בנות יקרות!
הסמינר המקצועי של "בת עמי"
יתקיים בעז"ה בין התאריכים:
כ"ב תמוז - כ"ז תמוז
(24.7 - 29.7)
המכתבים בדרך אליכן בשבועות הקרובים!
פרטים בהמשך...
בנות יקרות!
הסמינר המקצועי של "בת עמי"
יתקיים בעז"ה בין התאריכים:
כ"ב תמוז - כ"ז תמוז
(24.7 - 29.7)
המכתבים בדרך אליכן בשבועות הקרובים!
פרטים בהמשך...
ולמה זה עד יום שישי?! שיקצרו עד חמישי וזהו 
אז ככה:
הסמינר המקצועי מיועד עבור בנות בתחומי החינוך, בתקנים משרדיים, ועוד.
רוב הבנות מוזמנות לסמינר (חלק מהבנות המשרתות בקיבוצים/תקנים פרטיים וכו' לא תצטרכנה להגיע - הודעה מסודרת, אם הבת צריכה להגיע או לא - תתקבל במכתב שיבוץ)
במסגרת הסמינר, הבנות מקבלות הכשרה וכלים כהכנה לשנת השירות, כל אחת במקצוע ובתחום בו היא הולכת לשרת.
הסמינר אכן יוצא מראשון עד שישי - ואין אפשרות לקצרו עד יום חמישי
(חוץ מזה שיהיה כייף - אז למה לקצר???)
לגבי המיקום - תקבלנה פרטים. אני מעדיפה שלא לכתוב על מנת שלא להטעות (לא כל הבנות מגיעות לאותו המקום, ומכיוון שאני לא יודעת מי אתן ובאיזה תחום אתן וכו' - כדאי פשוט לחכות למכתבי השיבוץ בהם תוכלנה לראות לאן אתן מוזמנות).
פסח כשר ושמח!!!
מכתבי השיבוץ בדרך והמיקום של הסמינר יופיע בהם.. אין לי יכולת לתת פרטים נוספים כרגע. רוב הבנות כבר היו אמורות לקבל את מכתבי השיבוץ (פרט לאלה שסגרו ממש עכשיו לא מזמן)
אם סגרתן שירות לפני פסח וטרם קיבלתן מכתב שיבוץ - אתן מוזמנות לחזור אלי במסר"ש.
שבוע נפלא,
על הסמינריון...
ודבר שני-אני יכולה לעלות דרך האתר את התעודת פטור?
עלייך לשלוח את צילום הפטור בדואר.
לגבי המכתב - ייתכן ואינך אמורה להשתתף בסמינר ולכן לא צורפו פרטים לגביו. את מוזמנת לכתוב לי באישי איפה את הולכת לשרת ואשמח לבדוק עבורך.
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..