כמה לוקחים לביביסיטר?? אני גרה בישוב קטן כזה...
בת 14 בערך..
כמה לוקחים לביביסיטר?? אני גרה בישוב קטן כזה...
בת 14 בערך..
גיל 11- 10 ש"ח.
גיל 12- 10 ש"ח.
גיל 13- 10 ש"ח.
גיל 13.5ומעלה-15 ש"ח.
מגיל11 עד 13.5 הייתי הכי זולה מכל השכבה שלי וכולם לקחו אותי, ואז כשהעלתי ל-15 ש"ח המשיכו לקחת אותי כי אני כבר הכרתי ת'ילדים שלהם ממש טוב וזה...
במיוחד אם זה יותר מ2 ילדים!
הרבה מכל השכבה שלי...
חוץ מזה שהם עד היום [מגיל 12 בערך] לוקחות 12 ש"ח ואני 15, ואותי לוקחים יותר...=]]
שכל אחד יעשה ת'חישובים שלו מתי הוא רוצה להרויח יותר...
יש משפחות שלקחת מהם יותר מעשר לשעה זה גזל של ממש!
אני יש משפחות שלוקחת 12, ויש 15.. תלוי..
ואצלינו אין כמעט בנות שלוקחות 20, זה נקרא יקר..
אבל זה באמת נראה לי קצת יותר מדי לפעמים אז תעשי את השיקולים שלך
הייתי 15 והחלטתי להעלות ל17 אבל עוד לא יצא לי לבצע.. התביישתי אז אמרתי 16 ומפעם הבאה בעז"ה אני כבר לא אתבייש
יכול להיות שזה יקר, אבל אין לי בעיה שיקחו את הבנות היותר זולות. באמת שאין לי זמן ואני לא כ"כ אוהבת את המקצוע.. אז מי שבכל זאת מתעקש - שישלם..
אבל אצלנו עד בערך כיתה ח'-ט' לוקחים 12 ואח"כ מעלים ל15.
עד כתה ז' לקחתי 10
ז-ח לקחתי 12
ובחופש העלתי ל15..
ואצלנו זה נחשב בסדר.. מקובל..
| שכר מינימום לשעה שנת 2011 | ||
|---|---|---|
| מגיל 18 ומעלה | 20.92 ש"ח | |
| עד גיל 16 | 15.74 ש"ח | |
| מגיל 16 עד 17 | 16.87 ש"ח | |
| מגיל 17 עד 18 | 18.66 ש"ח | |
אני בת 16 ו3 חוד' ולוקחת 16 ש"ח לשעה שזה פחות משכר מינימום!
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו לפי איזו משפחה זאת וכו'...
ככה מקובל אצלנו
חברותץ שלי מבית וגן ונחלאות לוקחות 20...
איפה משלמים ככה?
30 זה כמעט כמו משכורת לשעת נקיון!!
הייתי רצה לעשות ביביסיטר...
ואצלנו זה מקובל לקחת ככה, אפילו אם זה על בית ריק או רק על ילד אחד.(בכל כמות לוקחים 20.).
נצלו את זה..תמר באם אלה המחירים אז כבר לא צריך לעבוד בעבודות יותר ג'יפות..
פשוט תדעו להעריך..
ותודה לכולם נראה לי אני אקח 12-15...
וזה קורהנועוש=]]!!בס"ד
הרבה פעמיםם !!
כוולם גרים רחוקק..!איל!ליאם יש להם ילד אחד) אבל חמש עשרה זה סביר בהחלט!!!
לדעתי זה כבר גובל בגזל..
שלבוקית15 לילדים ישנים.
20 לערים.
ואני לא עושה ליותר מ3 ילדים אם הם ערים..
אשמתם!!
זה תלוי באזור שאתן גרות בו, בעיר 25 זה מקובל ובישובים ובשכונות של חרדים לוקחים פחות.
אל תקחי פחות, לא שווה [אלא אם כן כבר אמרת סכום נמוך יותר ולא נעים לך להעלות..]
"תלוי מה האמצעים של המשפחה"..
כי מי אנחנו שנגיד איזה משפחה יכולה לשלם יותר ואיזה פחות?? מאיפה אנחנו יודעים כמה הם מרוויחים??
נגיש למשפחה אחת תיקחי 10, ולמשפחה השניה תיקחי 15??? זה ממש שקר לפי דעתי..
אני מציעה שתיקחי 15, ככה לוקחים אצלנו, ואנחנו גם ישוב קטן (בעז"ה לגדילה בקרוב!!)
יש את הסכום הקבוע שלוקחים לכולם
ויש משפחות שרואים עליהם שקשה להם לעמוד בו ולכן לוקחים להם פחות. ואפשר לזהות אותם.. בד"כ אברכים פשוטים..
וברור שלא תמיד מצליחים לקלוע, אבל אלה שלא קשה להם הרבה פעמים גם מפרגנים ומעגלים כלפי מעלה..
חוץ מזה שגם אפשר להתחשב בעובדות בשטח.. למשל אם זה ילד אחד ישן שלא צריך אפילו שניה לטפל בו..
אז יסתכלו עלי כאילו אני לוידת מה...
ככה זה אצלנו.. וזה ממש מעצבן
אביה7בתור אמא שמנוסה הרבה בבייביסיטר לדעתי, צריך לדעת שמעבר לכך שאת מרוויחה כסף, זה ממש חסד שאת עושה עם ההורים- שמתאפשר להם לצאת. מנסיון- זה ממש ממש לא קל למצוא בייביסיטר ועוד ביישוב קטן אז בכלל.. ואם מסתכלים על זה בתור חסד- אז גם מבינים שזה לא משנה אם הילדים ישנים או ערים ואם מרוויחים 12 או 15. (ואגב- אני לא משלמת פחות מ10 לשעה ויותר מ15 כי זה מוגזם בעיני. רק היציאה מהיישוב היא 40 דקות..)
תחשבי גם עלינו אנחנו באמת משקיעות מזמננו ולא משנה אם אנחנו צריכות את הזמן הזה בשביל דברים שלא נראים חשובים בעיניך לנו הם חשובים ביותר ואני לוקחת 15 כי זה מה שהמשפחות ביישוב שלנו נותנות
גרתי בשכונה ששם אנשים יותר מסודרים כלכלית,עכשיו בישובון החמוד שלי אני לוקחת רק 10 אם מתעקשים,וכן, כמה שאפשר אני משתדלת לא לקחת בכלל ,כי אני יודעת כמה קשה כלכלית למשפחות ואיזה חסד גדול זה לשמור על ילד ולשחרר קצת את ההורים בלי להוסיף על הוצאות אחרות שיש ביציאה כזאת.
בהזדמנות הזאת ..כל הכבוד לכל מי ששומר על ילדים,זה באמת חסד גדול להורים -אני יודעת כי פה אין דבר כזה ,כולנו משפחות צעירות ועוד אין כ"כ נוער שיעזור.
אז שכווייח ![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים