יא-אללה!!!!!!!!!!!!!135792468

אא, כל הפיגועים האלה.

יאללה חל-חלאס כבר. תנו פשוט לגדול בנחת.

כל החדשות האלה.

תחשבו רק איזה כיף פשוט לעמוד בכל צומת שהיא, בין שני כפרים, ולדעת ש-ה-ם אלה שמפחדים.

יאללה כל הרעידות האלה. נשבר כבר.

זה פשוט מתסכל.

בגיל שלושים נגיד, אני מוכנה להתחיל לחשוב פוליטיקה, ופיגועים, וצבא בעד ונגד ,

וגםתורה, וה', ואמת, והכל.

מה, אנחנו 15 16 17, תנו לחיות פשוט. מה ביקשנו?.

טיפה להתפרע, הרבה טיפות להתפרע.

אני בעד שהתורה צריכה להתחיל מגילאי 20. כשאתה סגור בערך על עצמך.

וואי. זה לא...לא מתאים..לא מתאים ככה. ילדים עדיין.

תנו לחיות בנחת.

זה כפירה? אולי.

איך תהיה בנוי בגיל 20 בלי התורה?כנרית על הגג=)

התורה זה לא עול ולא כפיה, התורה זה דרך חיים! זה נותן כל כך הרבה! ללא התורה החיים לא שווים!

ריבונו של עולם רואה הכל! הוא גאון! אי אפשר להבין את גדלותו! ותסמכי עליו שהוא יודע מה טוב לך! פשוט תעשי מה שהוא אומר!

כנרית.....135792468

אני לא חושבת שזה מצוות בנפרד, וחיים בנפרד.

זה ה-חיים בעצם.

ברור שזו האמת, בעצם.

אבל לפעמים אני חושבת, למה שהוא לא יתן לנו אפשרות להסתכל על התורה מ-בחוץ,

בלי מחוייבות אליה, או אליו,

לבחון מבחוץ. כי הזאת האמת לאמיתה, הבחירה הכי אמיתית,

זה להיות בחוץ ולבחור להיכנס.

ולא להפך, להיות בפנים ולבחור לחזור בשאלה. ז-א-ת לא בחירה.

מבינה?

אני לא אוהבת את זה.

את "פשוט תעשי מה שהוא אומר."

אני  פשוט לא חושבת שה' רוצה אותנו תוכים חמודים,

שהולכים אחריו כי הוא גאון.

(והוא גאון, לא עירערתי.)

אז למה? למה בעצם? למה לא ככה?

זה יכל להיות כל כך אמיתי! אמיתי! ובחירה!!!

לעזאזל, בחירה!!!!!

ובגיל 20 מה תגיד?עץ על מים

אני בעד שיתחיל בגיל 35

ובגיל 35 מה תגיד?

וכן הלאה....

"תנו ליגדול בשקט בארוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר"טובי =][=
תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר.
שם תזרח השמש גם מחר
תנו לגדול בשקט בלי לקפוא מקור
רק קצת זבל, מים וגם אור.

אבל מה לעשות שהמציאות בארץ, ובתור יהודים מאמינים בפרט זה הרבה יותר קשה ..
אני לא חושבת שהייתי מוותרת על זה ! תחשבי, למה עד גיל 12 את שומרת מצוות ?! את לא מחויבת .. זה כדי 'לתרגל' ואם עד גיל 20 תהני מהחיים
למה שתירצי לחזור ליהדות ?!

וגם בנוגע לפיגועים זה ביכלל לא נעים, אבל מיתוך משברים אפשר רק לצמוח ! ואולי רק ככה העם שלנו יתאחד . רק ככה מרימים דברים (העצרת ביום שני)
וגם מדינת ישראל ממש מפותחת מבחינה צבאית. כי פשוט היינו צריכים להתגונן בניגוד לשאר העולם .. 
הכל לטובתינו גם שלנו זה ניראה נורא !! זה כדי שנתחזק ותבוא הגאולה ..
באים לשנות איתי תעולם ?קורץ (רכבת המצוות וכדו.) 

כמה דברים....כנסו....הסטלן הקטןאחרונה

135792468-תקשיבי,ללכת עכשיו בתיכון ולעשות קצת שטויות מתוך מחשבה ש"אני יודע שזה לא בסדר אבל אני קטן וזה רק עכשיו בגיל 20 אני אחזור בתשובה"....זה חארטה!א"א ללכת מראש בחשיבה כזאת! כי אח"כ כשאתה רוצה לחזור אתה מסתכל אחורה ואומר "למה לי?" הרי היה לי כיף ונהניתי ותא קרה לי כלום,הרגשתי שלם עם עצמי...(אם זה לא היה ככה אני מניח שלא היית עושה את זה...)ואין כ"כ דרך חזרה....וגם אם אתה מנסה לחזור זה קשה ומייאש....וזו גם צביעות לא??להאמין במשו ולאמר עכשיו לא אח"כ כן...או שכן או שלא!!!!!!! וגם נראה לך שבן אדם שהרבה טיפות התפרע בתיכון אז בגיל 20 יסגר לכיוון התורה???????????אין הרבה סיכוי...

וכנרית-מה זה הסיסמאות האלה????"איך תהיה בנוי בגיל 20 בלי התורה?" בום!!!!!!! |מפוצץ את הבועה...| אני מכיר המון אנשים שהתפרעו מאוד בתיכון והיום הם סגורים על עצמם מאוד ובנויים מאוד כאנשים ערכיים...אולי לא דתיים אבל ללא ספק מאוד בנויים...."ללא התורה החיים לא שווים!"- עוד תוצר של חינוך טוב.....(חינוך שלא משאיר הרבה מקום להתלבטויות...)התורה היא דרך חיים-כן דרך חיים שיורדת עד לאיזה יד לנגב בשירותים.....יש אנשים שיגידו"וואוו התורה כל הזמן איתך"....אבל אני אומר שיש גבול למה שהתורה צריכה להיכנס....ואני גם חושב שה' לא רוצה שנלך אחריו כמו עיורים עם אמונה ריקה מתוכן שלא מבוססת על כלום חוץ מחינוך (שמצטער להגיד וזה נשמע נורא אבל החינוך הזה הוא יותר כמו שטיפת מוח...)אמונה בלי בסיס אמונה לא מבוררת שברגע שהיא תעמוד במבחן אחד אישי (ולא פיגועים וכ"ו שקרו למישו אחר...)היא תתמוסס...ושלא תבינו לא נכון,אמונה מבוררת זו לא דווקא אמונה של בן אדם שעבר משברים ובירר את האמונה שלו....אפשר גם ללכת בתלם ולגבש לעצמך ובעצמך!!! געה ולחזק את האמונה שלך...

ו

אני כותב את זה מלמטה......(בהמון סיטואציות הייתם רואים אותי ברחוב ולא הייתם חושבים שאני דתי....(אני  מה שנקרא "נוער שוליים"...)ככה זה....)

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך