אוקי אנשים אז..תנסו ומנסיון על תקפצו לסוף!!!(וגם על תהיו אלה שאם אומרים לא אז הם עושים כן!)
בקיצור תהנו..20110326212416.doc
אוקי אנשים אז..תנסו ומנסיון על תקפצו לסוף!!!(וגם על תהיו אלה שאם אומרים לא אז הם עושים כן!)
בקיצור תהנו..20110326212416.doc
המספר 10.
תוצאות הפוכות!!!
זה פשוט שטויות! זה סתם עבודה בעיניים...
אבל ברור שזה סתם שטויות... 
אבל הפעם חרגתי ממנהגי...
ויצא לי דברים נכונים....
אז אני מקווה שלהקפיץ זה נחשב לשלוח ל10 אנשים
השם הראשון של ההוא מהמין השני שקופץ לכם לראש הוא מן הסתם אותו אחד שאתם לא מפסיקים לחשוב עליו, אותו דבר להרבה דברים שם...
יצא לי שהאדם שמכיר אותי יותר מכולם הוא הראש אולפנית שלי וזה ממש לא הגיוני
באדם שלא מצליחים להבין יצא לי מישהו שאני בקושי מכירה
בקימור יצאו לי דברים לא הגיוניים אבל זה היה נחמד
זה בדיוק זה!!
ואני כ"כ שונאת ת'דברים האלו=]]
אבל זה בטוח לא יהיה נכון אצלי, כי ביקשתיניגוניםשכל עמ''י יהיו בריאים ושלא יהיה יותר חולי..
אז-אתם יודעים..
במקומך דווקה הייתי שמחה!
אגב, לי זה ממש עבד, רציני!!!! כאילו- מפחיד! קלטו, באדם שאוהבים אבל לא מצלליחים להבין- יצא לי את אבא שלי..נכון חזק!!
ואני פוחדת לשלוח לעוד אנשים..הבקשה שלי הייתה למות, ובניגוד לניגונים..היא יכולה להתקיים ממש עכשיו..
גם לי יש איזה מצגת נחמדה 20110327102812.ppt
דווקא יצא לי כמה דברים נכונים ואמיתיים וכמה פישלו לי כי בחרתי תאחיניים והבני דודים שלי!
ולמישו שכתב למעלה שיצא לו מישו שהוא לא מכיר אז..אם אני לא טועה בתחילת המצגת היה כתוב שבענין שמות אנשים לכתוב אנשים שמכירים טוב!!
וסתם נקודה למחשבה :איזה כיף לגמדים(הנמוכים)הם תמיד רואים את חצי הכוס המלאה.......!
יום טוב לכם!
על המשחק הזה ל- 342 אנשים....
מה נראה לשטויות האלו שהם יעשו? יגשימו לי משאלות? איזה בטטות....
אולי תבקשו משאלה סתם ואולי זנ יתגשם יאלה תפסיקו להיות כאלה כבדים!
מקושקשת כזאת וקצת צבעונית, אולי תעזור לי לפני המבחן באנגלית..
זה כלכך נכון!!!
דיי! זה באמת מפחיד!
-המשאלה לא נראלי תתגשם(למרות שהיא מציאותית..) אבל זה יצא כלכך נכון שזה מפחיד!!
תקשיבו, בקטע עם השמות- זה כ"כ ברור שזה מה שיצא.
אבל דוגרי, יצא לי ממש נכון (=
[חוץ מהקטע שאני לא מאמינה שאם אני אשלח את זה הבקשה שלי תתגשם... וגם אם היא תתגשם- אני אזכה לראות את זה רק עוד שנתיים מינימום (כמה מפתיע, ביקשתי זיווג הגון בעיתו ובזמנו...) אז..]
אבל בקטע של האנשים זה ברור שזה יצא ככה כי מתי שאומרים לך לכתוב נגיד 2 שמות ישר יעלו בראש שמות של אנשים שאוהבים אותם יותר...!
L ענקאיזה מגניב! חלק יצא לי ממש נכון!!!
(וחלק לא)
אבל בכ"ז מגניב...
2,137 אנשים!!

ויצא לי שהאדם שאני אוהבת הוא מישו מאורס (מאתמול..
) שאני מכירה רק בגלל סיפורים של חברה שלי.. והוא במקרה קפץ לי לראש, כי שניה לפני קראתי מייל שאומר שמזלטוב להם שהם התארסו..
אבל מס' 4 יצא לי באמת מישי שמאווווד חשובה לי..
אבל השירים יצאו לי ממש לאא..
קיצער, זה לא..
נטע=]אחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים