חברים יקרים!
לפני שאני מתחילה, רק רציתי לומר ששום דבר שאני הולכת להגיד לא מכוון אל אף אחד/ת אישית. זאת תופעה שמסתובבת פה בזמן האחרון ורק רציתי לברר את מקורה.
וד"א. אני לא מעירה לאף אחד. רק מאירה כמה נק' שקצת מפריעות לי ויחד נתקדם. כי גם אני לא צדיקה תמימה.
ידוע שהפורום הזה נועד לתמיכה, לפריקה לעזרה בתחומים שונים וגם לפעמים לשטויות..
רק רציתי לומר, שכשמישהו פונה באיזה תסכול,
לפני שאתם ישר מקללים את הגורם שגרם לתסכול הנורא של חבריכם, או מתחילים לתת לו הצעות איך לצאת מהסיבוך-
[למשל (מבוסס על אמת): "החברות שלי שונאות אותי!!" תשובה: "אל תתיחסי אליהן הן סתם סנוביות, מי צריך אותן"(זה מצונזר.)]
תחשבו שניה.
תבררו עם עצמיכם/ן אם אתם/ן באמת חושבים/ות ומאמינים/ות במה שאתם/ן מוציאים/ות מהפה.
האם אתן אומרים/ות את זה כדי להראות שאתם/ן מבינים/ות את המתוסכל שלנו, אבל מחר תעשו לחברים/ות שלכם/ן את אותו הדבר? (הדבר המתסכל של המתוסכל
)
[מצליחים לעקוב?]
האם זה שווה את הקללה שאתם/ן מוציאים מהפה? האם מה שאתם/ן באמת נאמר מכל הלב או פשוט "סתם".
זה חשוב. חשוב להמשך של תמיכה נכונה ובריאה בחיים בכלל (וגם בפורום).
רק לחשוב שניה לפני שאומרים משהו. תכונה שכדאי לרכוש. להרגיל את עצמינו שלא לדבר שטויות ולשקר ("אחד בפה ואחד בלב").
אני בד"כ לא כותבת פה.. רק קוראת. אבל זה באמת דבר שהיה לי חשוב לומר. אני מקווה שלא ירגיז אתכם. ומי שכן- אני אשמח לשמוע דעתכם.(גם מי שלא)..
לילה טוב צדיקים.
חיים שמחים!