שאני מחפש על מישהו שרשם כמה הוא מאוהב ובסוף זה היה שוקולד...מכירים יודעים??תעלו לי את זה בקשה..תודה מראש!
הנה..רננ!ש
אני מסתובבת פה כבר הרבה זמן, קוראת ומגיבה. אני בד"כ לא משתפת אתכם בבעיות שלי, אבל באמת הגיעו מים עד נפש, ואני חייבת עזרה.
העניין הוא שאני מתביישת לספר לחברות שלי.. זה כ"כ מביך! אני הבחורה הדוסה של השבט, לא מדברת עם בנים וכו'. אבל כן, גם לי זה קרה. התאהבתי. אני יודעת שנמאס לכם לדוש בנושא, ושכל שני וחמישי נפתחים על זה שרשורים, אבל באמת שאני כבר לא יודעת מה לעשות.
הוא ואני בהתחלה היינו רק ידידים, נפגשים פעם בשבוע- שבועיים.. אבל מאז תחילת אדר, הקשר התקרב.. הוא כ"כ מתוק.. לפעמים הוא קצת מריר או קפוא, אבל בד"כ הוא פשוט מדהים, ומפנק.. לפעמים כשהוא בא אלי הוא מביא גם תותים, או עדשים.. פשוט.. אין לי מילים.. והכי אני אוהבת שהוא נמס מולי, זה עושה לי הרגשה כ"כ משכרת..
אתמול בפורים, כשהוא בא אלי עם המשלוח מנות, הגענו לשיא, ממש לא יכולנו להפסיק להיות ביחד! אני כ"כ מתביישת לספר.. איך, איך, אני- הדוסה שכולם מעריכים, נפלתי בזה??
עכשיו עזבו את זה שכל פגישה יוצאת לנו ממש יקר כספית.. הבנתי שזה פשוט כ"כ חומרי ומזיק לנשמה, ואולי גם לגוף..
החלטנו להפרד ב"ה.. אני כ"כ שמחה על האומץ.. אבל אני פשוט לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו!! איך אפשר להפסיק? כל פעם שאני מנסה לא להסתכל עליו או לחשוב- אני נתקפת געגועים, והבטן כואבת לי.. אני מנסה להתנתק לו לחשוב עליו בכלל ושאחים שלי מזכירים לי אותו אני פשוט סותמת את האוזניים אבל הוא כ"כ מתוק!!! אין בחיים לא נתקלתי בדבר כ"כ מתווק..
כל פעם אני מנסה לעלות ולהתחזק, אבל ישר כשאני רואה אותו אני שוכחת את כל ההחלטות ונשברת..
בבקשה, עזרו לי! מה לעשות?
כל מי שנתקל בו אמר לי שהוא כ"כ מתוק וחתיך..אוף!!..![]()
תאמינו לי הרבה יקפצו עליו המון לא רוצה להפסיד אותו..![]()
אחים שלי ממש רבים עלזה להיות איתו.!..אחיינית שלי בת שנה אבל שהיא איתו היא ישר נרגעת לא בוכה הוא פשוט מדהים!
אחיינים שלי יעשו הכול יאספו את כל הצעצועים ארוחת ערב תיגמרעד הסוף מקלחות הכול..רק אם הם יפגשו איתו..
אבאמא לא כ"כ מתים עליו והם טוענים שזה מזיק וכו'..אבל הם גם חושבים שהוא מתוק במיוחד..![]()
[נ"ב- אני לא יודעת אילו פרטים יוכלו לעזור לכם לעזור לי.. אני בת 17, והוא- אני לא בטוחה.. והקשר הזה הוא למטרות רציניות.. אה, וקוראים לו שוקולד..]
חג שמייח(:
חזק !!טובי =][=
וואי שיא החמוד!!!! אהבתי ממש!!ילדה סוכר
מתתווווקק!!!
אאל"ט Rעות רשמה את זה..
-Ayelet-
מתוק!
נחמד...סתם אחד חפרן
חחחזקק!! מממש!!עכבר הכפר
חחחמעפר אני באה
מתוק!!אור הלילה
זה יותר חזק כשאתה לא יודע שהיא מדברת מלכתחילה על שוקולד.
אבל זה בכל זאת ממש מצחיק וקליל, וממש מישתלב...
יישר כוח לכולם! יומטוב ומאושר!! ![]()
א-ד-י-ר-!!!!!!!בובי שלי=]
ווואאאאאייייי!!! התאהבתי בקטע הזה.. 
c ה-מתוק!!!!
ו... אני לא ידעתי שזה על שוקולד..
חשבתי שהיא סתאם תקעה את זה פה.. [ת'אמת, לא ממש הבנתי למה..?!]
קיצר, פשוט מתוק!!!!!!!!!!!!!
אם יש עוד כאלה חמודים, אז.. תכתבו!!!
אני מתה עלזה!!!
הי למישו יש עוד דברים כאלו בקשהנמו
דברים יפים!
לי יש=]גיטרה
משו שכתבתי...אני שולחת באישי
יש אותו דבר גם על כיפה....XDDשפילבלעעאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים