היי!! (לא רוצה להזדהות...)אנונימי (פותח)

אני בת 14, בכיתה ח', אני מאוד אוהבת להביע את הדעות שלי בקול (ויש לי המון) ואני אף פעם לא מתכוונת לפגוע אישית או להתחצף אלא פשוט לומר הכל בצורה ישירה ומדוייקת.

אני מרגישה שבבית הספר המורים לא כ"כ אוהבים את זה כי הם גם לא חושבים שבגילי מבינים הרבה בכל מני נושאים, וכועסים כשאני מעירה להם על צורת חינוך, דיבור וכאלה...

זה מעצבן כי אני מרגישה שלמרות גילי הצעיר (!!) יש לי הרבה להוסיף וחבל שהם ישר מתייחסים לזה ככה במקום להקשיב באמת. בשבילם זו סתם חפירה והם חושבים שאני סתם ילדה שחושבת שהיא יודעת יותר מכולם (ואני לא!! ...)

יש לכם משהו להוסיף? לענות לי? להסביר?

אני אשמח!!

אני.

וואו!! היטבת להגדיר את הרגשתי...אווזה.

גמאני בכיתה ח' ואומרת למורות הכל דוגרי. כאילו מה שאני חושבת אני אומרת. נגיד פעם מורה אחת אמרה לי "אין לך חברות כל החברות שלך זה מרחמים" אז עניתי לה "מי שמדבר שאין לו חברות... אני מתפלאה י ירצה להיות חבר שלך..." וגם מורה שאמרה לי שהיא לא מחשיבה אותי כתלמידה אמרתי לה שאני לא מחשיבה אותה כמורה. קיצר, אני פשוט אומרת ושהמורות יקפצו לי. למה להם מותר להגיד הכל ולי לא? אז זהו. גם לי מותר.

.כנרית על הגג=)אחרונה

קודם כל- תבררי אם באמת כל דבר שאת אומרת הוא בסדר, שאת לא חוצה גבולות.

ואם דבר לא מועיל בכלל אלא רק מפריע לאלה שמסביבך אז אולי כדאי לא להגיד, לפעמים אפילו מילה אחת קטנה בלי שום חשיבות יכולה להרוס בנאדם!

הרבה פעמים לאנשים אין סבלנות להקשיב הרבה, תנסי לסנן בין הדברים שאת רוצה שיקשיבו להם לבין הדברים שלא כאלו משמעותיים, ואם תחפרי ( ) פחות לאנשים אז הם גם יקשיבו בפעמים אחרות...

אני פעם לא חשבתי לפני שאמרתי משהו, הייתי פשוט מוציאה ופוגעת או סתם חופרת בלי לשים לב... ואז הייתה לנו משימה באולפנא שאיכשהו קשורה ללימודים לעשות חצי יום תענית דיבור, ומאז אני ממש מרגישה שלפני שאני אומרת משהו אני חושבת רגע ועוצרת ואם הוא לא הכרחי אז לרוב אני לא אומרת אותו, וזה לא אומרת שאני שותקת- עדייין חופרת נשארת חופרת...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך