אנשים!סקר קטן, אבל ממש חשוב.מחכה לגאולה

בסקר אנו מתמקדים בנוער הציונות הדתית, בוגרי כיתות י'-יב'

1. מה מטרת הנוער הציוני דתי בחופשת הקיץ?

2. מה מעניין את הנוער שלנו?

3. איפה החבר'ה מסתובבים במהלך הקיץ? לאן הם יוצאים לבלות?

4. מה הם היו מעוניינים לעשות בקיץ הקרוב? מה השאיפות שלהם?

5. אילו דברים חסר לנוער שלנו בקיץ בכדי לממש את הרצונות שלהם? רעיונות לפעילויות/ הופעות/ התנדבויות/ שיחות/ ועוד.

תשובות:איל!לי

1. לעבוד...

2. שירים,תכניות,התנדבויות,פעילויות חברתיות,סניף,חברים,טיולים....

3. מסלולים,לונה פארק,ים,בריכה...

4. שלי-לעבוד ולהרוויח מלאא....איי ניד מאני...

5.מממממ..לא עולה לי כרגע..

תשובותענבל

1. מה מטרת הנוער הציוני דתי בחופשת הקיץ?- לבלות נראה לי כמו כל אחד אחר (אבל בצורה קצת יותר מכובדת של טיולים, התנדבויות, הליכה לכל מיני מקומות והכל בגדר ההלכה כמובן)

2. מה מעניין את הנוער שלנו?- שאלה קשה, אני אענה על הנוער ביישוב שלי אצלינו מעניין טיולים, התנדבויות, הופעות ועבודות

3.איפה החבר'ה מסתובבים בקיץ? לאן הם יוצאים לבלות?- כמו שאמרתי להופעות, טיולים, חופשות, לעיר הגדולה (ירושלים, ת"א, טבריה חיוך)

4.מה הם היו מעוניינים לעשות בקיץ הקרוב? מה השאיפות שלהם?- ללכת להופעה של ההוא ושל ההוא, לעשות את שביל ישראל ועוד כל מיני מסלולים, לבקר חברים וקרובים

5. אילו דברים חסר לנוער שלנו בקיץ בכדי לממש את הרצונות שלהם?- דרך הגעה לכל מיני מקומות, כסף, מקומות אטרקציה קרובים

מקווה שעזרתי ודרך אגב מה שרשמתי לא נוגע אלי אלא רק לנוער ביישוב, לי יש דרכים אחרות להעביר את החופש

וואו,ברוך שובך!שיראל.

והתשובות:

1. לנפוש ולהרוויח (כסף,ידע וכו').

2. שטויות לצד ערכים..

3. זה מאוד תלוי על איזה גוון נוער אתה שואל..אצלינו בבריכה,ים,טיולים שונים (נוער,סניף,משפחה) וכד'..אצל אחרים..שהם יענו.

4. לדעתי לנצל את החופץ ולא לצאת בסופו בהרגשת החמצה,זה העיקר..איך לנצל - ע"ע שאלה 3.

5. אין לי מושג.

ב"הצלחה!

אה.. גם אני שלחתי את הסקר לחברות שלי..תל-אביבית

אבל בסוף הכנס נדחה...עצוב

תשובותשמוליק פיין

בס"ד

1.מטרה אישית שלי..להתחזק בענייני א"י מאחזים וכאלה..

2.אידיאלים גם אם זה בשקט עדיין כמעט כל הנוער חי אידיאלים..

3.צפון דרום מטיילים בארצנו היפה..

4.לנוח קצת מהלימודים לאגור כוחות.

5.גוף שיארגן כל מיני נופעות של זמרים שמדברים לנוער..

חפירות טובי =][=

בסקר אנו מתמקדים בנוער הציונות הדתית, בוגרי כיתות י'-יב'

1. מה מטרת הנוער הציוני דתי בחופשת הקיץ? אני חושבת שאם נתת לנו כזה שם "נוער הציונות הדתית" זה מחייב . ובתור נוער יש לנו המון כוחות !! רק צריך שיבוא מישהו וירכז אותם .. שיארגנו משהו כולם יבואו !

2. מה מעניין את הנוער שלנו? אידיאלים !! היצוג של הנוער מחיב

3. איפה החבר'ה מסתובבים במהלך הקיץ? לאן הם יוצאים לבלות? מטילים , תנועות נוער , התנדבות .  

4. מה הם היו מעוניינים לעשות בקיץ הקרוב? מה השאיפות שלהם?הרצון שלי זה שלא יהיה חופש סתם .. אני רוצה לילמוד , לעבוד , והכי חשוב ל-ת-ר-ו-ם ! אם נעשה ריכוז של נוער, נצליח !

5. אילו דברים חסר לנוער שלנו בקיץ בכדי לממש את הרצונות שלהם? רעיונות לפעילויות/ הופעות/ התנדבויות/ שיחות/ ועוד מישהו שירכז את הנוער !! שיעזור ליגרום לשיתוף פעולה ...  

היי! גם אתם "שגרירים"? צחוקים..תילה

גם אני...

אני הזאתי שהייתה היחידה שם מכיתה י"ב...

תל אביבית-יש מצב שזאת את שישבת 2 כיסאות ממני? (במעגל)חיוך

ובכן:אנונימי (פותח)

1.להספיק כמה שיותר דברים (רציניים:טיולים,התנדבויות,עבודה..).לנסות לא לישון כל היום....לנקות תראש,...

2.הכל!!!!!תכלסס-מזה הנוער שלנו?לא כולם אותו דבר..וכל אחד מתעניין בדברים אחרים!

3.צפוןןן.בטרמפיאדות...בעיקר איזור הכינרת,גולן,.ובדרך לשם...

4.להרוויח כסף טוב , ולבזבז אותו על דברים טובים..(טיולים משודרגים-יותר אטרקציות יותר אוכל אולי להשכיר רכב אם היה רשיון...)ליסוע לירדן\סיני.

5.כסף$$$$$$$$$$$,בגרויות שצריך להשלים,הורים שמפריעים,טרמפים שלא עוצרים,עייפות עצלנות בטלנות....

זהו..לא מתחייבת שאני מה שנקרא הנוער הציוני דתי...

^^ תשובותי:למען שמו!אחרונה

1.מטרת הנוער שלנו זה באמת לעשות רק טוב!! (:

2.מעניין תנוער שלנו- לעשות לתרום..

3.אנחנו הרבה בים!!..

4.היו מעוניינים- נראלי להתנדב במקומות שצריך

5.אני חושבת שהרעיון של ההתנדבויות זה רעיון טוב..! (:

שכוייח~!!!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך