מותר או אסור ?
מותר להרוג בהנחה שהילד יהפך למחבל ?
התורה שלנו מסכמה לדבר כזה ?!
מבולבלת
אשמח לקבל תגובות יותר רציניות מ"שיחנקו כל הערבים"
מותר או אסור ?
מותר להרוג בהנחה שהילד יהפך למחבל ?
התורה שלנו מסכמה לדבר כזה ?!
מבולבלת
אשמח לקבל תגובות יותר רציניות מ"שיחנקו כל הערבים"
ה' ברא אותם.
הם יצריו ,אסור. וגם סתם לידע כללי - הערבים מתפללים לאותו אלוקים כמונו.
וגם יש לי משהו להגיד לך באישי [מחילה משאר הפורום ,אני משתדלת לא לעשות את זה אבל הפעם זה באמת משהו אישי.]
בסיעתא דשמיא.
לא יודעת. אני לא רב.
אבל תשאלי רב.
אולי הוא יתן לך תשובה ומספקת והסבר.
אנחנו לא יכולים לדעת מה יהיה.
באופן תאורטי - גם את מחבלת בפוטנציה. וגם גנבת ואמא מתעללת, או כל דבר נורא אחר.
אבל דנים אדם לפי מה שהוא עכשיו, ולא לפי מה שיהיה, כי יש לו בחירה, והוא יוכל להחליט להיות טוב.
סתם ד"א, אם זה מענין אותך, אז אחד התירוצים של המחבלים להרוג תינוקות יהודיים הוא גם כן- הוא יגדל ויהיה חייל ויהרוג אותנו.
חוצמזה,אנחנו רואים שאלוקים יכל גם לא להציל את ישמעאל, כי ממילא הוא יהיה פרא אדם וכו', אבל הוא הציל אותו כי אז הוא היה בסדר. וכתוב 'כי שמע אלוקים אל קול הנער באשר הוא שם' והמפרשים אומרים שהכוונה שה' מציל אותו, כי כרגע,במצב הנוכחי מגיע לו להינצל, אפי' שהוא עוד יעשה דברים רעים בעתיד, ויצאו ממנו רוצחים וכו.
בכ"מ, באופן עקרוני אדם מוחזק כשר אלא אם הוכח אחרת.
בס"ד
מותר על פי הפסוק:"הבא להורגך השקם להורגו" למרות שיש רבנים שפוסקים שזה לא רלוונטי לימינו...
תחפשי קצת ברב גוגל...
וזה כתוב בהלכה ולפי הידוע לי על זה אין מחלוקת " הטוב שבגויים הרוג" זה אומר שבזמן מלחמה אפילו את האויב הכי טוב שלא עושה לך שום דבר מותר להרוג. השאלה היום אם זה זמן מלחמה יש כאלה אומרים שלא אבל לדעתי ולדעת הרבה רבנים זה כן.
וסתאם שאלה מה הקשר שה' ברא אותם גם את הנאצים ואת המחבל שרצח בירושלים ובאיתמר ה' ברא אז אסור להרוג אותם?
אבל אם זה "הקם להרגך" אז "השכם להרגו".
וזו מצווה.. (זה לענ"ד)
אם להיות ערבי מחבל או לא מחבל...
לכן לא הורגים ככה סתם, הם לא סתם נבראו... שלא ישמע שאני נגד הריגת ערבים.
מצידי תביאו לי עכשיו אחד נראה לו מזה 
לישועתך קיוותי ה'.
אבל "הבא להורגך השקם להורגו" - בעקרון אנחנו בסוג של מחלמה.
מלחמת קיום רצינית על הארץ שלנו.
מכאן והלאה תלכי עם זה לנגד ענייך.
לשאלת רב או לתג מחיר או לעשות שלום עם הערבים - החלטה שלך לאן ללכת עם זה. <<<<
הרבה הצלחה אחותי.
טוב בנפש האדם כשהוא יודע שהוא הרג או רצח...
אבל להגיד ש"ימותו הערבים" ברור שמותר כי אמא שלי אמרה לי שרב אמר שמותר לקלל את אריאל שרון...והוא יהודי...אז להגיד שימותו הערבים ברור שמותר...=]]
ותנסו להכנס לראש שלהם- אם היה בא צבא וכובש אתכם ונותן לכם הגבלות כמו בדיקות מחסומים וכו(זה מוצדק כמובן) לא הייתם רוצים להעיף אותו??!! ולכן כל ערבי הוא בחזקת אשם אא"כ הוכחה חפותו וחוצמזה- עדיף להרוג כמה חפים מפשע ולחסוך לנו דם רב בנוגע לתן חיוך הלוואי עלי אמא עם כאלה דעות אבל אם אמאאמרה זה אומרשזה נכון?! (בכללי).
ליצבוע בכחול וליזרוק לים
איפשרר היום להגיד דבר כזה..אחותי נשמה , אחריי כל מה שהם עושים לנו אנחנו לא יכולים לשתוקק!!
וחוצמיזה יש מצוווה!! למחות את זכר עמלק!
יש הרבה מה להאריך בנושא הזה.
אמא של העמלקיים!!! לא כ'פת ליי אם הם סבא של העמלקים גם כל עוד יש להם צאצא מהעמלקים צריך למחו'צ להם ת'אמאמא של הצורה שלהם..!!
אין היום עמלק שלם כי נבוכדנצר בלבל את כולם והם התערבבו עם שאר העמים.
לגבי הערבים, זה ברור שאם אני יהרוג חף מפשע ובכך אני יציל את עצמי זה ברור שמותר, לגבי סתם ערבי ברחוב, יש דין בארץ ישראל שמי שלא מקיים את שלושת התנאים מצווה להרוג אותו (אם אפשר) ואף ערבי היום לא מקיים אפי, אחד!! אני זוכר 2 מהם: א. לקבל את זה שאנחנו שולטים פה ולהיות כפוף לנו. ב. להאמין באלוקים אחד! ולא לעבוד ע"ז...
שאם אתה רואה גוי שלא מקיים אחת מהן אתה צריך להורגו.
והם ב"ה מקיימים את כולם.
הם ממש לא מקיממים את כל 7 מצוות בני נח
אם אתה לא סתם מדבר באוויר
הם לא גוזלים?
הם מקמים בתי דינים (ע"פ התורה)?
הם לא רוצחים?
ואם כן - יש להם גם בתי דין.
ואם תאמר שבתי הדין שלהם לא פועלים על פי תורת ישראל -
אגיד לך שגם שלנו לא.
כאילו בחלק מהם כן אבל צריך עדים והתראה
(ובקיצור זה הרבה יותר מסובך)
אבל רובן כן
ואם את רוצה יש את ספר תורת המלך של הרב יצחק שפירא את מוזמנת ללמוד
לא יודעת אם הייתי מעונינת לילמוד ..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים