לפני בערך שנה אבד לי דיסק און קי שהיה לי שיא היקר!! (ערכית. לא כספית) מה לא היה בתוכו? כל החיים שלי! ועכשיו, בניקיונות לפסח..מה אני מוצא????
יאפ!! הדבר היקר הזה...
תודה השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני בערך שנה אבד לי דיסק און קי שהיה לי שיא היקר!! (ערכית. לא כספית) מה לא היה בתוכו? כל החיים שלי! ועכשיו, בניקיונות לפסח..מה אני מוצא????
יאפ!! הדבר היקר הזה...
תודה השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אשכרה זה ה+ הכי גדול בערב פסח...
אין טיול שנתי?
<אריאל>דיסק-און-קיי...למה הם כ"כ קטנים? ולמה אני לא מצליח לחבר לשלי מפתח? - איבדתי את שלי פעמיים, ואני שומר בו עבודה של 5 יח'.
לפני שבוע איבדתי אותו עוד פעם, היה לי את העבודה מגובה, אבל בגירסה מלפני המון זמן.
לא המשכתי הרבה מאז- ב"ה, אתמול אני מצאתי אותו, בבית של אחותי- היא התבלבלה ולקחה לי אותו.
יוהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
מזל טוב!!!!
מומלץ שתגבה ת'עבודה!!!!
לכל עבודה /פרויקט משו שאתם צכים אותו!
תגבו לפחות פעם אחת רצוי יותר...
<אריאל>היא לשולח לאימייל של עצמך..
ככה גם אפשר לפתוח בכל מקום בלי תלות בשום חיבור usb.
וההצתה המאוחרת היא כי לא הייתי פה כמה ימים..
לדא"ק יש סגולה להיאבד. תאר לעצמך מה היה קורה אם איתו היה הולך גם מפתח 
לי אגב, הדא"ק נשאר בעולמנו אבל נפח את נשמתו. (קרי - אף מחשב לא קרא אותו.) הייתי צריך לקרוא אותו בפעם האחרונה (להחזיק אותו בכוח באיזו זווית מאוד מאוד מסויימת) על המחשבים פה במכון - שיש עליהם MagicCard (כלומר כשמתנתקים הכל נמחק...) הייתי צריך לחלק את התכולה העצומה ל-50 חלקים ולשלוח אחד אחד באימייל. צרות, ל"ע 
(אם כבר עבר בעצם לא כדאי להעלות עוד הצעות...)

lior3הלוואי שאני גם ימצא ככה מלא דברים שהלכו לי לאיבוד...
רק שקודם אני צריכה להתחיל לנקות 
הלוואי ואני אמצא אותו...
יש לי פוווול דברים שאני צריכה למצוא אבל אני צריכה קודם להתחיל לסדר (וזה לא כזה פשוט אצלי) ![]()
גם לא בפסח
הכי כיף למצוא בנקיונות דברים ששנים חיפשתי..
נעה*כבר התחלתם לנקות לפסח??..ואו..
....בהצלחה...
חחחחח..אמא שלי התחילה מט"ו בשבט..
עכשיו להתחיל זה מטורףף...
מתו"שתודו שהדברים שמוצאים בנקיונות פסח זה הכי כיף. לי יש קטע כזה שכל פעם לפני פסח אני מוצאת שטרות כסף במעילים ובכל מיני מקומות מוקרצים....
|מתרגש|
תכף אבא קונה לי דיסק של 16 ג'יגה.. חעחעחע... [ישלי עכשיו של 8 וכמעט אין עליו מקום D= ]
את הדיסק של מאיר אריאל שנאבד לי לפני 3 חודשים....שבוע וחצי אחרי שקניתי אותו....

הסטלן הקטןתחפשו משהו אחר שאבד לכם ובעז"ה לפי חוקי מרפי תמצאו את הדבר שאתם כאילו לא מחפשים!!!
(לא מומלץ לפתים...)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים