14:30 - לא נסעתי לסיבו"ש עם ההסעה מהישיבה אלא נסעתי באוטובוסים לבד כי רציתי להספיק לתרום דם לפני כן.
סיכום ביזבוז: נסיעות.
16:00 - תרמתי דם.
סיכום ביזבוז: חצי ליטר דם.
21:16 - בקשתי מים ממגבניק צדיק אחד שהביא לי את המים של הפק"ל שלו.
סיכום ביזבוז: בקבוק מים.
21:18 - התעלפתי.
סיכום ביזבוז: שיחות טלפון של עוברי אורח למד"א, חובש יחידת מג"ב שהוקפץ למקום, כוננים שהגיעו, רופא שהגיע, אמבולנס שהגיע ופחית מנגו (מאוד טעימה!) שטיפטפו לי לפה מחשש להיפוגליקמיה.
22:35 - לאחר מאבק ממושך ועיקש עם נהג האמבולנס הצדיק שהתעקש לפנות אותי - נצחתי! לא הסכמתי להתפנות! עליתי לאוטובוס כי ההסעה בחזרה לישיבה הלכה מזמן.
סיכום ביזבוז: אוטובוסים חזור ובקבוק מים שביקשתי ממישהי שישבה לפני באוטובוס.
23:16 - אני מחכה לאוטובוס באחת מהתחנות במקום שהיה הפיגוע לפני שבועיים. רואה שקית כחולה בתחנה. מכריז עליה. היא לא שייכת לאף אחד. פותח טיפונת את השקית ומאיר לתוכה. לא ברור מה התכולה. עושה בירור קצר. מספרים לי על אדם צעיר כבן עשרים עם מבטא ערבי שהיה בתחנה שהניח את השקית ועלה לאחד האוטובוסים. מרחיק את כל האנשים מהאזור ואת האוטובוסים שבאים לעצור בתחנה ותוך כדי מרים טלפון למוקד 100. כל הציר נחסם משני הכיוונים.
סיכום ביזבוז: ביזבוז גרון להרחיק את כולם, שיחת טלפון למשטרה, שלוש סוונות של חבלנים (שזוללות המון דלק) וים של ניידות משטרה ומג"ב שהוקפצו למקום, סרט לתיחום זירת ארוע של "משטרת ישראל", מאות נהגים ויותר היו צריכים לעשות עיקופים כי הציר נחסם. ים ביזבוז של דלק...
00:05 - פיצוץ.
סיכום ביזבוז: תחמושת.
00:14 המשטרה פותחת את הציר להולכי רגל וכלי רכב. אני שוב מרים טלפון למוקד 100 מזדהה כמזעיק הארוע ומודה למשטרת ישראל על התיפקוד מתחילת האירוע ועד סופו על הצד הכי טוב שיש (יש לציין שהמוקדן הזיל דמעה ושלושת רבעי).
סיכום ביזבוז: שיחת טלפון.
יום של ביזבוז...