למה אני לא מוצא אף אחד שער בשעה 3 בבוקר?
למה אני לא מוצא אף אחד שער בשעה 3 בבוקר?
תמר בובכבוד.. ברוך אומר ועושה..
אם לא הרבה פעמים אני יכול לעזור לך 
הוא בד"כ נמצא פה בשעות האלה...
זה יכול להיות רעיון מעולה.
נקרא לו "מישהו פה ער?" וידברו בו רק מ12 בלילה עד 7. אם זה אפשרי נסגור אותו ביום, והוא יהיה פתוח רק בלילה.
אני כבר רואה את זה, זה יכול להיות מטורף!
מי שבעד להגיד
אני אמנם לא תמיד ישנה בשעות האלה,
בדר"כ לא
אבל אני ממש לא במחשב!!!
צר לי....
טוב,לא בדיוק על זה אבל בערך.....
נשמע טואוב!!!!
לא מבטיחה לבלות איתכם,יש לי מספיק מה לעשות על המחשב חוץ מלהיות איתכם=)@
הפורום עומד ופעיל, אפילו מאוד פעיל... במיוחד בתקופות מסויימות במהלך השנה...
אבל
כל לילה,
פתאום אנשים נעלמים...
ואז בבוקר רואים את כל ההודעות של "סורי על הבריחה.. אבא/ אמא/ אח קטן/ שכנה מלמעלה/ שכן מלמטה/ הכלב מהקצה של הרחוב התעוררו פתאום...."
אני בעד לפתוח שיחת ועידה בג'ימל או משו' כזה במקום פורום... צ'אט עם הרבה אנשים בשעות האלא זה הרבה יותר כיף מפורום... בדוק.. 
בס"ד
למה לעזאזל אתם ערים בשעה כזה?! |בשוק|
מה יש כבר לעשות על המחשב בשעה 3 בלילה, לא נחמד לכם לישון-תתרמו לי את שעות השינה שלכם!!!! ![]()
אני ג"כ בד"כ על השעות האלו במחשב. (הרבה ר"ת...חח...)
אתמול בלילה לא היה אנשים ..
|פורץ בבכי| ולא בשלוש אלה באחד .
רעיון מעולה!!

הייתי אתמול עד איזה אחת וחצי - וזה עוד מוקדם.. הלוואי שתפתחו, זה יהיה קורע וגדול ביותר 
למרות שאני מסכימה שעדיף איזה צ'אט, או משתמש שייקרא "מי פה ער?" שיהיה חבר של כ-ו-ל-ם (כמובן מי שמסכים וכו'.. ;)) ואז אם אני מחפשת אנשים לדבר עימם אני אוכל להיכנס ולראות מי מחובר...
מה אתם אומרים?.. 
אחלה רעיון!! באמת!!

בשעה שלוש בלילה ישנתי כמו תינוק!
הלואי לעוד שעות שינה, תביאו לי את שלכם!!
זה מה שיש לכם לעשות בלילה??? אם כבר אתם ערים (הלוואי עלי שהייתי מצליחה לישון פחות...) אז לפחות תעשו דברים מועילים חבל שכל היום תהיו על האינטנט ותקשקשו שטויות, לא?
בשעות הלילה (אולי בגלל חוסר איזון אחרי יום ארוך,אולי נתינת כוחות יתר לרגש במכוון מה') היצר פעיל יותר,תוסס יותר,והבנאדם גם חסום פחות,מערכת הגבולות שלו פרוצה יותר.
לא סתם בלילות יש יותר פשע,לא סתם בלילות חווים פתאום מערבולות רגשיות,לא סתם בלילות אנשים 'קשוחים' פתאום נפתחים ומתחרפנים (מודה באשמה..),וזה לא רק בגלל החושך.נקודה.
אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני רואה את זה על עצמי מצויין (לצערי) - אם אני מדברת עם חברותי הפחות 'דוסיות' בלילה,אנחנו יכולות לגלוש...
[אגב - זה יכול להיות גם טוב לפעמים - פתאום יש שיחות אמוניות מדהימות,מושלמות..לא סתם שחנ"ש לילי הרבה יותר טוב,הרבה יותר חזק ועוזר - אבל באתי להראות פה את הצד הרע..]
שם: מי פה ער?
סיסמא:לכולישון
הסברים בכרטיס אישי של מי פה ער?
אבל אם יהיה לי פעם ממש משעממם אני יתחבר,
כי לא יודעת מה איתכם בשעות האלה הכי לא משעממם!
אין פלא שהתגובות הראשונות פה הם בשעה 11:00..(מכל תומכי הפורום החדש הזה)..סתם תעשו חיים!!![]()
ואני כזה בחדר עם המחשב או בפלא'...
בס"ד.
או לכל סוג טיפול אחר.
לא לישון בלילה זה לא דבר טוב. הגוף גדל ונח הכי טוב בלילה, לא משנה כמה שעות תישן ביום זה לא יתקרב לשינה נורמלית בלילה. לשינה בלילה יש הרבה מעלות חיוביות ואין לי כוח לפרט את הכל כי אני מתה מעייפות
קיצר, לפתוח פורום לאנשים משועממים בלילה זה לא הפיתרון. זה סתם דרך להתחמק מלמצוא פיתרון לבעיה שלא ישנים בלילה...
ואני באותה סירה של כולכם, רק שאני מנסה לפתור אותה, ולא לעשות את החיים יפים יותר עם הבעיה הזאת.
אבל את הייתי נותנת למישהו שבא אליך עם עיגולים שחורים מסביב לעיינים כדורי שינה?
לא, וגם הפסיכאטרים לא..
חוץ מזה מי יודע אולי זה יעזור לנו לפתור אותם.?
ולא בגלל שיטוט בפורומים
אז מדי פעם אני נכנסת כדי להתרענן..
אבל ערה אני אהיה בכל מקרה, אולי פשוט פחות שעות..
אני בפירוש מעדיפה לישון ביום ולחיות בלילה.
יש מלא סיבות פסיכולוגיות שאפשר למצוא לזה..
ותכל'ס, קראתי פעם בכתבה על שינה (שאבא שלי הדפיס לי בניסיון לגרום לי לישון יותר / מוקדם) שהשעון הביולוגי של נוער מכוון לשעות הרבה יותר מאוחרות. זה בעצם נורמאלי שאנחנו לא נרצה לישון עד 12 ואפילו 2...
וחוצמזה: יותר מפחיד לישון בלילה מאשר ביום. כל בוקר זה כאילו - וואו, עברתי עוד לילה בשלום. ביום הכל פחות מפחיד.
בלילה יותר שקט..
הלוואי שהדברים היו משתנים והיינו ישנים ביום!!! (ואזמה אם זה סותר את הסיבה האחרונה שכתבתי.. ;)
)
לילה טוב
![]()
איל!ליזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים