שאלה שמציקה לי...כנסוו...איל!לי

אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה תמיד קורה שמתי שאני הרבה זמן עם אנשים מסוימים זה כבר מתחיל להימאס לי...

ואני מפחדת שאני יתחתן בעז"ה ואאני יאהב את בעלי אבל אחרי כמה זמן הוא ימאס עלי...או למשל קורה שמכירים אנשים ובסוף מגלים שהם לא מתאימים לאופי שלך...ואם זה מה שיקרה לי עם בעלי?!

סוריי על החפירות..

אם הוא הזיווג שלךענבל

את תאהבי אותו בכל מחיר וברור שבעלך לא יהיה בדיוק כמוך יש זוגות ששונים אחד מהשני והם חיים באושר. חוץ מזה אל תפחדי בעזרת ה' הוא יעזור

אכן אין ספק שהזוגיות תימאסב.ש.

אם יפסיקו לעבוד עליה אז היא בהחלט תימאס.

לקרוא לפחות 5 פעמים את הספר 'הבית היהודי' של הרב שמחה קוק.

חח.. מה אנחנו משחקים אותה.. גמאנחנו צעירים רחליOס
רגע לא הבנתי..את מדברת על בנים שהיית איתםcalvin

בקשר חברי יענו,או סתם אנשים?כשיגיע הזיווג שלך הוא יתאים לך כמו ככפה ליד ואתם תהיו זוג יונים מאוהבים.א-ב-ל..רק עם הרבה עבודה יחד..זה מכל ה"גדולים" אומריםבהצלחה!

>>הסנה-בוער

קודם כל, כשתהי בשלה לנישואין אז תהי גם בשלה לקשר רציני ואחד ויחיד עם מישהו אחד.

ו-בגלל זה בחיי הנישואין (בפרט ביהדות) יש המון המון התחדשויות ודברים ששוברים שגרה בקשר כל הזמן. וכמו שב.ש אמר- נישואין זו עבודה, ומן הסתם יש קטעים שנמאס מבן הזוג, אבל עובדים על זה.

אולי כדאי לחשוב אם כדאי לנסות לעבוד על זה כבר מעכשיו, ליצור חברויות שהן אמיצות יותר ולגרום לעצמך לא לחתוך אותן מהר. זה ידרוש ממך השקעה אבל יתן לך קשרים הרבה יותר טובים. בנישואין לא יהיה פתאום קסם שיתן לך מאה אחוז להתמסר לבן הזוג לנצח, צריך להתחיל לעבוד על זה כבר מעכשיו. איך אני שוברת שגרה בקשרים, עושה אותם מעניינים, נשארת עם חברות שלי גם בתקופות של שפל.

הסנה בוער-ב.ש.

אם יש עבודה בריאה של זוגיות אין כזה דבר 'קטעים שנמאס מהבן זוג'. 

חמודל'ה בואי נדמה את זה למשו אחר סבבה?דניאלה .ד.

עם בורא עולם הקשר שלך תמיד חזק? לא!

עם אחותך את אף פעם לא רבה? לא!

עם ההורים שלך את תמיד מסכימה על הכל? לא!

מה שאומר שתמיד יהיו בחיים מצבים כאלה של ירידה גם בין בני הזוג.. ואם לא היה את הירידה הזאת אז לא היה

איך לעלות.. ולא יהיה גם למה, לא תהיה משמעות לזוגיות וגם אהבה חזקה לא תיבנה כי בשבילה דרושים מעט קשיים.

כמו שיש ירידה בלימודים וכמו שיש ירידה ברוחניות ובכוח שלנו בגוף כך יש ירידה גם בזוגיות.

אבל כל ירידה היא לשם עליה.

שממנה יוצא רק טוב אם בוחרים בזה, אם מנתבים הכל למקום הנכון..

איל!לי- אהבה בונים.. ואם בונים אותה נכון היא מתחזקת ומתעצמת עם הזמן והשנים.

ככה זה גם עם הבעל... זה התפקיד, ללמוד אחד ת'שני ולאהוב גם כשכועסים (אם זה קורה וזה עלול לקרות באופן טבעי)

השאלה מה הכוונה שלך 'ימאס מהבעל' לא, ואם כן זו תחושה רגעית שעוברת  כשאת רגועה ומבינה

שהכל תהליך והכל בסדר.. ובע"ה יהיה תמיד טוב, ולפעמים צריך זמן לדברים האלה.

יש וגם יש.הסנה-בוער

וזה לא קורה כי בני הזוג לא אוהבים או משהו כזה.

זה יכול לקרות אחרי לידות, בהריון, סתם כשהבעל מאחר כל הזמן, או שהיא משאירה את הנעליים תמיד בכניסה- לחשוב שאין רגעים שקשה ונמאס לרגע מהשני, זו אשליה שיהיה מאוד מאוד כואב כשהיא תתנפץ.

אפילו אם תהיה 100% עבודה ולכל אחד יהיה את המרחב שלו ושני בני הזוג יהיו כל כך מושלמים כלפי השני, עדיין יהיו קטעים שלאחד מבני הזוג ימאס טיפה. ובד"כ מתגברים על זה, אבל זה לא שזה לא קיים.

אין לי נסיון בקשרי נישואין עדיין, אבל קבלתי מהמון אנשים חכמים וגדולים.

הסנה בוער-ב.ש.

תראי מה כתבתי בהודעה הראשונה בשירשור.

תודה לכולם...איל!לי

אני צריכה לחשוב על זה.. וcalvin- אני מדברת בכללי על אנשים..........

אהה..ועוד הבהרה קטנה..>>איל!לי

זה לא שאני מחליפה חברות כי נמאס לי מהן!! פשוט לפעמים יש לי הרגשה שאני יותר מדי עם אנשים מסוימים וזה עושה לי לא טוב....עזבו אני מוזרה אתם לא תצליחו להבין אותי בקטע הזה..!

דווקא את לא כזאתי מוזרה... אני מצליחה להבין אותך..כפרעלייך!!=)אחרונה

אולי אפילו מבינה אותך יותר מידי, מוכר...

את אותה שאלה גם אני שואלת את עצמי- כי עם כל הכמויות של האהבה, לא בא לפעמים להיות קצת עם מישהו/י אחר/ת?!!? לא בא לפעמים קצת גיוון?? לא נמאס לפעמים מאותה אחת 120 שנה????

אז אני חושבת שלפני זוגיות יש כל כך הרבה הדרכות, מכינים אותך לחיים כאלו, לחיי זוגיות...

ותראי- עובדה שלא. יש כ"כ הרבה בתים בישראל ובעולם בכלל... כנראה שעם השנים מתבגרים, ונהיים בנויים לקשר רציני של נישואין.

זה מה שאני חושבת לפחות...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך