אתה לא מבין שבדיוק ככה זה פועל? הם פוגעים בנו, אנחנו לא מגיבים, יורדת רמת ההרתעה של מדינת ישראל, הם מתחזקים מזה ופוגעים עוד!
רצח משפחה לא מספיק? 70 ומשו רקטות ופיגוע לא מספיקים? לזה אתה קורה "פרץ אלימות קטן"???
צריך על הרמז הכי קטן שלהם לפיגועים, רציחות וכו' להיכנס בהם! איך? זה הצבא יודע יותר טוב ממני - אני בטוחה.אני לא יודעת אם מה שנכון זה להיכנס לעזה או לפגוע בחוליות או שאר האפשרויות הקיימות, אני רק יודעת שחייבים ישר להגיב. להראות להם שאין מצב שהם פוגעים בנו ואנחנו שותקים,נותנים לזה לקרות!
אם להיות חדה-תרגום למה שאתה אומר:ניתן להם להרוג עוד כמה יהודים, אולי 10 20 משהו שיחשב מספיק "רציני" ואז נגיב... (סליחה על הבוטות, אבל ככה זה נשמע)
עם שאר הדברים שרשמת, דרך אגב, הסכמתי...
אני אומר לחכות שבוע שבועיים.golani
אם זה ידעך מעצמו - מה טוב, אם לא להיכנס בהם.
בינתיים לא ברור אם זה התפרצות שתדעך כמו שבאה או מתקפה מתמשכת.
אז זאת הנקודה שבה אני לא מסכימה..תמר ב
לדעתי אין דבר כזה לחכות אחרי פגיעה ביהודים.. חייבים לפעול כדי לעצור את הדבר הבא וכדי למצוא את הפושעים.
בדיוק!^^^תילה
לחכות שבוע שבועיים עד שמה יקרה?ב.ש.
עד שמחבל יחדור גם לביתך וישחט את משפחתך?
נו באמת...
אל תהיה נאיבי...
אתה מצפה שהם מחר יירגעו ויפכו להיות שיות קטנות וירעיפו עלינו נשיקות וחיבוקים מאהבה?
אממממ תזכיר לי מתי זה קרה אי פעם בדפי ההיסטוריה.??
עכשיו, אתה יודע מה הבעיה?
אין לי בעיה שתחשוב ככה וגם אין לי בעיה שתלך להפגין עם הערבים והשמאל בשיח' ג'ראח..
הבעיה האמיתית שיש לעם ישראל זה שיש לו שר ביטחון שחושב בדיוק כמוך.
ועד שלא יפול לתוך ביתו טיל גראד/משפחתו תישחט בידי מחבלים הוא ימשיך להיות נאיבי כמוך...
גולני135792468
וואי אח שלי.
אתה איש מוזר.
אני מקווה בכל הכוונה שיש בי, שאתה אחד יחיד פחדן עם דעות כאלו.
אמן.
אמן.
אמן.
תודה על המחמאות
.golani
אם כולם פה כ"כ בעד בואו נהיה מעשיים!!-מתו"ש
בס"ד
מפגש פורום בעזה!! יאללה מי מגיע??
אני בעד!!!שירה .ל.
דעתי להרוג כל ערבי בישראל וכמובן בעזה!!!!!ג'ודי
לישראל יש תכוח לחלץ את גלעד, הצבא שלנו טוב פלוס התפילות שלנו כמובן!!!!!!!!
הצבא יכול לחלץ את גלעד ולתפוס תמחבלים לפוצץ את כל עזה!!!!! אמן !!!
יש לנו ראש ממשלה דפוק ברמות ושר בטחון מניאק שדואג לעצמו אז מה צה"ל יעשו????????
יום טוב ובשורות טובות אין לי התנגדות למשיח אחלה בשורה !!!!!!!!!!!!!!!!
"לצה"ל יש את הכח לחלץ את גלעד שליט"?golani
גלעד שליט נמצא תחת שמירה חזקה של החמאס, יש סבירות גבוה שמהרגע שהחיילים יפרצו לבית ועד שהם יגיעו אליו הוא עלול למות.
דעתי שבתור אזרחיםבאג2000
שלא מודעים לכל החומרים המסווגים ולא יודעים את המצב לאשורו- אנחנו לא יכולים לדעת אם זה נכון..
מסכימה עם באג2000~מישי~
די כבר ליומרנות שלנו שאנחנו יכולים לעשות הכל יותר טוב מהממשלה...
אנחנו יכולים צלעשות הפגנות ללחוץ עליהם לפעול אבל אנחנו בעצמנו לא יכולים לפעול אז רק לומר כמה הממשלה דפוקה לא עוזר...
golani.מה זאת אומרת "הסאה עוד לא הוגדשה לגמרי"????הסטלן הקטן
טיל אחד זה מספיק.....בטח אחרי כל הפעמים שנכנסנו ואז יצאנו בגלל הבטחות שלא יירו יותר וכ"ו....
אוווך איזה מעצבנים כולכם!טליה
מה הקישקושי שכל האלה?
בזבוז אנרגיות מיותרות שגורמות לפגיעה באיכות החומר האנושי בארץ ישראל
מה הבילבוליזציה הזאת בעד נגד להיכנס לא?
כאילו מה?
זה יעזור למישו?
לאאאאאאאאא
אז חלאס
לכו הצידה תרימו את הוד רוממותכם מהמחשב (מדברת לעצמי בעיקר)
והיידה קדימה להרביץ תפילה לזה שמנהל את העולם
מלעלה שיעזור לי להרגיש כמה הוא אוהב אותי ואת כל האחים שלי היהודים
ואני פשוט סומא מלראות את זה
חושבני שזה הרבה יותר מועיל מכל הבולשיט שאכלתי מהתגובות שלכם.
אם זה לא מעניין אותך את לא חייבת לקרוא וזה וזה.golani
יש משהו במה שאתה אומר...golani
אני יודע שאני לא משרשר לפי הסדר אבל..ארי צלוב
רציתי רק ליישר את זה שזה לא ימשוך ללכת הצידה..
בכל מקרה לא הבנתי מזה הראיית עולם המפוחדת הזאת??..
איזה מין הסתכלות מוזרה על המצב?
מזה לחכות שיגדישו? מזה אומר שא"א על כל דבר קטן להגיב? מזה אומר שא"א לראות עולם דרך כוונת?
כל המילים האלה זה מילים של עם שמפסיד ואני מוכן להניח התערבות פה עכשיו לפני כולם שתבדוק כל מקרה היסטורי שהגיבו אליו ככה ויצא מזה טוב..
כן על כל דבר קטן נגיב.. מדינה לא יכולה לחיות באיום תמידי ארה"ב יש לה סיפור שנקרא משבר הטילים בקובה אתה יודע מזה שם? היה טילים שכוונו כלפי ארה"ב לא..לא נורו - כוונו! ומה קרה מזה.. כמעט יצאו למלחמת עולם שלישית
אז אנחנו שסופגים שנים ע"ג שנים טילים לא יכולים להגיב בצורה טובה??
כן על כל טיל אני נעשה משהו כן אנחנו רואים אותם דרך הכוונת כי אם לא נסתכל דרך הכוונת הם ישר יירו עלינו..
לחכות ששבוע שבועיים לא ישנה כלום.. חיכינו כבר שנים ומה קרה? - כלום!! זה שאין ב"ה הרבה פיגועים כמו פעם זה בגלל שב"ה היכולות שלנו השתפרו זה לא אומר שהם הפסיקו לנסות ומידי פעם גם להם יש פרץ אנרגיה והם טוחנים אותנו..
ההרתעה פעם (אחרי ששת הימים, הכור בעירק, מבצע אנטבה) היה ענקי אפחד לא התעסק כי פחדו ידעו שיש פה צבא שעומד על שלו ואם תאיים עליו הוא יכנס בך
ומה קורה היום.. הצבא הזה נסוג לאחור לכן הם מנצלים ת'מצב
אנחנו צריכים להכנס היום לכל מקום שיש מחבלים לשטח ת'מקום ולהגיד לעולם קפצו לנו בזיגזג זה הארץ שלנו זה איום תמידי שדי חלאס נמאס לנו ממנו זה האזרחים שלנו - העם שלנו שנטבח פעם אחר פעם וזהו! נמאס אנחנו עכשיו פועלים ולא שום תהליך שכבר שנים לא מביא אותנו לשום מקום חוץ מביקורי ניחום אבלים..
דוגרי, לדעתי צריך מלחמה.לוחמת תמורות
בס"ד!
כולם סביבי מפחדות ממלחמה, אומרות רק שלא תיהיה.
אם אנחנו נתקיף (הם התחילו, אבל שההתקפה תבוא ממנו) יהיה טוב. צריך להכניס אותם למקום שממנו לא יוכלו לצאת. כבר שנים ששדרות סובלים מירי... למה הם צריכים לסבול מזה?!
כן, שנפציץ אותם. ואני לא מדברת כמו ילדה קטנה- בואו נשמיד אותם. אני ממש ריאלית. זה הזמן להגיב על הפגיעות האלה, לפני שח"ו יהיו עוד. שיידעו שמי שפוגע ביהודי לא ייצא מזה חי. נפסיק להיות סובלניים ונעמיד אותם במקומם (מי שצריך- מחוץ לא"י, מי שצריך- גם מתחת לאדמה, והרעיון ברור).
רקטה נחתה ליד יבנה, פצועה באשדוד.golani
אתה בא להגיד בזה בדרך עדינהשיראל.
שאתה מסכים עם האנשים פה? 
מהנטיה הטבעית שיש לי - צריך לצאת למלחמה ודחוף.ארי הסביר את זה מעולה.
אבל,מסכימה גם עם באג2000 - אנחנו לא כאלו מבינים ולא יכולים לפסוק "מלחמה מחר!",מן הסתם צריך קצת זמן להתארגן לזה,ולכן יוצא בצורה טבעית שמה שגולני אמר ת'כלס (לא התאוריה אלא התוצאה!) נכון - שבוע שבועיים וקדימה.
אני לא בעד להכנס לעזהאני17
אני בעד להפציץ ו/או לכבוש את עזה!
למה לא כדאי לצאת עכשיו למבצע בעזה.golani
כרגע יש הפגנות גדולות בסוריה שיכולות להביא להפלת המשטר ויכול להיות שזה יקרה בעוד מדינות - אם נתחיל עכשיו במבצע בעזה זה יכוון אלינו את זעם העולם הערבי במקום שהוא יהיה מופנה למשטרים הרקובים שם.
אני לא אתפלא אם סוריה או/ו איראן אירגנו את גל הטרור הנוחי בשביל המטרה הזו.
בכל מקרה נפנה אלינו את זעם העולם הערבי אז מהענבל
זה משנה מתי נפעל? חוץ מזה שאם נמשוך את זה המדינה תהיה יותר שאננה כי תגיע תקופה בלי פיגועים ואז המדינה תגיד למה לצאת לפעולה? הם לא עושים לנו כלום. אז ברור שעדיף עכשיו כי "אם לא עכשיו אז אימתי".
עכשיו יש מרד בעולם הערביgolani
- ואם יש לישראל עניין בנפילת שלטונות מסויימים אז כדאי לה שזעם ההמון לא יופנה אליה מה שיסכל את המהפכות בעולם הערבי.
למה לנו לשחק לידים של אסד?
מה זו הגישה הפחדנית הזו??הסטלן הקטן
שלא נפנה אלינו את זעם העולם הערבי??????????
אפשר לחשוב שכשיפסקו העימותים והמרידות אז העולם הערבי יחבק אותנו אם נכנס לעזה....
אתה קצת הזוי.....golani.....
לספוג עלבונות מאנשים שחושבים כמוך זו מחמאה.golani
אם למדינת ישראל יש עניין בנפילתו של אסד אז היא צריכה לדאוג שזה יקרה ולא להפנות אליה את תשומת הלב של הערבים וע"י כך לאפשר לאסד להתחבא מאחורי העימות עם ישראל ולדאוג לכך ששלטונו ישמר.
אז אתה לא תקבל את מנת הריגוש המלחמתי שלך? לא נורא, יש משחקי פעולה (אני ממליץ על בטלפילד 2) וכשרוצים אקשין פונים אליהם, לא מסכנים את האינטרסים של ישראל.
לא כל הבעיות נפטרות ב"בום בום" - לפעמים צריך לדעת להתאפק אם על הפרק יש משהו חשוב יותר שפעולה צבאית עלולה לסכן אותו.
לא העלבתי....הסטלן הקטן
אםזה היה מעליב,אז אני מצטער...
וחוץ מזה,אני לא חיפשתי מלחמה,זה פשוט בלתי נמנע....(ורק בגלל שהזכרת את הדבר הלא שייך הזה עם המשחקי פעולה אז אני אוסיף שמעולם לא שיחקתי במשחקים כאלו והם אפילו לא ענינו אותי)להפך אני מאוד לא אוהב מלחמות ובטח כשיש לי חיכוך עמוק עם הרבה משפחות שכולות....
מי אמר לך שלישראל יש אינטרס שאסד יפול?אולי עדיף שהוא ישאר כי א"א לדעת מי יבוא אחריו??
ומה הדבר החשוב שפעולה צבאית עלולה לסכן??משו יותר חשוב מהחיים שלנו??
"מלחמה בלתי נמנעת"?golani
באמת? למה? כי היו הפגזות במשך שבוע והם נפסקו? זה מחיר שמדינת ישראל לא יכולה לשלם בשביל הפלת משטר עויין?
האם מי שיבוא במקום אסד יותר טוב? לא יודע, אבל יכול להיות ואם כן אז לא צריך לצאת למבצע.
הבעייה היא שהימין יותר מידי רגיל לדיבורים על מלחמה, למלחמה לא יוצאים כל הזמן.
אני לא יודע למה התכוונת אבל אני לא נוהג להחמיא למישהו באמירה "אתה קצת הזוי" - טוב, אנחנו בני אדם שונים אז אולי אתה רגיל אחרת.
נפסקו??הסטלן הקטן
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/217414
והמצב לא נמדד רק בהפגזות מעזה....(למרות שפה דברו על כניסה לעזה אבל אני מדבר גם על המצב בכללי.)
וגם זה בלתי אפשרי לחיות ליד ערבים בשלום!ואני מכיר את זה על בשרי!
היה גל טרור, בינתיים נראה שהוא חלף.golani
מה שהתכוונתי לומר הוא שיש בימין יותר מידי מילטריזם(הלך רוח צבאי). אנשים חושבים שאת כל בעיותינו אפשר לפתור בנשק ואת הנשק צריך להפעיל כל הזמן בלי תבונה - זו גישה פשוט ילדותית.
אני גם לא מסכים עם הגישה המיליטריסטית הנ"ל...הסטלן הקטן
למרות שכרגע אנו נמצאים במצב שבו עומדים מולנו אויבים שמבינים רק כוח!
וגל טרור שחלף??
אלימות וטירור לא מתבטאים רק באירועים גדולים (יחסית) שמתפרסמים...תבוא למזרח ירושלים ותראה ששם,בלב ירושלים!יש אלימות וטירור מידי יום...
וזה אומר שצריך להשתמש רק בכח?golani
אם יש לך סיוכי להפלת משטרים עויינים ואתה ידוע שפעולה צבאית תסכן אותו - אז למה לפעול בכל מחיר?
אני לא בטוח שזה יסכן את זה....הסטלן הקטן
ושוב,רוב הסורים המ מוסלמים מאוד קיצוניים לכן הסיכוי שיבוא מישו פחות עוין הוא קטן...
ועוד פעם,אני חושב שהחיים שלנו יותר חשובים מהסיכוי להפלת משטר עוין....
ומבצע בעזה כמובן יציל באופן מיידי חיים.golani
נא לצאת מהרעיון הזה: הסיוכי שהמבצע בעזה יציל בטווח הקצר יותר חיים מאשר אלו שהוא יגבה - קלושים. ואם אתה מדבר על תועלת לטווח הארוך הרי שהפלת משטר עויין והחלפתו במשטר מתון יכולה להוות הזדמנות שאם נפספס אותה זו עלולה להיות בכייה לדורות.
תנסו לרגע להביט על הדברים במבט רחב וכולל.
כי הם הורגים אותנו אולי?ענבל
מה שהיה השבוע לא הספיק לך?? חמישה אנשים ממשפחה אחת מתוכם תינוקת בת מה חודשים וילד בן שלוש בערך זה לא מספיק?? הפיגוע בירושלים אישה אחת נרצחה יותר משלושים פצועים ואתה אומר שהטרור נפסק?! אם המדינה הזאת לא תעשה כלום ותמשיך להיות שאננה אז אנחנו ניפול ועוד אנשים ימותו ולמה?! כי למדינה (לפי מה שאתה אומר) יותר אכפת מנפילה של ממשלות ערביות מנתיני המדינה שחיים פה זה נשמע לך הגיוני?!!!
וסתם לידע כללי מה זה הימנים? מה אתה שמאלני?
התגובה האחרונה שלי מיועדת לגולני אם מישהו לא הביןענבל
נפילה של משטר ערבי עויין עלולה לשרת את המדינה היטבgolani
וכמובן גם לחסוך בחיי אדם.
ואני לא בטוח שאני ימני, אם ניתן למצוא היתר הלכתי לוויתור על שטחים אז ייתכן שאני איש מרכז אבל אני לא בדיוק סגור על הדעות שלי בנושא הזה, כלומר עוד לא גיבשתי אותן עד הסוף.
תראה מה קרה במצרים....הסטלן הקטן
נפל המנהיג שהיה יחסית בסדר קיבלת מדינה שתהיה עוינת ובאטח כש"האחים המוסלמים" שזה ארגון טרור תופס עמדה מרכזית...
כי ככה זה,בעם הערבי הרבה יותר קיצוני מהמנהיג שלו בד"כ כי הוא נתון גם ללחצים בינ"ל ורוצה גם למצוא חן בעיני המערב....
ואז אתה מקבל מדינה יותר עוינת...
אבל אסד היה גם ככה לא פרו מערבי.golani
אז יש סיכוי טוב שהמפגינים שרוצים חופש כן יהיו נגדו.
ובינתיים לא ראיתי שינוי לרעה של המדיניות המצרית.
התכוונתי שיש סיכוי שהמפגינים כן יהיו פרו מערביים.golani
העם הערבי בד"כ יותר קיצוני מהמנהיג....הסטלן הקטן
והם מפגינים כי הם רוצים חופש,לא כי הם לא מסכימים עם הדעות שלו...
לא "כניסה לעזה" אלא לחזור למקומות שעזבנו בטיפשותנוכנרית על הגג=)
אולי יהרגו במבצע חיילים....הסטלן הקטן
אבל זה מחיר שנאלץ לשלם בכל מקרה אם הירי יימשך....ואם ניכנס לעזה וגם נישאר שם (וזה המפתח!) אז זה יפסק!
ולגבי שינוי השלטון בסוריה...כבר כתבתי.אבל אני אחזור ואגיד שהסיכוי שהוא יתמתן קלוש עד בלתי קיים...
כלומר גם אתה מדבר על תועלת בטווח הארוך.golani
בדיוק כמוני
אז חלאס עם הטיעון הדמגוגי של "מה עם החיים שלנו".
אתם מצחיקיםענבל
אתם רוצים תועלת לטווח ארוך אבל כל אחד מכם רוצה אותה בעזרת פעולה שונה ואני נוטה להסכים עם סטלן עדיף שנחדור לעזה ונישאר שם למרות המחיר שזה יגבה מאשר שנשב בלי לעשות כלום המדינה צריכה לפעול אי אפשר לא להגיב בכלל כי זה ייתן לערבים מוטיבציה לרצוח עוד
גולני..כנס כנס..*#&למה?!*#&
אין לי דיעה "ואוו"..אבל יש לי דיעה..וגם זה משו ... (לא מנסה לעקוץ אף אחד מלבד את עצמי.טוב?)
אוקיי, ככה- אנחנו, לא ניתן לדמינו להיות הפקר...מה זה "רק" שבוע טילים על עזה???!!!!!?????
ומה אמרו במבצע עופרת יצוקה?- טיל אחד, וכולם שם מחוסלים לא?
ואם אנחנו לא עומדים במילה שלנו- אז מה אנחנו שווים בכלל???
למה אתה רוצה לחכות? מה עוד לא היה??? מה עוד יכול להיות גרוע יותר??? (אגב, שטן..מילים אלה לא נועדו לך)
ולא מזיז לי מה עובר על הערבים סביבינו..מההתחלה הם האשימו אותנו במרידות שלהם..שמעת ת'קופים האלה בחדשות??? הם לא מפסיקים להגיד שהכל בגלל שאנחנו לא חוזרים לגבולות 67.. עוד לפני שבכלל העלינו רעיון של כניסה לעזה..!
אבל בוא נדבר תכלס..הם רוצים שנחזור לים...די עם התמימות העיוורת הזאת!!! די לנסות לצאת בסדר!!!
רוצחים אותנו..למי אכפת מה הם חושבים? שילכו לעזזאל!!!!!
לא אכפת לי מה הם חושביםgolani
- אכפת לי מחה הם עושים.
ואם מבצע צבאי עכשיו יסכל החלפת שלטון עויין בשלטון טוב יותר זו תהיה בכייה לדורות.
"תהיה בכייה לדורות"???*#&למה?!*#&
אנחנו בוכים כבר דורות, דאא!!!!
וזה לא משנה מה הם עושים במדינות סביבינו...אנחנו לא ניצבים פה במשחק- יש לנו את הקרבות שלנו להתמודד איתם...די..גולני!
צריך להתמודד מול האוייבים שלנו כבר! כמה תירוצים עוד ישומשו שוב ושוב???
ההסטוריה עונה על התירוצים שלך, תבדוק ותיווכח!
זה לא אני שמתרץ תירוציםgolani
זה אתם שמתרצים תירוצים ולא מדברים לעניין והכל בשם המילטרזים הקדוש. העיקר להרוג ולירות ולא משנה מה זה גורם, לא משנה איזה הדמנויות זה יהרוס - העיקר שיהיה דם ואש ובלאגאן.
אם במקום אסד יבא משטר מתון יותר ייתכן מאוד שלישראל שווה להתאפק עם הנקמות שלה ולחכות עד שאסד ייפול, מה כ"כ לא ברור?
ואם לא יבוא משטר מתון? תגיד לחכות למהפכה הבאה?ענבל
לדעתי חבל לבנות על זה..תמר ב
אני לא חושבת שבאמת יבוא משטר מתון (אני לא בטוחה שהם יודעים בכלל מזה) וגם אם כן אני לא מאמינה שזה יעזור לנו..
בכולופן - נראה לי שזאת לא סיבה לתת לדם יהודי להישפך.. וגם שזה לא ממש שיקול אם לצאת למבצע או לא כי בכל מקרה כל העולם יהיה נגדנו כשזה יקרה ועוד משטר מתון לא יעזור פה..
גולני....הסטלן הקטן
אתה בונה את כל התיאוריה שלך בנושא על הסיכוי שיבוא משטר מתון יותר בסוריה...שיש לזה סיכויים קלושים עד לא קיימים...אז בשביל זה לחכות ולתת להם להרוג אותנו???.בשביל הסיכוי שאסד יפול???הוא שווה יותר מחיים של יהודי.??
א. אמרתי שצריך לשקול אם יש סכוי שאסד יפול.golaniאחרונה
2. הדיון לא רלוונטי כי גל הטרור חלף.
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...