מה אתם אומרים?? מה לקנות?? סוני אריקסון או נוקיה?? מה יותר טוב? מה יותר מחזיק חזק ומעמד??????
או שבכלל כדאי לי לתקן אותו?הוא נרטב!!!
השם של כולם לא נועד למטרה הזאת!
אני לא מבינה למה לא לכתוב את ההודעה הזאת מהניק שלך?
בע"ה ,דנה אותך לכף זכות ,אבל בבקשה אנשים תחשבו פעמיים לפני שאתם כותבים מהשם הזה.
ואם כבר אני מגיבה על השם הזה- לא לכתוב איתו בנוער שכול-נופל וקם!!
והייתי עוזרת לך אבל אני ממש מצטערת ,אני האחרונה שמבינה בפלאפונים..יש לי את הפלאפון הכי ישן בפורום!
לפחות מאלה שהגיעו למפגש הרביעי בחופש.
את השאלה הזו תפנו לפורום מחשבים וטכנולוגיה
טובים..היה לי 5 נוקיה והם נהרסו אחד אחד...(אחד מהם תוך שבוע...אבל נראה לי הבעיה לא בפלא' אלא בי..
)
אפשר לנסות ליבש בשמש
נרטב זה אומר שהפלא' חטף קורוזיה...
בדר"כ אין אפשרות לתקן את זה, ועל קורוזיה גם אין אחריות!!!!!!
לי אישית הפלא' חטף פעם קורוזיה (ביום של הבחירות לכנסת רצנו לתלות מודעות וזה,) והפלא' נפל מהכיס... למזלי אחותי שבאה מהעבודה לבחור ועובדת בפלא' ראתה תפלא' על הרצפה שעתיים אחרי, הרימה אותו לחצה איזה קוד אני יודעת [היא עובדת בחברת פלא' אז....] ייבשה לי אותו במייבש והחזירה לחיים...
[אחרי ספיגת גשם שוטף במשך שעתיים
]
ואז אחרי חודשיים בערך, קמתי יום אחד בבוקר ואין מסך ![]()
טלפון לאחותי, מתי שהיא הגיעה הביתה, לקחה אותו לעבודה ירדה קומה אחת מתחת לאיפה שהיא עובדת [למעבדה של פלאפון] והחליפה לי אותו 

אח"כ הוא נפל לי פוול פ]עמים בגשם ואל קרה לו כלום, כי הרמתי מיד (נפל לשלוליות וכאלה..)
ולפני כמה חודשים הוא התכבס לי, פשוט הוא היה בסוודר והסוודר נכנס לכביסה...
חפשתי תפלא' בכל העולם התקשרתי אליו מה לא, ולא עונה, ואז פתאום אמרתי אולי הוא בסוודר, חפשתי תסוודר שהיה על החבל, בפנים אני קולטת פלאפון מתתת
אבל לא העזתי להתקשר לאחותי [היא עוד תהרוג אותי שאני הורסת כל יומיים תפלא'..] אז לקחתי פלאפון אחר שהיה בבית, והוה ישב לו בנחת בארון, עד שביום בהיר ההורים החליפו אותו כדי שלאח שלי יהיה פלאפון 

]
אבל ברמת העיקרון עם הפלא' נרטב רוב הסיכויים שהוא לא יחזור לעצמו!!
ובדר"כ אין על זה אחריות!!!
מה שכן אני יכולה להגיד לכם, זה שיש פלאפונים שיש להם מאחורה דבר שנראה ככה:
(מרימים תבטריה ומתחתיה יש נקודה לבנה בצד... עם תבינו מהתמונה מה טוב עם לא... אין לי מה לעשות, לא יצא לי ברור כ"כ... סורי!)

זה נקודה שאין בכל פלאפון רק בחלק....
לי יש
זה לגבי קורוזיה,, בדר"כ הפלאפון לא יחזור לעצמו!!
אם מייבשים מייד זה אמור לעזור. אני מכיר כמה מקרים שזה עזר.
זה סוג של חלודה או משו' כזה שאוכל את המתכת.... ובמדבקה הירוקה יש סוג של חומצה או משו' כזה שנצבע באדום כשהיא נוגעת במים כזה לסמן שיש חשש לקורוזיה... אם מייבשים את הפלא' מיד. או די מהר... אז אין חשש.... (הפלא' שלי צלל לכמה דקות עד שמצאנו אותו, ומיד פתחנו (זה היה בטיול אז לא היה לי מייבש שיער/ אורז..) וב"V אחרי כמה ימים הוא חזר לעצמו...
והערה: מומלץ מאוד לקנות פלאפון בחנויות פלאפונים ולא אצל המפעילות (אורנג', פלאפון, סלקום) כי ברוב מוחלט של המקרים יותר זול לקנות בחנויות, וגם הם דוחפים לכולם את המכשירים הכי חדישים והכי יקרים (כמו הסמרטפונים) גם למי שלא יהיה שום שימוש בפלאפונים היקרים האלו
עכשיו יש לי סוני אריקסון והוא סתם יותר מגניב אבל כל שני וחמישי הוא בתיקון.
איל!לייש לי את כל מה שאני צריכה בנוקה שלי החמוד עללללללללללללללל (מכל הפלאפונים בעולם![עצם זה שהוא הפלא' שלי!])
והוא לא מיוחד מי יודע מה והוא שרוט(כמוני) ועם יקרה לו משהו(ח"ו) אני ירגיש פחות אשמה כי הוא לא אייפון ואני לא יודעת לשמור על דברים אז לי לא טוב אייפון וחוץ מזה למי יש כסף לשטויות ומותרות?
והוא חזר לתחיה...!!!
אבל כפאל' נירטב בהתחלה הוא עובד ואז מביפנים הוא מחליד....!!!
את צ'כה לנקות את החלקים הקטנים מבפנים...!!!!
נוקיה הרבה יותר חזקים וסוני הרבה יותר מאגגנייייבבבים!!!
בהצלחה...
ופשוט פרקתי אותו כולל הסים והכרטיס כרון והמקשים הכל..הנחתי בתוך קופסה יומיים זה יתייבש וחזר לחיות ואפשר גם לשים בתוך אורז לא מוכן תנסי!!! אלא אם כן את רוצה פלא' חדש..=]
נהרס לי- יש לי סוני אריקסון- והוא אחד הטובים!! (אנלא מבינה בפלאפונים.. אבל הוא מחזיק מעמד לא רע!!!!!)
המלצתי!!!
פלאפונים אמרה לי לקנות רק נוקיה כי זה הכי טוב!!!
היום כולם כבר השתדרגו ואת צריכה לבדוק מה חשוב לך שיהיה בפלאפון(חוץ משיחות...) ולפי זה להשוות.
כמו שפעם קודאק היתה הכי טובה במצלמות והיום-לא.
בהצלחה!
למרות שחזרתי עכשיו מלתקן אותו..![]()
אבל אני ממש אוהבת אותו!
סלידר!
החדשים עם הטאץ' הכי גרועים..תקני את הפשוטים יותר..הם מצויינים...(תמיד נהרסו לי הפלאפונים וישר חזרתי לנוקיה הפשוט שלי)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים